Si animalele au constiinta. Omul e un animal. Cine spune ca nu e un animal este o dovada suficient de buna care sa ateste ca n-a trecut pe la orele de biologie.
Aici e vorba de evolutie, de evolutia creierului mai exact, care i-a dat omului o capacitate de stocare mai mare, o intelegere mai buna, o agilitate mai buna, sentinente mai puternice, etc. Totul este in cantitati mai mari. Nu ne diferentiem mai cu nimic fata de celelalte animale, doar cu simplul fapt ca suntem mai destepti.
"imi amintesc atunci cand eram in carucior adica bebe si cerul era albastru senin"
Astea sunt flashuri de memorie, nu amintiri conştiente.
"Trecand peste partea asta, animalele nu sunt constiente de propria lor existenta intrucat nu au notiunea de trecere a timpului"
Uite ca au notiunea de trecere a timpului.
https://www.google.com/......ontext=amp
Si nu, nu au regrete, au mintea unui copil de 2-3 ani, tu la varsta aia aveai regrete? Te durea la basca, aveai doar emotii de baza, emotii primare.
"Fiindca nu au regrete animalele nu plang si nu si-au dezoltat muschii fetei ca sa poata sa planga. Plansul este una din expresiile regretului, a dorului dupa ceva din trecut." :)) :)) vezi cum scoti numai aberatii pe degete? Animalele nu plang la fel ca noi cu lacrimi, dar plang si ele, ai vazut vreodata vreun pui de câine ratacit sa vezi cum incepe sa planga dupa ma-sa?
Ai avut tu însuţi vreodata vreun caine sau chiar 2, sa vezi cum incep sa planga dupa tine cand ai lipsit o intreaga zi? Si sa vezi cat de bucuroşi sunt cand te vad?
Asta de ce e asa bucuros daca n-are constiintã si emotii?
https://youtu.be/3AEfqJVtOzk
Eu cand iti raspund macar iti dau si articole si dovezi la fiecare argument si in cele din urma rezulta ca am dreptate, tu insa nu imi dai nimic, tu doar spui CE CREZI, asta e marea problema a secolului in care traim, lumea nu citeste si nu isi ia informaţia din surse legitime, nu verifica informatia, iau orice de bun, vorbesc din auzite, etc, etc...de asta apar atatea grupuri conspurationiste despre covid, cipuri, virusii din vaccin si alte tampenii.
Nici macar nu ai bun simt sa accesezi linkurile pe care ti le trimit, se pare ca si tu ai cazut victimă si ai ajuns sa fii dezinformat si totusi sa ai opinii.
Teoria mea este ca tie ti-e frica sa accepti adevarul, odata ce realizezi si intelegi micile detalii, o sa iti pui cat mai multe intrebari carora nu le gasesti raspunsul in religie si o sa vezi cum cad piese din fundatia credintei tale.
Acum daca spui ca nu e asa, te minti pe tine insuti.