anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA! in ultima vreme am inceput sa am cateva indoieli in cea ce priveste Dumnezeu si nu pot suporta ideile acestea care imi vin mereu in minte! Cum sa scap de gandurile astea insuportabile?

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu daca a mai fost dat raspunsul, nu stau sa le citesc pe toate.
Inseamna ca pana acum credinta ta nu a fost suficient de puternica si mai ales, lipsita de informatii.
Asa am patit si eu. Pana la o discutie cu o colega atee care mi-a deschis ochii, eram aproape fanatica.
Am inceput de atunci sa gandesc, sa imi pun intrebari, lucruri ce nu indrazneam sa le fac altadata, crezand ca sunt de la diavol si ca trebuie sa blochez orice sugestie. Apoi am constientizat ca in viata trebuie sa gandesti, ca nu mai suntem in perioada comunista in care prostirea era la putere.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Hey!

Stii, daca vrei sa scapi de acele idei fa ce a zis EmaS sau mergi la biserica si vb cu un preot.

Insa ai putea sa lasi si acele ideei. Suntem oameni si e in natura noastra sa ne punem intrebari, e ceva normal, asta arata ca vrei sa stii mai multe si nu te multumesti cu ce ti se da.

Oricum, mergi pe la biserica, citeste Biblia, zi rugaciuni etc.

Crestini iti zic sa crezi cu toata inima, sa te cufunzi in crdinta sau asa ceva.
Ateii te felicita, ei considera ca esti pe drumul cel bun si ca e bine sa gandesti, nu sa crezi.

Am citit din raspunsuri, eu unu asta am inteles ca iti zic (imi cer scuze daca am inteles gresit).

Sfatul meu, daca vrei sa crezi in Dumnezeu fa ce am zis mai sus (rugaciuni, biserica etc), daca vrei sa intri in grupa ateiilor fa ce zic ei (nu am dat exemple).

Eu unu lucru iti zic, nu te cufunda in credinta sau in ateism cu totul, fi deschisa la amandoua.

P.S. Sper sa nu te fi deranjat ce am scris, mai bine zis, cat am scris (prea multa vorbarie).
Bafta!