Ai văzut ce simplu e?
Doar ascultă slujba, ia împărtăşanie şi Dumnezeu o iartă
Dar pocăinţa unde e?
P.S Eu cred că Dumnezeu nici nu intervine în viaţa unei persoane care nu trăieşte în orânduiala lăsată de Hristos.
Nu Dumnezeu ia luat şi nici Dumnezeu nu i-a dat copilul acela. Pur şi simplu a lăsat-o în voia sorţii ei.
Nu cred că l-a întrebat pe Dumnezeu dacă e bine sau nu să se culce cu băiatul acela.
Vad ca toti dau vina pe "pacat" si pe Dumnezeu. Au aparut complicatii, fiecare organism functioneaza intr-un fel, daca organismul ei nu a putut tine sarcina, a pierdut-o. Se intampla peste tot in lume indiferent ce credita au si in cine.
Dumnezeu spune: Pacatele parintilor cad pe copii lor si parintilor cei ce pacatuiesc se va blestema pana la si a patra generatie copii dar cei ce asculta de Dumnezeu se va indura pana si la 1000 generatie.
Cea ce s-a petrecut cu copilul fetei acelea sunt cauza a doua lucruri:
1. Trupul omului este templul duhului Sfant si trebuie cinstit pentru ca cei ce nu cinstesc trupul Nu-l cinstesc nici pe Dumnezeu.Deci fata nu si-a preservat trupul pe care sa-l utilizeze in casatoria si la necintit.Deci asta inseamna ca Dumnezeu a pedepsito pentru neacultarea ei.
2. Ea acum traieste in necuratie, in curvie caci oamenii care traiesc impreuna si se impreuna fara sa fie casatoriti sunt socotiti ca si curvari.
Facand faptele de la primul punct fata nu si-a cinstit nici trupul, nici pe Dumnezeu.
Tot ce trebuie sa faca este sa-i para rau de tot ce a facut si sa mearga la Sfanta Spovedanie sa se spovedeasca curat si totul va fi bine. Trebuie sa implineasca si canonul dat de la parinte.Cam atat.
Parerea mea este sa se roage la D-zeu pentru-ca daca are credinta in D-zeu o va ajuta...imi pare rau pentru bebelusul ei... sper sa creasca cel mare santatos.
Doamne ajuta! sa fie totii bine.
Dumnezeu nu pedepseste pe nimeni, dar ar fi bine ca urmatorul pas sa fie ca ei doi sa se casatoreasca, deoarece copilul are nevoie de o familie! Si sa stii ca multe femei piesrd sarcina, dar nu pentru ca au facut un pacat! Ci pentru ca noi traim in pacat!
aurel_9674 întreabă:
seker întreabă: