Nu mai credeti tot ce vedeti.Aia sta sa se pozeze goala, sa se drogheze si sa bata paparazzi, n.are timp de mess![]()
Acum, serios vorbind, nici un artist cunoscut, gen virus, n.o sa.si dea adresa de mess/ email pe net, sau daca o va face nu va intra pe ea. Ganditi.va si voi, daca ar intra 50 de persoane deodata pe ea, cu cine sa vb, cui sa.i raspunda primul. Dar e mai usor sa iei toate prostiile de bune decat sa gandesti, asa e, uitasem
.
Buna.
Nu mai crede in prostii! Eu nu te jignesc pentru ca si eu am facut tampenia de a baga id-ul asta in lista si nu era Miley Cyrus, decat o fana infocata dupa ea.
Nimeni nu are id-ul ei.Dar uite facebook-ul ei pentru fanii:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002184532877
Sper ca te-am ajutat!
N-are adresa de mess hannah montana dar daca ar avea skype,msn messenger sau orice altceva ar fi ceva...ia-i putea extrage idul din adress bookul ei,asa am aflat eu idul lui skizzo skillz, Guess Who, Bug Mafia
Dar trebuie un minim de cunostinte in domeniul securitatii
Pai nimic nu e sigur gandeste-te ca kei care au spus asta probabil sunt fani disperati asa ca nu te increde pana la urma chiar daca ar fi ce ai face? are si ea o viata ca si noi si trebuie respectata.tu ai raspunde la fiecare fan disperat gandeste-te?!
BiancaGeorgya întreabă: