| Ciprian458 a întrebat:

Bună, mă numesc Ciprian și am 17 ani și până acum mi-a fost rușine să spun asta, dar sufăr de păcatul malahiei (masturbării) de când eram mic (cam de pe la grădiniță 5, 6 ani). De atunci a început totul, sufar de acest păcat al masturbării de atâția ani, am încercat totul am mers la spovedit, am sters filme, poze, am evitat pe cat posibil dar tot acelasi lucru cad și cad mereu, uneori nu înțeleg de ce Dumnezeu m-a lasat să sufar cu acest lucru și alții nu îl au. Oricât mi-aș dori să am o prietenă sau sa ma casatoresc sa am o familie, stiu ca nu o sa pot din cauza pacatului masturbarii. Am auzit ca îngalbenesti si ca sunt mai multe simptome, este adevarat?(Cineva ar putea să îmi dea un sfat sa scap de acest păcat?)

9 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Cred ca trebuie sa porti o discutie sincera pe tema asta cu un medic psihiatru. Pentru ca al tau creier a fost infectat cu fanatism religios.

Biblia nu pomeneste nicaieri onania si nu pretinde nicaieri ca onania ar fi pacat.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Cat despre ingalbenit: daca ar fi asa, 97% din barbati si 80% din femei ar fi galbeni la fata.

Din punct de vedere biblic esti considerat onanist daca nu faci un copil de sex barbatesc cu vaduva fratelui tau. Sa-i lasi un mostenitor. Trebuie sa intelegi ce citesti.

Ce-a uitat Ania sa-ti spuna este ca preludiul intre sot si sotie include m.

| ania a răspuns:

Si eu m-am confruntat cu malahia in adolescenta, 4 ani si ma simteam exrem de vinovata. Am încercat de câteva ori sa renunt dar am recazut. Pe urma bunicul mi-a spus ca Dumnezeu ma va pedepsi daca mai continui. A fost un soc pozitiv. M-am rugat Mantuitorul Hristos sa ma ierte pentru acel pacat, sa imi curateascs sufletul, mintea, trupul cubsamgele Sau de aceea depedenta ca eu vreau sa ma stăpânească El nu pacatul.Mi-a dat putere, am renunțat brusc si definitiv. Peste 8 ani m-am casatorit si am vazut ce mare diferența e intre placerea fizica care te face sa iti fie scsrba de tine si cealalta aprobata de constiinta, care te implineste cu adevarat. Si sotul meu a spus ca tot Dumnezeu l-a eliberat cu ani inainte de a se casatoriNu am recazut niciunul.
Biblia spune "Daca mărturisești deci cu gura ta pe Iisus ca Domn (Stapan) si daca crezi ca Dumnezeu L-a inviat din morți, vei fi mântuit (in toate modurile posibile, de iad, de dependente de optrimarea oricarui pacat" Romani 10:9
"Daca Fiul te va face liber esti cu adevărat liber'
El e același ieri, azi si in veci.

| sabin89 a răspuns (pentru ania):

Ai scăpat de păcatul acela, la fel și soțul tău. Deci acum sunteți fără păcat. Totuși, Biblia spune că nu este om fără păcat. Deci și voi aveți. Și atunci, cum e? Ați scăpat de păcatul ăla și ați căzut în altul? Sau cum?

| minrest a răspuns:

Toti facem asta, 99% dintre barbati si marea majoritate a femeilor; vezi tu ca ne-am ingalbenit sau ca nu ne casatorim? E o cerinta naturala, si e foarte greu sa lupti contra naturii. Oricum, si barbatii casatorinti se auto satisfac din cand in cand, mai ales ca un barbat insurat are libidoul la cote ridicate, datorita sexului frecvent practicat cu sotia. Femeia e delicata, nu e mereu disponibila, si nu ai ce faci; te auto satisfaci si poti sa te concentrezi la sarcinile zilnice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Memorează versete legate de curvie, păcatul trupului, și gânduri necurate.

1 corinteni capitolul 6 cu 13.
trupul nu este pentru curvie: el este pentru Domnul și Domnul este pentru trup.

Efeseni 5
Curvia sau orice fel de necurăție nici să nu se pomenească între voi.

Evrei 12 cu 13
Croiți cări drepte cu picioarele voastre pentru ca cel ce șchiopătează să nu se abată din cale, și mai degrabă să fie vindecat.

Citește noul testament cât vreme ai îți vine în minte gândul malahiei. Asta pentru a se obișnui mintea cu versetele, va trebui și sa memorezi pe cele care dau mai multă tărie, precum cele de sus. Evită pozele cu femei desbrăcate, sau filmele erotice. Chiar și melodiile cu femei care au un dans erotic trebuie evitate, pentru că te aduc tot la malahie. Evită Facebook, tic toc, este toxic și plin cu dansuri erotice. Sau stai cât de puțin poți pe telefon. Încearcă sa Nu te gândesti la lucruri erotice, sau femei într-un anumit mod erotic.

Ascultă melodii creștine, nu pop, nu hip hop, ci doar creștine.
Melodii sunt:
Unisong - Priveste la Isus.
Cor Podiș - Bucurați-vă
Cor podiș - tatăl nostru
Etc

Mereu când ai în minte acest acel gând necurat, să îți repeți acele versetele.

folosește google chrome, la setări ai o opțiune la securitate și confidențialitate > clear Browsing activeaz-o.
Dupce ai activat-o dai o reîmpospătare.
Nu îți va mai da filme necurate

Cam atât, success!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi punultimul raspunsul legat de versetele biblice. Încearca să faci un album să descarci și poze la serox creștine in dimensiunii potrivite cu isus, moise etc pentru ați îndrepta imaginația și gândurile. Nu este ok să le vezi pe telefon. Telefonul slăbește gândul, și stârnește imaginatii nedorite datorită continutului cu tentă sexuală.
Ceea ce vedem cu ochii pe internet zilnic sunt deseori imprimate într-un gând iar dintr-un gând se poate transforma într-o imagine sau o faptă, or o concepție. ispitele lucrează prin multe moduri.

Pildele lui solomon 4:23
Păzesteți inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieți.
(Mintea )este considerată inima

Privește pozele descarcate in mod des pentru a te duce se direcția creștină, memorează versetele mentionate din biblie, pentru ați produce înfrânare și tărie.