Petre asta este un idiot in viata.Cum poate cineva sa spuna asa ceva despre o categorie de oameni? Asta e bolnav mintal.Vedeti voi diferenta dintre atei si crestini? Uite ce spune idiotu ala.Pai un ateu nu doreste raul unui crestin nicicum.Satanistii sint si ei oameni care au anumite convingeri asa cum au si crestinii sau alte religii. Iara sa adaug as zice asa:Ateii se nasc sa TRAIASCA pe cind crestinii se nasc sa fie SCLAVI.Este cum spune si Lamaitzza fara atei poate acum am fi trait tot in pesteri si am fi stat cu o frunza in jurul mijlocului, adica am fi fost "africani".
Eventual s-au nascut priertene nu "sau nascut" incearca sa te mai nasti odata si sa inveti notiunile elementare de gramatica si lb.romana, apoi vino cu intrebari dintr-astea stupide! cine nu crede in dzeu ba, nu inseamna ca e satanist.
Deci, pentru a concretiza, eu fac diferenta intre satanist si ateu, doar am gasit citatul si nu-s de acord! total nu sunt de acord!
personal nu cred in dumnezeu si urasc crestinii si obiceiurile lor prostesti! nu-s "spalata pe creier", am vrut sa aflu pareri!
satanismul are 4 sa spunem divinitati: SATANA - lordul focului, sudul, Lucifer - aerul, estul, BELIAL - pamintul, nordul, Leviathan - apa, marea, vestul...
au fost 2 intrebari aici: 1- cea cu citatu si 2 cu satanistii
sunt informata despre religii, chiar am citit biblia satanistilor, dar sint ateu