| diana1900 a întrebat:

Am o fetita de 10 luni care nu prea doarmeNiciodata nu a avut un somn linistit, mereu a avut un somn agitat dar acum e prea exagerat.Se trezeste foarte des noaptea, nu pentru lapte ci din obisnuinta, uneori se trezeste plangand.E foarte obositor mai ales ca trebuie sa o adorm plimband-o in brate.Eu nu apuc sa dorm prea mult.I-am dat ceai de tei dar degeaba.Am citit pe net ca unele mame le da bebelusilor un sirop care e recomandat doar pentru copii de peste 5 ani.Eu nu vreau sa ii dau asa ceva. Spuneti-mi ce sa ii dau dar sa nu ii faca rau.Dau funda

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Doar medicul de familie i ti poate recomanda ce sa i dai, nu îi da tratamente după ureche, ca altfel o imbolnăvesti. Sa i ti trăiască si sa te bucuri de ea, sa fiti sanătoase amindouă.

| T0T a răspuns:

Am vazut diferite filme si documentare cum ca copilul ar avea probleme cu un demon. Trebuie exorcizat si sfintit. Demonii pot lua sufletul doar celor care nu discern inca binele de rau. E foarte periculos.

Răspuns utilizator avertizat
| Fatamuntilor a răspuns:

Sfatueste-te cu mama ta, sau cu alte mamici de varta fetitei tale.
Sunt diferite motive despre care un bebelus nu doarme.O doare ceva, ii este foame sau trebueste schimbata
Cel mai bine e sa mergi la pediatrul fetitei
Sanatate fetitei, iar tie putere, mamico!
Vei vedea mai tarziu satisfactii!

| Silvia93 a răspuns:

Copila ta este prea mica pentru sirop, mama ii dadea fratelui meu abia la 3 ani sirop care il calma.
Incearca cu bai calde inainte de culcare si ceai de musetel. Stabileste un program cand sa doarma, cand sa manance, cand o schimbi etc si tine asa cateva zile pana se obisnuieste cu ritmul asta.
Daca tot continua asa dupa o saptamana incearca sa mergi cu ea la un doctor happy

| ashlee a răspuns:

Sunt diversi factori care pot perturba somnul copilului, in afara de boala. De exemplu, temperatura camerei in care doarme: prea frig sau prea cald (cel mai frecvent). Apoi, iesirile rare in aer liber sau chiar lipsa lor. Chiar daca e iarna sau stam la bloc, plimbarile in aer liber sunt importante.
Pot fi multe motive...

| iulikboss a răspuns:

Da-i Aerius e un sirop