Nu sunt nici eu pentru religia in scoli.Acele ore cu vresete sperioase din biblie sau mai stiu eu ce cu pedeapsa in iad si alte babilonii din astea, insufla teama in constientul copilului.Acea teama, cenzura la anumite fapte si chiar ganduri, mi se pare ceva grotesc.
In legatura cu profa, cred ca e dusa rau.Va vede ca pe niste animale, ceva diferit de normal in viziunea ei. Religia a fost bagata pe gat in constiinta omului cu scop de manipulare.Nu ai voie aia ca e pacat, nu ai voie aia ca e pacat, nu stiu ce versete care te sperie rau de tot, una peste alta niste texte facute de cineva care vrea sa controleze populatia in masa. Daca vreti sa va retrageti de la ora de religie, faceti-o.
"Nu e adevarat. Nici in privinta religiei si nici a profesorilor de religie. "amenintari, critici, injuraturi, ignoranta" Sunt calomnii, omule... Nu numai ca ar fi exceptii, dar refuz sa cred ca te referi la vreo persoana concreta.
Esti imbolnavit de o ura impotriva credintei, ura ce te orbeste, cred eu..."
Asa e, dar nu inteleg de ce ii dai atita importanta! Nu merita... A luat-o prin fasole de mult!
Buna. Si eu sunt rockerita(ascult Tokio Hotel, BVB, Evanescence, Avril Lavigne) Dar nu am nimic cu religia. Din contra. Daca esti ateu, faci religia ca notiune de cultura generala. Daca esti credincios, participi si cu sufletul. Nu sunt nici habotnica nici atee. Cam asta e parerea mea.
qgenius153 întreabă: