| DanutzzaMaria99 a întrebat:

Care e mai tare? beyonce sau lady gaga?

Răspuns Câştigător
| Manele Man a răspuns:

Sa vedem...beyonce este maritata cu un mason, iar lady gaga este controlata de masoni. Grea alegere

45 răspunsuri:
| thealc a răspuns:

Beyonce canta bine ...si e o femeie adevarata ...pe cand lady gaga nu o pot vedea in fata ochilor(orcat de bine ar canta )

| insomnia a răspuns:

Oliver Sykes

| Girl1234566547 a răspuns:

Lady gaga e "zuza" acumlaughing au innebunit toti cu ea.totusi nu inteleg ce are atat de special.thinking cred ca au atras oameni prin imbracamitea excentrica pe care o poarta.

| danuta10 a răspuns:

Beyoncehappy

| AlecSSyA a răspuns:

Lady Gaga

| SelenaDesire a răspuns:

Beyonce

| Andishor a răspuns:

Asa, jester, sunte de acord cu tine. Marilyn Manson rules \m/

| dragosh a răspuns:

Nici una nu ma incanta cu melodiile eitongue

| creatza_9594 a răspuns:

Pai. dupa parerea mea cred ca Lady gaga pur si simplu o ador:X are un stil al ei aparte prin originalitate, prin muzica nu o prea poti compara cu nimeni. dar si beyonce are o voce extraordinara dar totusi dintre ele as alege-o pe Lady gagahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lady Gaga este prea tarelove struck. Voi chiar credeti cu iluminatii?! Pai chiar ea a zis ca vrea sa socheze, poate chiar asta vrea sa ne faca sa credem:sa o consideram"un mister gaga".

| raul_9253 a răspuns:

Lady Gaga!

| Annnd a răspuns:

Beyonce.
Are vocea mult mai profunda si se vede ca pune suflet in ceea ce face.

| troy a răspuns:

Lady Gaga de 100000000000 de ori! Beyonce are doar 3 melodii misto restul vomiti.Cu vocea daca sar compara cu Mariah Carey, Whitney Houston si Celine Dion categoric ar pierde. Dar trebuie sa recunosc are un corb de milioane si are o voce de cristal.Nu sunt fan.

| andreea_6365 a răspuns:

Lady Gaga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lady gaga e mai tare decat beyonce beeyonce canta melodi mai delea mai proaste nu stiu cum sa esplic am doar 10 ani mie imi place lady poate ca sembraca cam cam... dar ii sta bine sa recunoastem lady gaga sus beyunce sos hip hip ura sunt casm newbuna stiu

Întrebări similare