| BestOfTheBest a întrebat:

Salut cum credeti ca ar sta mai bine unui baiat.cu tepi si cu bretonul intr-o parte sau cu creasta si fara breton?happy

Răspuns Câştigător
| roxycool a răspuns:

Cu tepi si cu breton intr-o parte! love struck :*

14 răspunsuri:
| roxycool a răspuns:

Funda? plzz puppy dog eyes

| AndreyAey a răspuns:

Cu tepi si breton

| wforweirdo a răspuns:

Ambele frizuri mi se par de gay

| BestOfTheBest explică (pentru wforweirdo):

Si tu cum iti tii parul ****? sau tie ti-a picat si te dai smecher?

| wforweirdo a răspuns (pentru BestOfTheBest):

Ce sari aşa în sus? Ţi-am zis doar părerea mea.

Si ti-am cerut tie parerea daca nu are nici`o legatura cu intrebarea?

| BestOfTheBest explică:

Esti sigur?winking. Asta numai daca nu esti manelist.Nu vad ce vina au frizurile ca sa le faci de gay.Ai avut vreo frizura dintre alea si te-a f*tut cine va in c*r sa zici ca sunt de gay? Sunt curios sa vad cum esti si tu in cap.Sunt sigur 101% ca daca ma uit in ochii tai iti vad ceafawinking Esti patetic!

Te asigur că nu ascult manele. Şi sunt fată. Frizurile alea mi s-au părut de gay tot timpul, şi ideea e că numai cocalarii şi maneliştii îşi fac aşa părul. Ţi-am mai spus, asta e doar părerea mea, din partea mea fă-ţi părul cum vrei. Acum taci şi mânâncă căcat!

Uite care e fazawinking. daca ziceai de la inceput ca esti fata te luam altfel dar vad ca tot tu te dai mare.Ce fata mai esti si tu? Punkista? Emo? Te rog.lasa`ma cu fazele astea.aa nu se uita nimeni la tine si deia zici ca sunt de gay?happy cu cati baieti ai stat pana acum? de la 0 in jos nu?''Te intrebi dc folosesc o exprimare dura? Sunt facut de`asa natura incat sa te *** in gura"

Nu sunt nici "punkistă" şi nici emo. Stai liniştit că o duc foarte bine cu băieţii. Şi nu eşti deloc dur, eşti atât de prost încât mă faci să râd. Şi nu mă dau mare deloc, ţi-am zis doar ce cred eu. De ce te tot caci atâta pe tine, ce, tuturor trebuie să le placă acele frizuri sau cum? De ce nu poţi să accepţi că nu îmi plac acele frizuri? Nu am nimic cu tine, pur şi simplu ţi-am răspuns la întrebare. laughing

Eu sunt prost? Cand te`ai uitat ulltima data in oglina? Si daca tot zici tu ca nu iti plac acele frizuri de ce continui sa raspunzi la mesaje? Du-te unde ai treabawinking.'cumpara-ti' o viatawinking

Şi ce legătură are înfăţişarea? Continui să răspund pentru că şi tu continui. Ok, cu asta mi-ai închis gura. Cea mai originală expresie.

Haha happy vorba aia. desteptul cedeaza primul` happy.bye zana

| marius1995rr a răspuns:

Mie imi place cu tepi (dar nu micutzi laughing ) si cu breton mai mult intr-o parte...eu unul asa am tongue si nu sunt nici emo nici punkist. mie imi place stilul funky big grin. la fete le plac.dar unii baieti invidiosi fiind. mai baga cate o gluma.ori iti strica freza...stiu din propria experientza laughing >>> Creasta fara breton este de cocalariwinking.