|

Care e cea mai buna piesa indie? Funda!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Indie-ul e pentru hipsteri cocliti, nu exista piesa buna in genul ala de semidocti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Dumnezău):

Pe bune? Si eu am incercat una aiurea pe net dar nu mi-a placut, in general ascult muzica gotica. Dar nu cred ca este pentru 'hipsteri cocliti' pentru ca am auzit la multe persoane considerabile cum ca ar asculta asa ceva...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Triana):

Persoanele alea de le crezi tu considerabile, sunt destul de pasibile de a deveni hipsteri sau chiar de a fi.Cum indie-ul e nici muzica de nisa(in general),nici apartinand muzicii comerciale si superficiale, nici genurilor rock/jazz, suficiente personaje considera ca e muzica rafinata.De fapt,indie-ul ce se canta acum e o incercare de reesapare a trupelor de genul Dire Straits, care cantau ceva apropiat de indie, insa cu mult mai bine.Indie-ul e direct cultura,si e cultura in general,a semidoctilor,ce cred ca e de bon-ton sa te comporti ca un rafinat,cand pe dinauntru,mustesti de penibil.

Bon Iver e cam cea cunoscuta trupa de indie(ar mai fi The Killers,Coldplay si Kings of Leon, dar alea au anumite tangente si cu pop-rock-ul), si e penala:

http://www.youtube.com/watch?v=TWcyIpul8OE

Penibil mascat in profunzime(vezi titlul semidoct; Holocene) si o relativa superioritate. Sfatul meu e sa nu te atingi de orice e hipster, indie sau funky.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asta e Kpop-indie
Park Ji Yoon Tree of Life'
http://www.youtube.com/watch?v=Jw077fxesZs&feature=player_embedded

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează