Atunci cand am ascultat melodia mi se parea ca era intr-o stare atat de jalnica din punct de vedere psihic. de fapt erau gandurile ei pe care oamenii din jur nu le-au bagat in seama, ceea ce a facut`o sa recurga la gestul acela.
Pare oarecum bizar.
Nimeni nu poate sti ce a fost in mintea ei. La tv se pot discuta multe, insa pe langa aceste speculatii, nimeni nupoate sti ce a gandit ea.
Totusi ea se afla in perioada in care pe plan familial era implinita : avea un sot si un copil pe care l-a dorit enorm.
Imi pare rau ca a murit si imi pare rau pentru familia care a ramas in urma. A spus cineva la tv astazi ca "printr-o sinucidere se ucid cel putini 2 oameni". Cred ca familia e distrusa, mai ales ca nu se asteptau.
Oamenii spun ca aceea este singura melodie trista de pe albumul ei nou. Restul sunt foarte vesele.
E schimbata intr-adevar in melodia aia. Toti zic ca a compus-o ca un mesaj de adio pentru fani si ca descrie perfect starea ei psihica. De fapt, chiar ea a declarat ca albumul reprezinta in totalitate viata ei, gandurile, sentimentele, etc.
anonim_4396 întreabă: