| cristi966 a întrebat:

Stie cineva in ce zi a lunii septembrie incepe Vocea Romaniei?

Răspuns Câştigător
| Seby77 a răspuns:

Marti 27 Septembrie big grin funditaaa?

| cristi966 explică (pentru Seby77):

Iti dau, desi nu sunt sigur.anul trecut asa a fost...

9 răspunsuri:
| Nucreeed a răspuns:

Ce va place ma asa mult la emisiunea aia? Sunt doar niste descreierati care zbiara pe scena.Ii vedem in fiecare zi pe programele romanesti de "muzica".

| cristi966 explică (pentru Nucreeed):

Bai frate, ma lasi... uita-te frate la ce vrei din partea mea, eu nu te-am criticat pe tine ca nu crezi in Dumnezeu, da? bunicul meu a fost mort timp de 27 minute, si mi-a spus ca se vede o luminita pe care o urma incontinuu(sufletul o urmarea) si intr-o fractiune de secunda iti vezi toata viata in fata...iar celalt, paradoxal, a avut sanse de 1%sa traiasca deoarece s-a lovit la cap si a fost operat(copci, a facut hemoragie-cheag acolo etc.)si voiau sa-l luam acasa, sa-si petreaca ultimele zile dar printr-o minune a supravietuit si doctorul a ramas masca! si eu nu credeam ca tine dar dupa aceste 2 intamplari, mi-am schimbat 100% opinia, deci mai gandeste-te!

| Nucreeed a răspuns (pentru cristi966):

Totul tine de creierul uman, dar tu esti prea prost si prea naiv pentru a intelege.A fost dovedit stiintific dar ce sa'i zici la unu ca tine ca tot pe a lui o tine.Hai pa!

| cristi966 explică (pentru Nucreeed):

Ba esti nebun? a fost dovedit stiintific, si doar tu o stii si nimeni altcineva... taci dracu fraiere ca lumea nu se mai ducea pe la biserici si altele daca era asa...bine ca esti tu buricul pamantului ma! unde ai vazut tu ma ca s-a dovedit? spune-mi unde si eu caut si-ti dau dreptate daca e asa! ateule, si din ce ne-am creat noi bai asta, bine faza cu adam nu o cred dar din ce ne-am creat daca e falsa? aia cu meteoritul urias care a lovit? BIG-BANG ce dracu'ma

| Nucreeed a răspuns (pentru cristi966):

Http://www.livescience.com/16019-death-experiences-explained.html

Ti'l dau degeaba ca oricum nu stii engleza ca sa intelegi ceva.

"a fost dovedit stiintific, si doar tu o stii si nimeni altcineva"
Pai nici macar nu ai cautat, ba incuiatule.

| cristi966 explică (pentru Nucreeed):

Si ce treaba are asta cu, chestia :''Dumnezeu nu exista''rolling on the floor eu ti-am cerut articolul in care se dovedeste 100% ca Dumnezeu nu exista...nu asta cu experientele mortii...

| Nucreeed a răspuns (pentru cristi966):

Tu mi'ai spus ca te'ai intors la dumnezeu dupa ce ai auzit povestile de adormit copiii de la bunicul tau.Am vrut sa-ti arat ca asta nu e un motiv bun(nu ca ar exista un motiv bun)pentru a te intoarce la dumnezeu.

| cristi966 explică (pentru Nucreeed):

Ok,lasa frate sa ma intorc eu la el, tu la cine te intorci? poate eram eu nebun sa cred in el da atata lume(toti suntem inculti? nu cred)de unde au aparut toate scrierile despre el, de ce sarbatorim toti Pastele, Craciunul...eram cativa sa spunem dar toata lumea? crezi ca esti primul care s-a indoit vreodata de el?

Întrebări similare