| ADN30 a întrebat:

A urcat Isus la cer in corp fizic?

29 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Raspunsul este "DA", deoarece dupa inviere le-a spus ucenicilor:
"Uitati-va la mainile si picioarele Mele, Eu sunt; pipaiti-Ma si vedeti: un duh n-are nici carne, nici oase, cum vedeti ca am Eu." (Luca.24:39)

| RAY a răspuns (pentru anonimg):

Ce dupa inviere ma crestinule dupa 40 de zile de la inviere

| anonimg a răspuns (pentru RAY):

Inteleg ce vrei sa spui, dar Biblia spune ca Domnul Hristos "dupa patima Lui, li S-a infatisat viu, prin multe dovezi, aratandu-li-Se deseori, timp de patruzeci de zile, si vorbind cu ei despre lucrurile privitoare la Imparatia lui Dumnezeu. (Fapte.1:3)
Deci nu S-a aratat dupa 40 de zile, ci timp de 40 de zile.

| RAY a răspuns (pentru anonimg):

Da timp de 40 de zile lea petrecut cu apostoli lui sunt si filme care descriu acea perioada mai ascunsa si ea

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Da, altfel era o inselaciune, cu trupul in cer mai sunt : Maica Domnului, sf Ilie, Enoh si sf Ioan evanghelistul

| celmaibun1 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

De unde stii ca Ioan e la cer cu trupul?

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru celmaibun1):

Cei 3 trebuie sa vina sa dea lupta cu antihrist, mai tii minte cuvintele : Ce-ti pasa tie prietene Petre daca Voi vrea sa ramana pana la venirea mea, tu vino dupa mine!

| Mădă0611 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Si unde e cerul?

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Mădă0611):

E sus, doar trebuie sa vezi, nu cu ochii inchisi

| Mădă0611 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Pai il vad, dar e o iluzie, cerul nu exista, daca ai putea zbura in spatiu, ai vedea ca n-o sa te lovesti de acel ceva albastru caruia ii zici "cer".

| celmaibun1 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Poate e inca pe pamant te ai gandit?

| danut a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Biblia citeaza ca sunt cu Dumnezeu in cer urmatorii: Enoh, Moise, Ilie si altii. NU exista NICI o dovada Biblica ca Mama lui Hristos sau Ioan ar fi in cer, din cate stim sunt inca in pamant asteptand REVENIREA lui Isus Hristos.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru danut):

Moise cand?

Matei 17,3. Si iatã cã li s-a arãtat Moise si Ilie, stând de vorbã cu El. 4. Petru a luat cuvântul, si a zis lui Isus: "Doamne, este bine sã fim aici; dacã vrei, am sã fac aici trei colibi: una pentru Tine, una pentru Moise si una pentru Ilie."

Era la schimbarea la fata, nu in cer; Hristos la adus pe sf Ilie din rai si pe Moise din iad, toti se duceau in iad pana la invierea lui Hristos

Raiul si iadul nu exista dpdv Biblic.

Si gheena ce e bre?

Ghena este locul unde pun eu si vecini mei gunoiul.

Nu stii sa citesti, numara e-urile

"Nu stii sa citesti, numara e-urile "
Tare domle, nici o simpla comparatie n-ai "deslusit" in schimb imi spui de e-uri.

| PedoBarbie a răspuns:

Cu balonul.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

1 Petru 3:18

De fapt, însuşi Cristos a murit o dată pentru totdeauna pentru păcate, un om drept pentru cei nedrepţi, ca să vă conducă la Dumnezeu, fiind omorât în carne, dar făcut viu în spirit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles. Mai greu a fost sa ii urce tuburiile de oxygen ca satana a avut grije sa taie aprovizionarea cu oxygen din spatial intergalactic. Mare, mare nenorocit satana asta dar asa ma bucur ca avem credinciosi astazi care ne explica ei tot hahahahha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi avut si el nevoie de "un car de foc" ca Ilie.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| CranK71 a răspuns:

Inainte se spunea ca Dumnezeu (Isus) traieste deasupra norilor, daca are un corp fizic atunci ar fi trebuit sa fie vazut din avion. Corect? Acum se spune ca nu poate fi vazut, exista o singura concluzie de aici: Biserica tine pasul cu tehnologia laughing

| S3D4n a răspuns:

Nu. El cand a fost inviat dupa 3 zile, a fost inviat in corp spiritual.El s-a aratat la aprox 200 de oameni printre care si mama sa, dupacare a fost inaltat la cer.Tot asa va veni si ziua cand fiul omului va veni pe nori Faptele 1:11. El nu a urcat in corp omenesc pentru ca acel corp nu era al lui. El a fost nascut sub forma unu-i om, dar nu cu acelasi chip pe care la avut in cer.De aceea, Isus este o finta spirituala, nu o finta pamanteasca carnala.