anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara,

Atat eu cat si sotul ne dorim tare mult un bebe insa am pierdut 3 sarcini in 12 luni sad. Dupa multe analize am descoperit cauzele iar printre ele se numara Sindromul Ovarelor Polichistice. Printre alte medicamente (vitamine) pe care le iau dr. mi-a recomandat si 2 plic./zi de MYO-SUN timp de 2 luni!

Problema este ca nu imi amintesc daca atata timp cat iau acest MYO SUN pot in continuare incerca sa raman insarcinata?

Multumesc mult!

9 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Myo sun este un produs naturist compus din aminoacizi si vitamine. Hotărâți va sa rămâneți însărcinată cand va si ies analizele bune.

| romeo78 a răspuns:

Doamnă am căutat pe Google despre acest medicament și se specifică clar că este pentru infertilitate și sindromul ovarelor polichistice. Deci, nu vă va afecta, ci vă va ajuta. Totul depinde de dumneavoastră și cât de gravă este evoluția bolii.

| anonim_4396 explică (pentru romeo78):

Putea sa faca si ea asta. Si nici macar un amarat de "merci"

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Tu ai impresia ca eu am 15 ani sa stau non stop pe internet ca sa.multumesc la secunda?
Sa stii ca frustrarile se nasc din prostie si rautat. Dar cu fata asta nu ma mir.
O zi excelenta!

| anonim_4396 explică (pentru romeo78):

Stiu pentru ce este, din acest motiv am si specificat de aceasta afectiune. Citisem pe internet dar parerile erau impartite, drept urmare am reusit sa iau legatura cu dr. si am elucidat: 2 luni cat iau aceste pliculete sa NU incerc sa raman insarcinata!

Multumesc frumos!

| romeo78 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu sunt medic, dar cred că nu vi s-a explicat corect. Este vorba de un repaus, iar la sfârșitul celor 2 luni, mergeți la control pentru a verifica dacă boala a regreta sau nu.
Nu e vorba de a nu încerca, ci doar un repaus după lunile de chin. Un lucru bun, care ajută la regenerare. Dar, nu este neapărat și garanția unui succes!

| romeo78 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Mirela06" dacă vă lipsesc cei 7 ani de acasă nu semnalizați acest lucru! O persoană care pune o întrebare, o pune în momentul în care dorește și alte opinii despre problema ridicată. Nu că nu s-ar uita pe Google. Iar, de mulțumiri nu am nevoie. Dacă pot ajuta sau nu, e de ajuns. Nu am pretenții de a mi se mulțumi. Dacă dumneavoastră aveți nevoie de mulțumiri mai bine nu răspundeți!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Stii povesea saracului caruia i sa oferit un cos cu gunoi in repetate randuri iar el a oferit un cos cu flori? Cand a fost intrebat de ce el a dat flori cand a primit gunoi? el a raspuns ca fiecare ofera ceea ce are in suflet. Deci prostia si răutatea te reprezinta.
Si eu am ovare polichistice si eu imi doresc un copil enorm de mult. Dar mai intai ma documentez despre ceea ce vreau sa aflu si nici nu cer raspunsuri pe care le stiu deja.
Daca totusi cer, stiu si sa multumesc.
Ma faci sa rad.laughing))laughing) Ce legatura are fata mea cu faptul ca tu ai pus pe unu sa "googaleasca" in locul tau care nu are habar depre ce vorbeste dar se baga in seama sa ceara atentie?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Un om normal ca capatana, n -ar raspunde asa. Si nici n-ar intreba aici asemenea lucruri. Ai mama, ai tata, ei au avut copii. Ai rude, verisori verisoare, ai prieteni. Mi-e imposibil sa cred ca nici un nu are copil. Ai medic de familie. Ai atatea optiuni pana sa le epuizezi pe toate, si sa vii sa intrebi aici. Cum spuneai si tu, esti adult, si nu ai timp de internet. Probabil ai un job, prin absurd, dar la cum vorbesti m-as indoi sa fie ceva bun. daca asta era ultima ta optiune, ar trebui sa nu mai fii asa recalcitranta, si sa astepti un raspuns de la cineva, care s-a mai lovit de problema asta