Da.nu prea poti.
Sunt o gramada de fane ca tine.
Saracul crezi ca face fata!?
Poti vorbi in visele tale cu el
E cea mai buna metoda de "a lua legatura" cu el
Pai ai putea sa il suni...gasesti numarul pe net.sau pe msn la fel adresa o gasesti pe net.
De stiut nu stiu. dar daca ai reusi sa vb cu el ce i-ai spune? Pe bune sti bine cate fane crizate are, crezi ca te-ar baga in seama? fara suparare:p
Imi pare rau ca iti distrug fantezia dar nu poti.
Probabil are o adresa la care trimit fanii tot felul de scrisori dar e amuzant sa credeti ca le citeste.
Deci nu te obosii...
Themne
ce va place la chestia aia asa mult?!
ce sunteti asa crizate. disperate?
E o prostie sa fi indragostit de o vedeta. ar fi mult mai bine sa traiesti in lumea reala, nu virtuala
Stii...NU PREA POTI
si mie imi place de J. B. dar nu is asa d nebuna
hai sa gandim logic asa cum visezi tu la asta mai viseaza inca 1000... fane
Revinoti. FEMEIE!
Vreau si eu sa vorbesc cu Michael Jackson![]()
Imi poate da cineva nr-ul lui?![]()
Sau adresa?![]()
Cum sa pui asemenea intrebare?
)
Eu nici cu un tip de care imi place nu am tupeul sa vorbesc cu el si tu intrebi daca poti vorbi cu Justin Bieber?![]()
Omfg.cumpara`ti o viata noua.
Adevarul este ca nu stiu daca poti.
Eventual, daca ai putea face rost de numarul lui ADEVARAT, sau id`ul lui ADEVARAT! [ca sunt o multime de fani care se dau drept el
Si nu as vrea sa cazi in capcana lor, adica cea de a face sa crezi ca ei sunt adevaratul Justin Bieber]
Te rooog oferami fundita:X:X
Am vazut pe youtube cateva fane aveau numarul lui de telefon si vb cu el i-am auzit vocea si eu, numarul lui la zis de mai demult le chat numai stiu daca este valid http://www.youtube.com/watch?v=EOWPGmHzOlo incearca
Pai poti pe facebook, twitter si pe youtube-ul lui
dar trebuie sa-i trimiti minim 50 de mesaje casa le poata vedea.
eu am trimis vreo 100 si ceva de mesaje mai de mult si mi-a raspuns(pe youtube)
daca vrei paginile lui etele :
www.facebook.com/justinbieber
www.youtube.com/kidrauhl
www.twitter.com/justinbieber
www.myspace.com/justinbieber
www.bieberfever.com
www.justinbiebermusic.com
sau nr lui de tel:
001 404 665 3410
Ii gasesti id-ul pe net. ![]()
eu il am. am vb cu el. si era adevarat. mi-a dat web se misca nu era un poster. cand mi-a cantat nu era o inregistrare. se vede cand e inregistrare si cand canta live. sa fim seriosi. si faptul ca e el demonstreaza ca nu intra foarte des pe mess
asa-s vedetele. ocupate. sper sa te descurci...mult noroc.eu nu iti pot da id-ul. mi-a zis ca are incredere in mine si ca nu il pot dezamagi.