Ca 911 a fost luat de catre americani si 112 de noi de aia.Dar sincer fara panarama, numarul 666 e diabolic, nu cred in Dumnezeu si nici in Satana, mi se par nite tampenii, dar ma speriat un lucru.
Acuma povestea sincer e de troll, dar poti sa imi citesti celelalte raspunsuri si ai sa vezi ca atunci cand trebuie sa fiu serios sant si cand fac panarama... fac.
Pe 2006-6-6 casa mea a cam suferit o explozie frumoasa si parintii s-au cam afumat (eu eram in camera mea tin minte ca imi faceam niste teme, suparat ca m-am certat cu parintii ca nu vroiam sa le fac, sincer a fost ceva sinstru in ziua aia, m-am trezit deodata cu bucati de perete sarind pe mine (nu a cazut prea mult din fericire, careva bucazit sa zic 4-5 caramizi,iar cand am iesit cineva ardea ca o torta,bine nimeni nu a suferit ceva prea grav, decat niste arsuri frumoase (cicatriciile nu se vad in prezent, s-au vazut nitel atunci cam 6-12 luni ) Nu a fost ceva extrem de grav mai mult casa sa clatinat (nu a luat foc nimic din fericire, a fost explozie dupa care gazul s-a dus, nu a fost nevoie de pompieri sau altele ) Ce pot sa zic asta e povestea mea (stiu ca o sa ma faci nebun,dar sincer nu sunt un disperat al crestinismului si chiar mi se acreste de aia care au taria aia in Dumnezeu,poti sa imi citesti raspunsurile de la religie daca nu ma crezi )Povestea mi se pare si mie trasa de par si pana aici, dar in acea noapte,am visat o fata diabolica (semana cu joker, mai mult cu jigsaw din filmul saw,care ma sculat din somn, ei bine tin sa zic ca nu am vizionat acel film,ca sa stiu cum arata jigsaw, dupa mai mult timp mi-am amintit de asta, eu m-am si culcat la gandul asta cu satana si batman sincer poate de aia am visat acel lucru, nu stiu dc ma gandeam la batman
poate de aia am visat, de obicei daca ma gandesc la ceva inainte sa ma culc si adorm gandintuma...visez ceva
nu stiu sincer oricum uni crestini obsedati ar zice ca e un semn, pentru mine e o coincidenta, si nu mi-e frica de satana, sa dea in mine pana se plictiseste
si cand se plictiseste ii dau eu sloboz la gura.
Pentru ca acest lucru este scris cu mii de ani in urma in Biblie,si iata ca acum cipul este o realitate, chiar daca in urma cu multi ani, ti se parea ceva imposibil.Scrie in Apocalipsa 13:18 despre fiara si despre cip.Te invit sa citesti, este de folos pentru tine sa stii ce inseamna sa primesti acest semn.,, Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.,,
In Biblie, 6 este cifra dezechilibrului si a raului, pe cand 7 este cea a lui Dumnezeu, de aceea apare des cifra 7 in Biblie.Trei de 6 reprezinta 18, adica 9, care intors da inca un 6.Nu stiu, cred ca e si chestie de numerologie.I se zice si Numarul Bestiei.Nu mai tin minte exact, dar zice parca in Evanghelia lui Marcu ceva de genul: ''...si atunci am vazut pe bestia trimisa de Diavol.Si numarul ei era de trei ori sase, si avea de sase ori cate sase capete''. Oricum, nu prea cred ca are vreo semnificatie inedita.Pace!
Cifra 666 este o cifra codificata de catre Illuminati deci prin urmare este cifra ``omului``Iluminati la randul lor sunt de 2 feluri cei fara de Dumnezeu si cei ce conduc lumea care mai nou sunt illuminati nu mai sunt masoni.Masonii la randul lor sunt oamenii credinciosi insa ce se ascunde in spatele credintei lor asta numa ei stiu.Se fac multe speculatii pe tema asta parerea mea 666 este de fapt mit sau mai mult un cod pe care putin il inteleg.Pai 666 nu este un basm? Atunci nici Dracula de Romania nu este un mit sunt multi straini care cred ca vampiru Vlad a existat sunt oameni de stiinta care sustin ca Vlad a fost vampir.Deci a fost vampir doar pentru ca asa vor unii sa creda?
ShowTim3, vorbesti numa' prostii...mie nu mi s-a intamplat nimic bun pe data de " 2006-6-6 "!
666 erau bani pe care ii primea regele David (poate ai auzit de el!) pe taxe si impozite anual!
Ideea e urmatoarea
; eu stiu asa>
Ne-a zis odata profesoara de religie la scoala ca oamenii de stiinta s-au bazat pe numerologie sa afle data nasterii imparatului Nero(imparatul care asuprea atat de tare crestinii si pe oricine i se inchina lui Dumnezeu).Au calculat ei in asa fel incat din numele lui Nero care era foarte foarte foarte lung a rezultat numarul 666.Acest numar intruchipeaza raul si prezenta acestuia.
THE END!
Pentru ca asa apare in Apocalipsul Sfantului Ioan Teologul (13; 18), Carte a Noului Testament.
E o prostie.Nu crde in asa ceva. Poate o sa fiu contrazis de jumate forumul /Cu replica daca in biblie scrie nu e o prostie.Dar eu cred ca biblia insusi e o poveste ce maiales in lumea moderna de acum nu isi mai are rostul.
Pentru ca asa a vazut Evangelistul Ioan in timpul viziunilor apocalipsei s-a aratat pe cer numarul fiareisi a vazut la oameni din timpurile respective care purtau pe mana dreapta sau pe frunte insemnatura fiarei aratandui in astfel pe cere se inchinau acestuia si astfel Dumnezeu ne arata ca acesta este numarul fiarei.
Citeste apocalipsa din biblie si apoi da un clic sa afli despre nr 666.iti vei face o parere,daca cunosti si ceva politica,si ceva istorie,si cateva profetiimdea lungul timpului si nu vei crede ce spune orice prost neinformat,ba chiar vei fi mai destept cu o ora fata de multi de pe aici, fata de mine, fiindca poate tie data ceva intelegere mai multa decat mie. succes.
ShowTim3 daca nu crezi in Dumnezeu o sa vezi cand voi muri.Atunci vei deveni din necredincios>credincios.Si o sa-ti para rau frate.Mai gandeste-te inainte sa spui ca nu exista Dumnezeu.Chiar nu ti-e frica? Nu te gandesti la acele minuni care se intampla in fiecare an? oare vin de la sine? Deci ai grija!
Pai din cate stiu eu, 666 este anul dracului, diavolului. parerea mea, si de ce sa fie 444 555 999 sau 1234?
Pai 666 are o legatura cu ILUMINATI
ochiul are 6 sprancere sus si 6 jos 66
6 cu 6 =12 12 :2 =6
666 triunghiul are 3 laturi 2 egale 3-2=1
1 ochi=o fiara