| nelu88 a întrebat:

Tocmai am publicat un articol, despre care este cea mai raspandita religie. Sunt sigur ca crestinii vor spune ca crestinismul, este cea mai raspandita religie.

Intrebarea mea este: Oare e crestinismul?

Articolul il puteti citi: http://oareeasa.wordpress.com/2013/03/30/oareecrestinism ul/

34 răspunsuri:
| EmaS a răspuns (pentru nelu88):

Tu esti sigur ca nu exista? Sunt multe marturii ale unor oameni care au experimentat moartea clinica si in urma acestor experiente s-au pocait. Exista rai, exista iad! Bunicul meu a vazut iadul si raiul si a vazut-o pe mama lui in iad cum se chinuia. Dupa aceasta experienta a zacut doua saptamani la pat. Apoi s-a pocait el si bunica mea.Erau singurii din sat pocaiti.Acum ei sunt la Domnul. Un coleg de-al sotului meu care radea de el ca s-a pocait a ras si a spus daca exista Dumnezeu sa ma schimbe de pe un picior pe celalalt.A doua zi a avut un accident foarte grav la locul de munca i-a fost prins un picior la masina la care lucra si a fost operat.In timpul operatiei a vezut cerul si iadul si pe Domnul Isus.Cand s-a trezit a cerut o Biblie si de atunci s-a pocait.Eu nu castig nimic daca cineva se pocaieste sau nu.Eu as dori ca toti sa primeasca bucuria mantuirii in inima. Nimeni nu se va putea dezvinovati.,, Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,,.

| nelu88 explică (pentru EmaS):

EmaS, sunt mai mult ca sigur.
Iar tu fiind crestina si sustinatoare a biblie nu poti sa spui ca crezi in marturia unui om care a experimentat moartea clinica.

Te rog sa citesti Ioan 11:1-46 ai sa vezi Lazar nu a pomenit nimic despre iad-rai si nici nu a vazut nimic.
Nici cand a inviat fica lui Iair, fetita nu a povestit nimic.
Nici cand a inviat fiul văduvei din Nain.
Toti acestia erau morti dar nici unu nu a spus "Pocaitiva oameni buni ca am vazut raiu sau cerul".

Si nu poti zice ca daca ai un necaz "domne doamne " mi a dat necazu asta sa ma incerce. Sau daca iti rupi un picior din neatentia ta sa zici ca "domane doamne" m-a avertizat ca trebuie sa ma pocaiesc. (iacov1:13)

Vezi, zici ca crezi in biblie dar asculti mai degraba de oameni decat sa citesti si sa vezi ce scrie in ea.
Daca tot zici ca crezi in ea, urmeaza i si invatarule nu face ce nu zice
""Petru şi apostolii ceilalţi, drept răspuns, i-au zis: „Trebuie să ascultăm mai mult de Dumnezeu decât de oameni!"" fapte 5:29

| EmaS a răspuns (pentru nelu88):

Eu nu cred ca o religie te poate mantui ci o relatie personala cu domnul Isus.Credinta in El.

| nelu88 explică (pentru EmaS):

Eu nici nu am pomenit de mantuire, am vb despre cer iad ca ele nu exista.

Nu mai amesteca lucrurile happy Incerci sa eviti ceva?