Babylicious hai ca iti raspund eu. Pe rock in general se da din plete dar uite ca sa iti mai adaug o informatie la capusoru tau dansant exista si tanz metall, tanz rock. Este un gen de rock pe care se poate dansa. Iar noi nu ne luam de muzica populara sunt patriota imbratisez traditia dar manele nu sunt o traditie sunt un curent de muzica pentru cei pe care capu nu-i ajuta sa gandeasca. Si crede-ma la petrecerile mele nu s-a auzit nici o data manele dar asta nu inseamna ca nu sa dansat pana s-a rupt ringul de dans. Nu doar pe manele se poate dansa pentru cunostinta ta
Babylicious fara suparare da asta e chiar stupi.Prefer sa dau din plete decat sa o rup pe manele si populara. Apropo geniala tema Anti-Manele.NO ROCK NO LIFE! XD
Crezi ca vei rezolva ceva cu campania anti manele? Acum sincer... Mai bine ne vedem fiecare de stilul care ii place, si ne traim viata noastra. (rock ascult)
Helou` voi.
AM doar o intrebare pentru voi : la petrecerri / chefuri / majorate / banchet daca nu este muzica populara si manele :
1. nu e distractie
2. nu se danseaza
3. stai si manci`!
Ma rog acum nu zic ca sunt fana manele, dar toate petrecerile and co` sunt varza fara ele.
Nu`mi spune ca dansezi pe rock, dand din plete ), ca ma faci sa rad cu lacrimi.
Deci : hai cu stupidu`, stiti ca am dreptate
Raspundeti`mi la intrebare
Euuuu ascult rock, dar mai mult hardcore si screamo, in fine... Si e o idee foarte buna cu campania ANTI-MANELE. Bravooo \m/
Byeeeeeeee
cristina_9394 întreabă: