| βσσblėėŝ a întrebat:

Am observat ceva... fanii twilight il urask pe justin bieber si fanii jb urask twilight. voi ke credeti? mie una imi plac amandoua:Xhai ca dau si fundii la cea mai buna parerehee hee

Răspuns Câştigător
| BELIBER a răspuns:

Si mie imi place justin bieber si twilight, dar oamenii au pareri diferite de exemplu surorii mele nu ii place nici jb nici twilight...happy
fundita...
...pls:*

24 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

De fapt, fanii twilight ii urasc pe fanii disney si invers!
mie imi place si twilight si disney. justin nu!

Răspuns utilizator avertizat
| oz a răspuns:

Pai nu, am auzit ca daca un fan twilight este si un fan justin biber, universul nu poate suporta aceasta, cum sa zic, aceasta combinatie. Face implozie si aia suntem!

| βσσblėėŝ explică:

Disneyisthebest eu n-am spus ca fanii twilight sunt prosti si mie imi place twilight dar si jb.si eu askult chiar si muse[ca tot ai pomenit de ei] pentru au niste melodii dragute da daca unora le place twilight nu trebuie sai faci prostii ca nu suntlaughingsi de unde stii ca nau gusturii in muzicaa?laughingpoate unii cred ca tu nai gusturi in muzicaa... te-ai gandit la asta?laughinglaughing

| Hypathia a răspuns:

Poate ca cei carora le plac ambele fenomene si-l imagineaza pe Justin Bieber vampir. Eu inclin catre Twilight pentru ca sunt prea mare de ani si am trecut de varsta adolescentei. Oricum gusturile nu se discuta.

| Anonim69 a răspuns:

Hai frateeeee, sa fim seriosi:X astea sunt figuri dalea...vaiii,nu ascult Jb caaaa...ca cee? ca asc alte formatii mai "tari" care canta melodiile de la filmul ala.happypfiu!

| FreakyFred a răspuns:

Sincer eu nu urasc nici pe bieber nici pe twilight.
pe justin bieber nu il suport pentru ca se da prea mare si eu cred ca e doar un pampalau (nu e jignire la adresa fanilor lui).
nu am urmarit niciun film si nu am citit nicio carte twilight deci in principiu nu ma pot pronunta. dar daca e cu niste vampiri, nu stiu cat de tare mi s-ar parea (nu prea imi plac filmele fantastice, imi plac filmele realistice). are succes seria deci trebuie sa fie buna de ceva, nu?

| LNK a răspuns:

Hai sa-ti spun ce cred eu : urasc ambele variante. Sunteti obsedati.

| ZOON a răspuns:

Pai naspa e si justin biberon si twilight

| AnnaMariaaa a răspuns:

Eu nu am nimci cu JB dar nu e genul meu.Twilight imi placehappy

| kaTTsu a răspuns:

Da alexa esti cea mai tare soro si eu la fel YAHUU ii iubesc pe amandoi te iubesc si pe tine soro. PUP
FAN INFOCAT TWILIGHT SI JB

| Strumf a răspuns:

Mie nu imi place nici fetita aia, nici Twilight...

| Tasya05 a răspuns:

Hmm da. pe Justin il ador! Twilight nu prea imi place cine stie ce. Mii se pare ca filmul este cam aiurea. Dar nah. Gusturile nu se discuta!
Dar sincer ai dreptate. Aprope totii fanii adevaratii a lui justin urasc twilight.winking

| KiduuPink a răspuns:

Mie imi place si twilight si justin bieber, dar daca ar fi sa aleg as alege... TWILIGHT happy

| Myuu a răspuns:

DisneyIstheBest de unde stii tu ca fanii Twilight sunt prosti? Eu sunt fan si invat bine la scoala, cea mai buna, daca nu ma crezi e problema ta, nu a mea.Eu doar ti-am spus si gata!

| Myuu a răspuns:

Bla, bla, bla mai taca-ti gura DisneyIsTheBest si mia opreste moara din macinat ca scoti numai tampenii din ea.

| SmileIsForFree a răspuns:

Deci eu nu scriu aici pentru funde.
Dar mie uneia imi place mult Justin love struck.
Si Twilight am vazut 1, 2, 3 si parodia love struck.
Imi plac amandoua...Depinde de gusturile fiecaruia.

| zetabite a răspuns:

Si eu fac parte din cei care il urasc pe jb, sincer pustiul nu se multumeste cu ce are, am citit intr-o revista ca ar vrea sa iasa la o intalnire cu Katty Perry, OMG e maritata. Si despre twilight, imi place, se pare ca povestea e din ce in ce mai interesanta, abia astept sa apara Zori de zi...

| daniela_9291 a răspuns:

Si mie imi placeau inainte aman2 dar acum mi s-a acrit de toate vedetele...

| BaiatuFitzosu a răspuns:

Mie imi plac amandoua dar nu excesiv eu zic ca sunt cooool toti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi plac amandoua:X:X:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place foarte mult jb il ador, spre deosebire de twilight care nu se inalta la standardele la care ma asteptam

| Monica_9386 a răspuns:

Mie una imi plac am2.Si sincer cred ca sunt super am2(J. B. si twilightlove struck.)

| sheila_2840 a răspuns:

Eu nu cred ca e asa... desi nici mie nu-mi place jb. dar nici dupa twilight nu ma omor happynu cred ca e o regula in asta! happy