Nu cu scopul acesta s-au format religiile. Și dacă ar fi scopul aceasta, nu ar fi durat prea mult.
Ci religiile s-au format în nevoia de a fi uniți în aceeași credință.
Cei care iubesc un anumit tip de muzică se aduna împreună; așa și cu religiile. Că doar una singură este bună, că Duhul Sfânt al lui Dumnezeu nu poate fi dezorganizat și adună pe copii ascultători ai lui Dumnezeu în același gând, simțire și în același Duh, asta este un alt subiect.
Duhurile oamenilor sunt mai multe, și de aceea există mai multe religii și confesiuni ale acestora. Dar Duhul Sfânt este Unul Singur, și prin El există o singură credință, un singur botez al copiilor lui Dumnezeu.
Nu cred că de asta a fost înființată religia, mai degrabă oamenii au vrut să explice ceea ce nu înțeleg. Cât despre existența lui Dumnezeu, nu știu ce să zic, consider că deocamdată nu avem dovezi nici că există, nici că nu există. Îți recomand să citești cartea Dumnezeu: o amăgire. Am început să o citesc și mi se pare revelatoare.
Fiecare e liber sa creadă ce vrea.
De obicei oamenii nu acceptă să creadă in Dumnezeu din comoditate, credința e asociată cu dorința de a fi un om moral, corect si lipsit de patimi.
roxana_5079 întreabă:
Goddessss întreabă:
whatisthis19 întreabă: