| Anonimbaby5 a întrebat:

Bună TPU, sunt praf psihic si fizic, stând așa mi-a venit in gând cum ar fi sa ii fac rau copilului meu sau Doamne Fereste sa il omor, imi e frica sa raman singură cu el ca poate ii fac ceva, dar nu vreau sa ii fac nimic, il iubesc din tot sufletul meu! Va rog din suflet sa imi dați un sfat pentru că nu stiu ce sa mai fac, nu imi iese asta din cap! Vă rooog!

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca să te poți controla pe moment fă exerciții de respirație, în care doar respiri liniștit și adânc și te concentrezi pe actul respirației.

| Mosotti a răspuns:

Ai TOC, tulburare obsesiv compulsiva, la pshiatru de urgenta, ai nevoie de tratament, e tipic ce simti tu la TOC, are la baza anxietatea, la psiholog nu prea ai ce face, du-te dar, trebuie la medic, ca daca te joci asa, chiar poti face o nenorocire.

| anonimg a răspuns:

Nu exista om pe pamant care sa nu-i fi venit in minte ganduri odioase. Dar trebuie sa nu le bagam in seama, sa nu ne concentram asupra lor.
Aceasta este o educatie a mintii, a gandurilor. Multe dintre acestea ne vin in minte; dar chiar daca ar fi un stol de astfel de ganduri, noi nu trebuie sa le lasam sa isi faca cuib in mintea noastra. Cand vin gandurile rele, le dam afara pe orice cale posibila.
Tu trebuie sa refuzi sa te mai gandesti la ele. Si in timp aceasta educatie iti va prinde foarte mult bine.
Deci nu trebuie sa te plangi sau sa te vaiti ca ti-au venit astfel de ganduri. Trebuie sa fii preocupata cu ceva. Atunci cand nu suntem preocupati cu nimic, atunci ne vin in minte tot felul de ganduri rele. Ia sa-ti petreci tu timpul cu ganduri bune; gandeste-te ce cadou -oricat de mic- sa-i faci cuiva. Chiar sa dai un telefon cuiva care nu l-ai mai sunat de multa vreme. Sau sa ii iei baiatului tau un pix frumos chiar daca nu are nevoie de el.
Sau i-ati o bicicleta si plimba-te cu ea; practica un sport, pentru ca acesta este bun si pentru trup dar si pentru minte.
Fara efort nu se va putea face nimic frumos in viata.

| Demidol a răspuns:

Stim ca o mama nu vrea sa faca rau copilului ei.
Dar daca tu ai probleme, daca problemele te depasesc si nu faci fata, daca nu are cine sa te ajute, mergi numaidecat la un psiholog.

| Anonimbaby5 explică (pentru Demidol):

Am făcut programare la o dna dr psiholog, sper din suflet sa ma ajute ca situația mă depășește si mi-e frică de mor!

| Demidol a răspuns (pentru Anonimbaby5):

Calm, calm, calm si multa sanatate!