Miley Cyrus vrea să se mărite la 17 ani.
Deşi are doar 17 ani, Miley Cyrus, care are o relaţie cu actorul Liam Hemsworth, nu-şi poate lua gândul de la măritiş.
Chair dacă de curând adolescenta a negat zvonurile potrivit cărora ea şi iubitul ei s-au logodit şi susţine că vrea să se mai bucure de viaţă o perioada, Miley se gândeşte frecvent că i-ar plăcea să-i poarte numele lui Hemsworth.
"Miley este foarte îndrăgostită de Liam şi spune destul de des că Miley Hemsworth sună foarte frumos şi sofisticat. A zis de multe ori că nu o poate obliga nimeni să aştepte până împlineşte 18 ani pentru a face ce vrea, chiar să se şi mărite", a declarat o prietenă a vedetei.
Nu!
Are doar 17 ani jumatate
Are o relatie cu partenerul sau din The Last Song, Liam
dar nici de cum nu se gandeste la casatorie!
Da, si mai face si vreo 3 copii; astea sunt barfe din ziare si reviste, foarte rar se adeveresc; la urma urmei, trebuie sa mai manance si ziaristii o bucata de paine nu?
Da, se marita imediat ce are 18 ani.deoarece este indragostita peste cap. cel putin asta zic stirile.
pace!
Indragostita pana peste cap?![]()
Glumesti draga hiphopbeatz...![]()
Daca ii spui de Nick Jonas i se inmoaie picioarele.
Georgiana
miley nici nu-mi place dc sa-mi placa pentru ca are vocea trucata si mai si e urata in realitate am vazut-o daoar cuoafata, pe demi lovato chiar de 2 ori am vazut-o cuafata dddddeci se marita sau nu vreau si eu sa vin ca sa o fac de ras, si as rade daca ar naaste acolo
Raspuns anonim:
Da cu Nick Jonsa in februarie sau in toamna... : NU CU NICK JONAS! bah, a avut si ea o relatie cu el. si ce daca?! asta nu inseamna ca pe pamant exista NUMAI nick jonas.
Si, raspuns pentru Andreea, da, e adevarat. Cu liam hemsworth
♥♥♥S!m0n!k99♥♥♥ întreabă:
Skinerr567 întreabă: