anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Atei. Voi cum va simtiti cand vorbiti cu persoane credincioase care va flutura Biblia pe la nas de cate ori aud de sex sau orice alt lucru normal pe care il fac oamenii? Eu simt ca ma sufoca cu vibratiile lor negative, mi se pare ca sunt niste oameni atat de rai si plini de tristete. Nu simt nimic de genul cand vorbesc cu oameni normali la cap. Mi se par niste ipocriti. Flutura Biblia aia, dar se poarta cu oamenii din jurul lor de parca ar fi niste gunoaie.

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Adevaratii crestini nu cred ca sunt asa si cred ca sunt foarte RARI

50 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Simplu. Nu vorbesti cu ei.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Sunt niste rahati cu ochi majoritatea care se dau crestini pe internet.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mi se pare trist pentru ei, ca au o viata prea controlata de niste basme

| GanduriDeCafea a răspuns:

Problema consta in caracter nu in religie.

| RAY a răspuns:

Majoritatea habar nu au de biblie, cei care au interpreteaza biblia cum au chef, desi si biblia se contrazice de multe ori singura, plus legile din levetic, http://bibliapentrusceptici.ro/crime-dumnezeiesti-biblie/

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GanduriDeCafea):

Daca religia nu are niciun impact asupra caracterului lor, care mai e rostul ei?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Asta i-am zis unuia acum :))
A zis ca se contrazice in capul meu, pentru ca sunt femeie

https://www.tpu.ro/......-putin-la/

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai conform bibliei femeile trebuie sa taca in public

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Oameni distrusi.

| GdX a răspuns:

Un crestin nu se apuca sa iti fluture Biblia peste nas nimanui. Aia care flutura Biblia sunt niste prosti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GdX):

De acord.

| Doja a răspuns:

Care e de fapt intrebarea? Vrei sa faci sex si te deranjeaza ca unii iti zic s-o lasi mai moale? Sau...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doja):

Eu fac oricum sex, nu imi zice mie nimeni ce sa fac. Voiam sa vad cati mai vad cata ipocrizie si rautate zace-n oamenii astia.

| LPCTSTR a răspuns:

Idioți, se mai întâmplă să dăm și peste ei.

| Holiday a răspuns:

Biblia, respectiv credinta, le justifica majoritatii astora propriile frustrari, nerealizari si nu in ultima instanta prostia.
Nu la toti, mai sunt si liderii lor care o fac pentru avantaje materiale si mai sunt si cei care pur si simplu au o labilitate psihica care ii face sa poata ignora orice logica si sa creada povestile astea.
Nu trebuie sa te streseze asaltul lor, fii relaxata, vesela si da-le peste nas de cate ori ai ocazia, nu-ti fie teama sau jena.

| Holiday a răspuns (pentru GdX):

"Un crestin nu se apuca sa iti fluture Biblia peste nas nimanui."

Toti o "flutura" de fapt, bineinteles la figurat, ca orice tampenie spun legata de un anumit aspect al vietii dau ca exemplu ceva di Biblie. Daca nu fluturi Biblia nu ai cum sa fii crestin, ca aia e baza "invataturii" crestine.
Ideea e ca ei flutura Biblia si celorlalti li se falfaie de ea, ceea ce e o atitudine binevenita.

| HaneloreOlga9 a răspuns:

Vai draga ateii sunt singurii normali la cap? tu esti acea oaie care se ia dupa turma si nu ai nicio orientare, copiezi ce cred alti pentru ca ai mintea incuiata. Te cred ca te plictisesti happy

| Holiday a răspuns:

Te-a pacalit asta cu raspunsul cistigator.happy De fapt cei care n-o fac, nu sunt "adevarati" crestini. In fisa postului la ei este prevazut clar indemnul :
Raspanditi flagelul(adica povestea crestina)!

| EcceHomo a răspuns:

Îi vântur şi eu pe la nas Kama Sutra.O am mereu în geantă, a fost publicată în 2003, însă eu am achiziționat-o în 2007.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru HaneloreOlga9):

Turma sunteti voi. Uita-te la intrebarea de mai sus. A injurat unul, au mai venit 10. Desi site-ul asta e plin de intrebari despre sex puse de copii, nu adolescenti de 17 ani, adica aproape majori unde nu injura nimeni.
Jet si tie de aici. Uite asa fac curat in,, lista mea'' laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Holiday):

Eu vreau sa cred ca exista si crestini buni... Si intalnesc numai bagatori in seama care vor sa ii faca pe altii sa se simta la fel de nefericiti cum sunt ei. Din pacate cunosc specimene din astea si in viata reala si e greu sa nu-i bagi in seama cand incep sa delireze si sa critice tot ce vad de prea multa iubire ce zace in ei

| Holiday a răspuns (pentru HaneloreOlga9):

"...tu esti acea oaie care se ia dupa turma"

Ca ateu nu trebuie sa respecti vreo dogma. Deci avand libertate de actiune si gandire, bineinteles in limitele legii, nu pot fi catalogat ca facand parte dintr-o turma. Singura trasatura comuna a ateilor e ca nu accepta ca dogme povestile fantastice cu spiridusi, oricare ar fi ele.
Ce mi-e greu sa inteleg e cum de voi, credinciosii, sunteti practic atei in raport cu toate povestile astea, exceptand una, dar vi se pare ilogic ca cineva sa nu accepte niciuna. Cand vine vorba de alta poveste decat a voastra aveti la voi toate argumentele necesare s-o faceti praf, dar pe aia a voastra, desi nu e cu nimic deosebita de celelalte o luati de buna.
Probabil e vorba de labilitate psihica, sau afectiune cerebrala, altfel nu se poate explica faptul ca din doua povesti la fel de lipsite de logica, una o considerati un fals si alta adevarata.
Lucru valabil pentru orice credinta de asta, nu doar crestinism.

| Liviu a răspuns:

Ma simt ok, nu bag in seama, nu imi aleg prieteni sau cunostintele dupa credinta lor, ci dupa cum interactioneaza/socializeaza, si ii resping pe aia care's prea prostii chiar si pentru binele lor xD

| Uvox a răspuns:

Biblia e un roman, asta uita multi, ok, de mare succes si cu cel mai mare fun-club.
Iar ca si la restul, fiecare intelege ce vrea(cat poate, adica).
Vis-a-vis de sentimente, gama este variată de la plictiseala si milă pana la o stare de nervozitate datorată faptului că suntem totusi in 2018 AD?

| Lioana a răspuns:

Pai nu vorbi despre sex de fata cu acele persoane. La cei mai mulți crestini sexul doar se face, nu se discuta.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OctavianDanielMaria):

Nu fac, asta e chestia laughing))))

| Holiday a răspuns (pentru Lioana):

"Pai nu vorbi despre sex de fata cu acele persoane."

Deci daca suntem cateva persoane printre care si crestini, nu pot avea o discutie cu cineva despre sexul in trei, de exemplu, pentru ca nu le convine celor crestine subiectul? Pe bune?! Si ce nu mai avem voie sa vorbim pentru a nu deranja urechile sensibile ale crestinilor!?