TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Religie

Religie

• 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
DaciaRomania
în 23 Martie | DaciaRomania întreabă:

Face cineva pe aici studiu biblic acasă, duminica?

9
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 23 Martie | DaciaRomania întreabă:

De ce unii spun că nu contează cum te îmbraci pentru biserică, ci doar e importanta starea sufletului? Eu zi că importante sunt ambele, nu? Cum adică?

3
Răspunde Raportează
alfons2390
în 23 Martie | alfons2390 întreabă:

Cei vii pot fi afectati de moartea a doua?

6
Răspunde Raportează
alfons2390
în 23 Martie | alfons2390 întreabă:

Credinciosii infocati sunt asa pentru ca vor sa fie nemuritori?

3
Răspunde Raportează
ValicaMaria
în 22 Martie | ValicaMaria întreabă:

Buna seara sa spunem că am auzit niste clopote și au tras de 4 ori al- patrulea a sunat cum mult că celelalte au sunat doar puțin de 2 ori celelalte și nu știu pare ciudat și straniu că era pe ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
sabin89
în 20 Martie | sabin89 întreabă:

"Pământul cu tot ce este pe el va arde" - Se referă la un război mondial purtat cu arme nucleare?

22
Răspunde Raportează
alfons2390
în 19 Martie | alfons2390 întreabă:

De unde au martorii lui Yehova asa multi bani? Primesc multe donatii din statele unite?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Martie |

Deci pocăiții unii dintre ei cel puțin zic un lucru ce mi- a atras atenția:Că ne putem mântui chiar din viața aceasta doar prin credință în Domnul Iisus Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu. Cum adică...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Martie |

Am o întrebare așa de curiozitate:Cred in Dumnezeu, in Iisus, mă rog, L- am chemat pe Dumnezeu să îmi dea răspunsuri dar efectiv nu L- am visat niciodată.Niciodata.Am trecut și trec prin momente...? (mai mult)

15
Răspunde Raportează
Effy35
în 18 Martie | Effy35 întreabă:

Lumina de la Ierusalim care se aprinde din senin este o escrocherie religioasă? De ce nu au voie credincioșii să afle cum se produce fenomenul aprinderii luminii la Ierusalim?

48
Răspunde Raportează
alfons2390
în 17 Martie | alfons2390 întreabă:

Satana i- a spus lui Isus ca toate imparatiile si bogatia lumii i- au fost date in stapanire iar Isus nu l- a contrazis. Deci e adevarat? Intrebarea este, Dumnezeu i- a dat Satanei toata lumea si bogatiile...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Effy35
în 17 Martie | Effy35 întreabă:

Care este diferența dintre un credincios și un religios? Că tot aud printre creștini că religia ortodoxă este credința adevărată.

33
Răspunde Raportează
alfons2390
în 17 Martie | alfons2390 întreabă:

Ce s-a intamplat cu ingerii care au coborat din cer pentru femei inainte de potop caci banuiesc ca nu au murit toti innecati? Oare au zburat in spatiu si au pus bazele unor rase extraterestre?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Martie |

Îmi plac cristalele și cât de cât cristaloterapia.Are ceva daca port cruce din cristal la gat? Cred și în Dumnezeu, mă rog etc.

3
Răspunde Raportează
1hellotpu1
în 16 Martie | 1hellotpu1 întreabă:

Am spus din greșeală "Iisus" și cuvântul p#c#tosul lângă când mă rugam. Este blasfemie împotriva Lui? Este păcat, nu?

4
Răspunde Raportează
Maryyyaa
în 16 Martie | Maryyyaa întreabă:

Hello. Azi-noapte l-am visat pe fostul meu parinte duhovnic de la care am plecat de acum 2 ani. Credeți că este un semn sa ma întorc la el sau vrea sa îmi transmită ceva?

2
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
în 15 Martie | IL0VEDINER0 întreabă:

Este ceva rău să mergi cu iubitul la biserica? Am mers astazi la o slujba si toata lumea se holba la noi de parca cine stie ce făceam. Este ceva lege nescrisa sau păcat?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie |

Îmi doream mult și eu să studiez medicina la fel ca verișoarele mele, mă vedeam medic/doctor pentru că îmi place, mă atrage domeniul dar nu pot din cauza anxietății severe și depresiei pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Martie |

Voi ați citit Biblia/ Noul Testament? Ce impact a avut asupra voastră citirea lor?

2
Răspunde Raportează
RAY
în 14 Martie | RAY întreabă:

Nu este responsabilitatea creștinilor în a iubi aproapele?

17
Răspunde Raportează
emastanciu
în 13 Martie | emastanciu întreabă:

Stie careva unde se tine regionala olimpiadei de religie cultul Penticostal in Prahova?

1
Răspunde Raportează
denisa0728
în 12 Martie | denisa0728 întreabă:

Bună seara, în ultimul an am început să mă confrunt cu paralizia în somn. Context, am doar 14 ani, sper ca totuși să mă luați încă în serios.In luna Iunie a anului precedent părinții ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
linarkfts
în 11 Martie | linarkfts întreabă:

Bună! Ma gandesc sa ma apuc sa citesc biblia. Am mai citit puțin din ea(versete și câteva intamplari), dar nu am citit- o pe toată. Eu ma duc la biserica și tin post, iar faptul ca nu am citit biblia...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
RAY
în 11 Martie | RAY întreabă:

Se implica Dumnezeu în mod activ în prezent?

18
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Martie |

Ce faci când nu prea mai ai speranța în viața?

16
Răspunde Raportează
Andr33damaschin7
în 9 Martie | Andr33damaschin7 întreabă:

Doamne Ajută! ???????? Am fost acum câțiva ani la un părinte, singurul lucru pe care mi- l aduc aminte este ca avea un baston (toiag) cu care lovea de pământ din când în când. Vă rog frumos,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 9 Martie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Îmi poate explica mie in detaliu care sunt toate credintele crestin protestante și care este diferența dintre ele? Spre exemplu recent am auzit ca adventiștii de ziua a șaptea nu prea sunt de acord...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 9 Martie | DaciaRomania întreabă:

Sincer, voi ați avut voie sa va îmbrăcați cum voiați duminica pentru biserică când erați copii /adolescenți sau părinții va făceau tot felul de reguli, etc? De exemplu ce?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Martie |

Https://ro.wikipedia.org/wiki/Bucuria_Lui_Satan Tot citind despre demoni am ajuns la asta. Dar tot citind acest articol, realizez că totul e pe bune. Și că cineva chiar a mers până la a- și face...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
1hellotpu1
în 8 Martie | 1hellotpu1 întreabă:

Știe cineva cât costă livrarea de pe site-ul Eikon (EIKON) cu lucruri sfinte în general, de la Iași (sediu) până la Timișoara sau la o distanță similară? Mulțumesc?

1
Răspunde Raportează
ionu?100yo
în 8 Martie | ionu?100yo întreabă:

Unde se găsesc femei care poartă batic și fustă lungă? Ce sectă religioasă are această vestimentație?

6
Răspunde Raportează
alfons2390
în 7 Martie | alfons2390 întreabă:

Cum s-ar putea grabi ziua revenirii lui Isus? As vrea sa vina cat sunt inca in viata.

8
Răspunde Raportează
1RealSoul
în 6 Martie | 1RealSoul întreabă:

Dacă ați avea de ales între banii și să fiți alături de Dumnezeul pentru o zi întreagă ce ați alege? Alturi de Dumnezeu și Hristos veți fi o zi întreagă :) si toate întrebările pe care...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
AndreiDolo
în 6 Martie | AndreiDolo întreabă:

Mă spurc dacă iau pastila cu lapte de măgăriță în post?

4
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 5 Martie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Este o tipa pe nume Rachel Mushala și sora ei din Zimbabwe care m- au socat recent cand am vazut clipuri cu ele pe YouTube! Ele spun ca au văzut clipul acela cu Angelica Zambrano și ca au avut o revelație...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Bossa100000
în 4 Martie | Bossa100000 întreabă:

Dacă ați vedea o fantoma, cum ați reacționa? V-ar fi frica sau nu? Rog seriozitate.

10
Răspunde Raportează
Ganea_Marian-Dumitru_1972
în 1 Martie | Ganea_Marian-Dumitru_1972 întreabă:

Cu ce se ocupa o preoțească a lui Demeter? Avea voie să aibă relații sexuale cu bărbați?

8
Răspunde Raportează
x2gk9r
în 28 Februarie | x2gk9r întreabă:

Salut…Vreau un sfat Am zis ca anul accesta vreau sa fie al meu sa renunt la tot ce ma face sa fiu negativ si sa ma pun pe primul loc si sa i fac pe ai mei mandri AM RENUNTAT LA FUMAT PENTRU CA NU MAI...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Littlebizzle
în 28 Februarie | Littlebizzle întreabă:

In cazul in care se oficiaza cununia religioasa in biserica catolica, este necesar ca nasii de cununie, ce sunt de religie ortodoxa, sa fie cununati si religios, sau este destul sa fie cununati civil?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Adinailie
în 27 Februarie | Adinailie întreabă:

Buna ziua, Dumnezeu îngăduie sa trecem și prin încercări in gand sau doar fizic pentru ca de o luna și cv trec printr o încercare in minte

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 27 Februarie |

Stoicismul și creștinismul se pot împleti și pot fi compatibile unul cu altul? Poți incerca sa fii și stoic și creștin? Adică un om poate sa fie și stoic și creștin?

2
Răspunde Raportează
alfons2390
în 26 Februarie | alfons2390 întreabă:

Nu cumva ne subestimam cand spunem ca suntem oameni cand Biblia ne zice clar ca suntem dumnezei, fii ai celui Preaînalt?

8
Răspunde Raportează
anonim679556
în 25 Februarie | anonim679556 întreabă:

Bună Eu iau în fiecare zi metroul și astăzi am întrat, îmi cautam loc, voiam sa ma pun pe un scaun liber din vagonul în care am întrat (avea si un biletel de hartie pe el) dar o doamna mai în...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IMPERO
în 23 Februarie | IMPERO întreabă:

Ce parere aveti despre aceasta discutie: DE VORBA CU... "ICOANA VORBITOARE" EU: Ciao GPT! Fa- mi te rog o predică despre aparatele de zbor a lui Iehova, descrise in cartea lui Ezechiel. ChatGPT ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 22 Februarie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Voi credeți sau ce părere aveți despre mărturiile unor oameni care spun ca au fost in iad? De exemplu v- am mai spus despre acea fata din Ecuador pe nume Angelica Zambrano care susține ca a fost in...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Adinailie
în 22 Februarie | Adinailie întreabă:

Buna seara dacă te rogi la dumnezu sa te schimbe și dacă te face sa treci de doua ori prin aceeleasi lucruri dacă primadata N- ai intels cuvântul lui și ai păcătuit cu ce te ai rugat sa te schimbe...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
deathrock254
în 21 Februarie | deathrock254 întreabă:

Ce înseamnă să fi pocăit? Și ce părere aveți despre pocăiți?

10
Răspunde Raportează
KilljoyIdiot
în 20 Februarie | KilljoyIdiot întreabă:

Salutare! Voi cum ați ajuns la religia voastră actuală? V-ați născut așa sau v-ați convertit pe parcurs? Toate cele bune!

21
Răspunde Raportează
alfons2390
în 20 Februarie | alfons2390 întreabă:

Inainte de potop oamenii traiau in jur de un mileniu si aveau timp sa se bucure sa inteleaga viata. Astazi muncim mult si traim in jur de un secol, de 10 ori mai putin si suntem judecati la tot pasul ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Februarie |

E bine sa mă apuc sa citesc Biblia daca am probleme de sănătate? Dar daca nu înțeleg așa bine unele părți din ea, pot citi o Biblie pentru copii sau tineri mai bine? Sau ce sa citesc mai bine...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 15 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Ce veți face dacă la următoarele alegeri la noi va ieși un suveranist?
    18 răspunsuri
  • elmeksadin
    trimisă pe 26 Iunie

elmeksadin întreabă:

Va rog este urgent, a mers cineva vara cu trotineta electrica chist dacă afara erau 40 grade sau chiar peste?
    15 răspunsuri
  • Bossu000918
    trimisă acum 21 ore

Bossu000918 întreabă:

Salut TPU acum câteva săptămâni într- un magazin am luat o eticheta afișată la raft cu prețul produselor și nu am pățit nimic ce se întâmplă poți face pușcărie daca iei o eticheta de pe...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Alexandru7890
    trimisă pe 26 Iunie

Alexandru7890 întreabă:

Salut, as dori dacă se poate sa ma ajutați și pe mine cu ceva.Am 16 ani 1.85m și 65 kg și sunt slab.Am fost depistat cu scolioza în "S" la lombar 14 grade și 21 grade.Asta am înțeles ca este scolioza...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.579.288
  • Întrebări: 3.947.135
  • Răspunsuri: 17.613.912
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
Frozen

Frozen

Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.

Start quiz
Categorii
  • 651.526 Adolescenţi
  • 55.375 Afaceri & Financiar
  • 22.849 Artă şi Cultură
  • 72.404 Auto & Moto
  • 144.135 Beauty & Fashion
  • 16.479 Benzi desenate
  • 54.804 Carieră
  • 20.247 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.331 Conversaţii