Raspunsul este "DA", deoarece dupa inviere le-a spus ucenicilor:
"Uitati-va la mainile si picioarele Mele, Eu sunt; pipaiti-Ma si vedeti: un duh n-are nici carne, nici oase, cum vedeti ca am Eu." (Luca.24:39)
Inteleg ce vrei sa spui, dar Biblia spune ca Domnul Hristos "dupa patima Lui, li S-a infatisat viu, prin multe dovezi, aratandu-li-Se deseori, timp de patruzeci de zile, si vorbind cu ei despre lucrurile privitoare la Imparatia lui Dumnezeu. (Fapte.1:3)
Deci nu S-a aratat dupa 40 de zile, ci timp de 40 de zile.
Da, altfel era o inselaciune, cu trupul in cer mai sunt : Maica Domnului, sf Ilie, Enoh si sf Ioan evanghelistul
De unde stii ca Ioan e la cer cu trupul?
Cei 3 trebuie sa vina sa dea lupta cu antihrist, mai tii minte cuvintele : Ce-ti pasa tie prietene Petre daca Voi vrea sa ramana pana la venirea mea, tu vino dupa mine!
Si unde e cerul?
E sus, doar trebuie sa vezi, nu cu ochii inchisi
Pai il vad, dar e o iluzie, cerul nu exista, daca ai putea zbura in spatiu, ai vedea ca n-o sa te lovesti de acel ceva albastru caruia ii zici "cer".
Poate e inca pe pamant te ai gandit?
Biblia citeaza ca sunt cu Dumnezeu in cer urmatorii: Enoh, Moise, Ilie si altii. NU exista NICI o dovada Biblica ca Mama lui Hristos sau Ioan ar fi in cer, din cate stim sunt inca in pamant asteptand REVENIREA lui Isus Hristos.
Moise cand?
Matei 17,3. Si iatã cã li s-a arãtat Moise si Ilie, stând de vorbã cu El. 4. Petru a luat cuvântul, si a zis lui Isus: "Doamne, este bine sã fim aici; dacã vrei, am sã fac aici trei colibi: una pentru Tine, una pentru Moise si una pentru Ilie."
Era la schimbarea la fata, nu in cer; Hristos la adus pe sf Ilie din rai si pe Moise din iad, toti se duceau in iad pana la invierea lui Hristos
Raiul si iadul nu exista dpdv Biblic.
Si gheena ce e bre?
Ghena este locul unde pun eu si vecini mei gunoiul.
Nu stii sa citesti, numara e-urile
"Nu stii sa citesti, numara e-urile "
Tare domle, nici o simpla comparatie n-ai "deslusit" in schimb imi spui de e-uri.
1 Petru 3:18
De fapt, însuşi Cristos a murit o dată pentru totdeauna pentru păcate, un om drept pentru cei nedrepţi, ca să vă conducă la Dumnezeu, fiind omorât în carne, dar făcut viu în spirit.
Inainte se spunea ca Dumnezeu (Isus) traieste deasupra norilor, daca are un corp fizic atunci ar fi trebuit sa fie vazut din avion. Corect? Acum se spune ca nu poate fi vazut, exista o singura concluzie de aici: Biserica tine pasul cu tehnologia
Nu. El cand a fost inviat dupa 3 zile, a fost inviat in corp spiritual.El s-a aratat la aprox 200 de oameni printre care si mama sa, dupacare a fost inaltat la cer.Tot asa va veni si ziua cand fiul omului va veni pe nori Faptele 1:11. El nu a urcat in corp omenesc pentru ca acel corp nu era al lui. El a fost nascut sub forma unu-i om, dar nu cu acelasi chip pe care la avut in cer.De aceea, Isus este o finta spirituala, nu o finta pamanteasca carnala.
PorumbRodica1965 întreabă: