Nu judec eu pacatele mele, Il las pe Dumnezeu sa o faca, El e cu siguranta mai corect decat mine. Am facut pacate, dar nu foarte grave. Din punctul meu de vedere. Dumnezeu poate are alta parere
Mici greseli, dar am cerut iertare lui Dumnezeu pentru ca nu am fost vegheatoare.
Expresia"cel mai mare pacat"e oarecum un nonsens, deoarece nu exista pacate mari sau mici.Pacatul este de fapt o stare de separare de D-zeu.Starea asta de separare, o poti simti uneori si dupa ce ai aruncat o privire urata cuiva, nu-i nevoie sa faci cine stie ce ciudatenie.
Nu am "pacatuit" precum as fi dorit. Andra20, mici greseli pentru care ai cerut iertare? Bat pariu ca respectivele greseli sau mai repetat si se vor mai repeta. Mai sunt si greseli de care nu esti tocmai constienta. Ex: "cer iertarea cand gresesc". Incearca sa implori iertarea prin felul tau de-a fi, de-a nu mai gresi. Dar s-a inventat omul perfect, omul fara de greseli? Asta vine in contradictie cu divinitatea vehiculata in biblie si religie. Asadar, te rogi la nimeni. Mai bine te-ai ruga in oglinda, ai avea mai multe de castigat si constientizat. O sa-mi spui ca-ti impun...Nu, doar iti propun.
De ce să îţi spun ţie? Ateu nesănătos la cap!Tu nici măcar nu crezi în păcat aşa că nu are rost!
Faptul ca nu cred in el ma trimite direct in iad mai conteaza ce pacate mai am / un criminal poate intra in rai dar un ateu nu asta e gandirea unor distrusi mintali ratati pe viata
Ce te impiedica sa vii si tu? http://www.youtube.com/watch?v=3YaS3FWJ3xc
Deci cum o aparut dumnezeu? ratiunea si logica ma opresc
El este din vesnicie in vesnicie Dumnezeu! Ca fiinta eterna, El nu are inceput si nici sfarsit.Noi suntem creati, El exista din totdeauna.
Doamna Ema, toti ai dumneavoastra si-au schimbat religia sau numai dumneavoastra?
Mai am un fiu risipitor, dar ma rog pentru el, si cred ca Dumnezeu il va schimba si pe el.
Mi-as dori sa vorbesc mai mult cu dumnevoastra, daca se poate.
Iti trimit adresa mea de email.
Bine, astept mesaj pe privat. Multumesc.
Pentru banana lu Jesus acoperita cu ciocolata, asta e cel mai grav pacat al tau?
IntrebariIntrebatoare întreabă: