anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am doua intrebari:
1. Ce reprezinta numarul 666?
2. Ce inseamna Illuminati?
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| CatelusaCuParulCret a răspuns:

1. Numarul 666 se spune ca este numarul lui Satana. S-au intamplat numeroase cazuri ca au sunat copii de 7 ani la numarul asta si au visat fantome. Si asta s-a intamplat doar pentru. ca oamenii au crezut in asta. Eu mi-am pus nr. 666 la username asa din intamplare si acum stau bine-mersi happy

2. Illuminati este o societate secreta ce incearca sa ne manipuleze prin muzica, filme etc. Si de ce ne lasam noi manipulati? Ei folosesc niste tehnici pentru a controla lumea din umbra.

Sper ca te-am ajutat happy

| LuvPuppies a răspuns (pentru CatelusaCuParulCret):

Se pare ca tie ti-a purtat noroc numarul 666. Ai primit o fundita de la mine happy.

| AdrianDihoricescu a răspuns (pentru CatelusaCuParulCret):

" Illuminati este o societate secreta ce incearca sa ne manipuleze prin muzica, filme etc. Si de ce ne lasam noi manipulati? Ei folosesc niste tehnici pentru a controla lumea din umbra. "

WAW, şi ai juns tocmai tu să aflii despre această societate ce e aşa de puternică încât sa controleze lumea, şi aşa de secretă că n-ar trebui să ştie lumea de ea, însă tu ştii.
Interesant.

- pentru ce-l ce-a pus întrebarea, 666 un număr ca oricare altul, ce pentru unii reprezinta un semn al unei forţe supranaturale presupus malefică. Iluminaţii, altă conspiraţie, precum, omul nu a ajuns pe lună, pământul e plat, bărbaţii vor pieri că femeile sunt mai multe, reptilienii, ş.a.m.d. Nu-ţi bate capul cu astfel de tâmpenii.

8 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

1.Doar un numar
2.O inventie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.tpu.ro/......george-ce/
(urmareste in special raspunsurile lui 666Methalhead666)

http://www.tpu.ro/......ita-avand/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. Asa zisa cifra a satanei, in fond, e doar un numar, la fel ca 665 sau 667.
2. O prostie care a luat amploare in ultimul timp. Pana acum doi ani nu auzise nici naiba de iluminatii astia acum toata lumea latra ca cica ar controla lumea. Povesti.

| HowdidIgethere a răspuns:

Cred ca este un numar care simbolizeaza spiritul comercial impins la extrem, in care nu mai exista alte valori, si in care pentru bani oamenii calca peste alti oameni.

| Mέℓℓ a răspuns:

1 Un numar natural
2 O societate in care eu nu cred.
Sper ca te-am ajutat.
bafta

Întrebări similare