| RuxandraBianca a întrebat:

uitati-va la asta:
http://www.youtube.com/watch?v=a3x4ObnpRcM
nu-i asa ca Dumnezeu e minunat?
voi ce ziceti?
va rog sa il vizionati pe tot e impresionant.
p.s. nu o sa-mi bat capul cu ateii de data asta. toate argumentele pe care as putea sa le aduc intr-o discutie cu ei sunt in acest documentar.

35 răspunsuri:
| RuxandraBianca explică (pentru RuxandraBianca):

A da, si ca sa te lamuresc, in biblie sunt folosite foarte foarte multe metaforewinking

| dragos38 a răspuns (pentru RuxandraBianca):

In fine, nu sunt ateu eu zic ca va exista ceva si dupa moarte ce va fi vom vedea
insa in ceea ce priveste pe Isus eu raman la aceeasi parere ca Jesus a fost fiu de om si nu a avut nimic divin in el.vad ca faci confuzi din nou intre Isus si dumnezeu isus nu a creat universul ci o forta divina sau o energie creatoare.iar daca zici ca studiezi astronomia foarte bine eu te intreb acum isus daca era fiu de dumnezeu si era atot cunoscator si atot stiutor de ce nu si-a invatat discipolii despre cum arata planeta ce forma are ea, de ce nu sa mai intors asa cum a zis el.a trebuit sa treaca ani multi pana a aparut un om cu minte sclipitoare Giordano Bruno sa ne zic ca pamantul este rotund si se invarte iar preotii l-au omorat zicand ca este un eretic.Isus de ce nu a fost instare sa zica asa ceva.iti spun eu de ce pentru ca nu stia facea parte dintr-o secta religioasa si el vroia sa scoata israelul de sub jugul roman fapt se ia adus moartea daca ar fi avut har divin crezi ca nu putea sa le influenteze ganduriile romaniilor sa-i faca sa plece ba eu cred ca da.dar nu a avut asa ceva /

Eu nu am zis ca universul a fost creat din nimic, biblia nu explica cum a fost creat, ea se ocupa cu metafore dupa cum zici tu si''urmatoarea expresie ''fecioara maria nascatoare de d-zeu tot metafora o fi sau va fi vreo greseala a celor care a scris biblia (apropo biblia se zice ca a fost scrisa dupa inspiratia divina )pai d-zeu vb in metafore, si oare cum vb d-zeu cu e, i el statea ascuns dupa ceruri si ei luau notite nu-ti dai seama ca este ceva in neregula cu biblia mai bine studiaza astronomia ca sa cunosti exact lumea in care traim caci asa cum ai zis si tu biblia este plina de metafore.(de contradictii)

Si ca un ultim raspuns Isus a fost la fel ca si Confucius si Buddha care au dat nastere unor religii budismul, crestinismul e.t.c.

L-am revazut, si prima parte vb de creatia lui D-zeu, nu am zis ca universul a fost creat din nimic, doar ca biblia nu ne explica cum a fost creat universul ci stinta, dar de acolo si pana la Isus fiul lui D-zeu, nu stiu, adica D-zeu a luat forma unui om si a venit pe pamant sa ne rascumpere din pacate, cam greu de crezut si in legendele olimpului daca le-ai citit zeus care locuia in Olimp sa coborat pe pamant.deci legende.nu are nimic de aface cu divinitatea care este mult mai maret decat este descris in Biblie.de fapt Dumnezeu nu poate fi descris deoarece ne depaseste, si sistemul nostru solar este atat de mare incat cunoastem partial, si in prezent universul se extinde deci divinitatea lucreaza, creaza lucruri frumoase si nu se odihneste cum scrie in Biblie happy