Ateul nu stie de unde vine si incotro se duce, moartea nu are nici o explicatie in gandirea lui.Traieste intr-un prezent absurd.
Depinde si ce biblie ai! si da dovada ca traiesti este dovada ca cineva te-a creat!
Exista mai multe religii pentru ca exista mai multe popoare, mai multe limbi.Tu ai pute sa zici''ca toate religiile sunt bune, daca sunt practicate cu sinceritate'', dar chiar asa sa fie? Tu daca iti cumperi o pereche de pantofi sti ca ai nevoie de o anumita masura, iar nu de o pereche oarecare.Atunci crezi ca m-as putea multumi pentru nevoile sufletului meu si pentru mantuirea mea vesnica cu o oarecare religie.Eu nu am nevoie de o religie, ci de un Mantuitor, pentru ca sunt pacatoasa.Biblia afirma marele adevar ca toti oamenii sunt intr-o stare de pierzare de la fata lui Dumnezeu.Eu accept rascumpararea adusa de Fiul lui Dumnezeu, si sunt un om liber, liber de pacat si de robia satanica. Dumnezeu e unic!''In nimeni altul nu este mantuire:caci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor, in care trebuie sa fim mantuiti''.
Cei care intreaba un ateu, cum vad ei viata, sunt adevarati idioti.Este lafel.Fiecare cu superstitiile lor in timpul vietii, povesti de adormit copii etc.
Pe mine ma amuza faptul ca unii zic ceva de genul : daca nu crezi in dumnezeu viata ta nu are rost.
Sa zicem ca mor si ajung in rai pentru ca am fost un bun crestin.Acum ce? Ce credeti ca e in rai? Normal ca nu o sa fie nimic din ceea ce ne face fericiti pe Pamant. Fara sex, calculator, televizor, sport etc.
Multi zic ca in rai o sa te simti fericit incontinuu si atat.Ce draq? Ne drogheaza Dumnezeu cu prezenta lui? Va imaginati cum ar fi sa stati O ETERNITATE in rai simtind acelasi lucru? Va dati seama ca in rai tot ce o sa faceti este sa va rugati la dumnezeu pentru tot restul eternitatii? Daca stai sa te gandesti, mai bine mori si gata decat sa suferi pentru o eternitate.Fie in rai fie in iad.
Te incurci in cuvinte grav.
>"Incearca sa demonstrezi tu ca e, care afirmi."
Dovada era pe acel link. Demonstreaza tu ca este o prostie boule.
>"Ti-am dat mai multe, MINCINOSULE, si asta desi povara dovezii e pe aberationisti."
Jura pe mama ta! Mai uita-te peste conversatii boule!
Stai putin! Stai putin! Parca unul este Dumnezeu, unul este fiul! Acum o mica intrebare : Din cate religii exista, de unde stii ca a ta este cea adevarata? Adica, vreau sa zic ca toate religiile afirma ca fiecare dintre ele sunt cele reale. Si ele au un singur Dumnezeu! Dar de unde iti dai seama ca Dumnezeul lor nu este cel adevarat? Asta ma face sa cred ca toate sunt niste prostii, niste inchipuiri ...roadele imaginatiei omului!
Religii sunt multe.Credinta este una singura in Domnul Isus.El este Calea, Adevarul si Viata. Martin Luther dupa ce si-a luat doctoratul in teologie a ajuns la concluzia ca nu o religie ci o relatie personala bazata pe dragoste iti aduce mantuirea.,, Ceea ce era cerut omenirii nu era o respectare stricta a legilor i a obligaiilor religioase, ci un raspuns de credina, raspuns acceptat de Dumnezeu. Aceasta credina trebuia sa se bazeze pe dragoste, nu pe frica.,,
Esti un prost si asa ramai. Pentru tine totul e o coincidenta ce nu-ti place tie si e real. Oricum e normal sa fii asa. Poate orice era ca tine daca ar fi fost asa nefericit ca tine.
Iti urez oricum un calduros Hai sictir!
Pentru ca primul verset din Biblie incepe'La inceput Domnul a creat cerurile si pamantul'' si Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu este adevarul.Multi oameni nu gasesc marea sa valoare care consta in ascultarea si acceptarea mesajului ei divin.Pentru ca noi cautam un Mantuitor aici gasim acest Dumnezeu mare care se intereseaza de oameni.El este un Dumnezeu -Mantuitor care doreste ca toti oamenii sa fie salvati.De aceea L-a trimis pe pamant pe Fiul Sau, Isus Hristos, pentru ca oricine crede in El sa fie salvat.
La prima vedere daca ii vezi comentariile pare destept dar dupa ce vezi cum se tot incurca si le schimba si pareri si tot...