| Andruta99 a întrebat:

Buna!
De curand mi-a murit bunicul ( acum 2 luni) si l-am visat pentru prima oara astazi ( singura din familie care l-a visat). Am fost un copil extra iubit de el, divinizat pot spune, fiind singura nepoata.
L-am visat in casa lui de la tara stand in pat si avea un gandac care mergea pe el, eu fiind cu bunica ( care traieste ), in patul de langa, ea facand afirmatia "Iar a venit". In visul meu eram constiente ca el este mort.
Eu am coborat din pat si am plecat afara, el a venit dupa mine si ma intreba ce fac parintii, fratele, sotul meu, ce face casa lui ( si-a divinizat locul natal si casuta). Am iesit chiar si la poarta, iar el dupa mine si i-am spus "Pleaca, lasa-ne in pace" - imi era foarte frica. A disparut din visul meu insa imediat dupa am vazut la cativa metri distanta, foc, masini de pompieri, galagie, zgomote. Luase ceva foc in centrul satului.
Cum pot interpreta asa ceva?
Mi-e foarte frica.
Multumesc!

8 răspunsuri:
| Marius22222222222 a răspuns:

A fost doar un vis

| ania a răspuns:

Te ataca un demon de frica. Dacă ești credincioasa și îl iubești pe Ma tyitorul Hristos, cand simți frica spune cu voce tare:Oruce demon de frica îți poruncesc în Numele lui Iisus Hristos sa pleci de la mine acolo unde te trimite Iisus și sa nu te mai întorci, eu ii aparțin Lui! Pun toate visele mele sub protecția sângelui tău, Mântuitorul meu Hristos, TU ești Protectorul meu!

| OxyAliA a răspuns:

Visele pot fi interpretabile în mai multe moduri și pot reflecta diferite aspecte ale vieții noastre și ale emoțiilor noastre.

În visul tău, poate că prezența bunicului tău și întrebările pe care le-a pus arată dorința ta de a ști cum se descurcă cei dragi în viața de zi cu zi.

Faptul că ai spus "Pleacă, lasă-ne în pace" poate fi o expresie a durerii și a fricii tale de a continua legătura cu el în vis.
Focul și zgomotele pe care le-ai văzut în vis pot fi simboluri ale transformării sau schimbărilor care au loc în viața ta sau în jurul tău.

Înțeleg că te simți speriată, dar visele pot fi adesea o modalitate de a procesa și de a exprima emoțiile noastre.

Dacă te simți copleșită sau neliniștită, poate că ar fi util să discuți cu un specialist în interpretarea viselor sau cu un consilier care te poate ajuta să explorezi și să înțelegi mai bine semnificația visului tău.

| anonimg a răspuns:

Conștientul este trăit de subconștient. Și acesta de pe urmă se manifestă în somn.
La ceea ce ne gândim ziua, trăim noaptea. Nu prea avem puterea să stăpânim visele. Nu prea avem puterea să ne stăpânim conștientul, când suntem conștienți; cu cât mai mult nu ne putem stăpâni subconștientul.

Biblia -adica Dumnezeu- spune că un om mort este mort, și că acesta nu mai există decât sub formă de țărână sau incepe să devină țărână.
Ca visele să nu te mai tulbure și să te poți odihni noaptea, te sfătuiesc ca înainte de a te pune în pat să îți pleci genunchii la căpătâiul patului și să te rogi lui Dumnezeu în cuvintele tale, în gând sau cu voce tare ca El să îți îndepărteze visele urâte. Ai încredere că va face lucrul acesta; pentru că dorința lui Dumnezeu este binele nostru mai mult decât își dorește un părinte binele copilului său.
Nu uita ca dimineața la trezire să-I mulțumești pentru că te-a ocrotit. Acesta este un inceput de a cunoaște pe Dumnezeu.
Dacă vei și începe să citești dimineața câte un capitol pe zi din Biblie, acest lucru îți va da o bună dispoziție pe tot parcursul zilei, și o cunoaștere a lui Dumnezeu și înțelegere a lucrurilor spirituale.

| RAY a răspuns:

E normal sa il visezi, nu trebuie sa il interpretezi, fii happy ca l-ai visat asta conteaza

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nici legătură dintre visul tău și incendiu. Visul este un videoclip creat de creierul tău.

| Drake21 a răspuns (pentru ania):

Bine ca o fost in vis, l ai vazut pe Iustin Parvu pe cand statea in pustie, venise personal la el, un vuuuiet mare si sa despicat pamantul in doua

| Drake21 a răspuns (pentru ania):

Asta vazuse puterile spirituale ale lui Iustin si nu prea ii placea ca le foloseste pentru bine, si na so dat batalia