"Teistă puternică: Nu pun la îndoială existența lui Dumnezeu, știu că el există."
Nu cred neaparat in Dumnezeul crestin.Nu sunt foarte religioasă si ma cam îndoiesc de Biblie si spusele preoților.
Cred in ceva ce ne-a creat, cred ca pe langa trup exista o energie ce continua sa supravietuiasca si dupa asa zisa moarte.
Stiu ca Dumnezeu exista (cel putin pentru mine).Nu sunt 100% sigura, dar imi vine greu sa cred ca tot, chiar si tu suntem doar o întâmplare.
Prin ochii mei totul e creat atât de complex incat imi vine greu sa cred ca un creator e doar o poveste.
Sigur, daca exista nu e precum spun preoții si Biblia.
Stiinta nu spune ca e o intamplare nici eu nu cred asta, nici un ateu nu crede asta
Daca din punctul de vedere al ateilor si a stiintei totul nu e întâmplare din moment ce ei nu cred in exista unui creator atunci ce este?
Stiinta nu are legatura cu ateismul ok, nu este o intamplare,de exemplu ploaia e o intamplare sau cauzata de niste fenomene naturale? evolutia vieti pe pamant nu este o intamplare nici universul, totul are o cauza si o explicatie rationala, tu asa ai invatat la scoala ca e o intamplare ceva legat de stiinta? la chimie, biologie, fizica asta va spune?