| Anonim1321 a întrebat:

Ce parere aveti despre atei? Mentionez ca sunt ateu si nu am de a face nimic cu oamenii religiosi! Au o mentalitate diferita si nu trebuie judecati dar nici ei pe noi!

37 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Nilsson):

Dumnezeu există pentru toți, fie că unii acceptă sau nu.

dovedeste ca exista Dumnezeul tau

Referitor la fericirea ateilor, cel puțin din experiența mea personală nu prea mi se par foarte împliniți în ciuda faptului că se străduiesc să arate contrariul.

crestini sunt toti impliniti? nici mie nu mi se pare ca sunt

Ba chiar le scapă mult mai des înjurături decât în comparație cu cei credincioși, semn de nervozitate interioară.

cele mai civilitate popoare sunt atee

De multe ori caută tot felul de distracții, comedii, să râdă din orice, asta nu e fericire, e semnul un gol interior care are nevoie de a fi compensat prin alte lucruri.

asta depinde de fiecare in parte

| RAY a răspuns:

Ateul comunist Stalin a omorît 60 de milioane de oameni pe timp de pace, nimeni nu se compară cu el.

laughing laughing Stalin a facut o scoala teologica a salvat biserici, era sa devia preot, nu ateismul la determinat sa omoare asa zis 60 de milioane de persoane, omul a omorat tradatori de neam si tara,acelasi lucru l-am face si noi in prezent,dar ce ai fi vrut sa faca? ti-a omorat toti generali pe buna dreptate,daca nu facea asta Hitler ar fi castigat razboiul iar tu acum ai scrie in Germana totul,nu aveti habar ce tampeni scrieti, Stalin a fost un patriot ca si ala din China,, tradatori de neam si tara merita moartea, uite Romania unde a ajuns din cea mai bogata tara in cea mai saraca tara,suntem sarantoci europei, numiti niste tigani, hoti, prosti, niste gunoaie de alti, tradatori merita moartea

| RAY a răspuns:

în 25 Octombrie | ania a răspuns (pentru Anonim1321):
De ce să trăiești fără bunuri materiale?
Și eu mă bucur de viață creștină fiind chiar mai mult decât pe vremea când eram agnostico=atee.

ca nici iisus nu a trait

| RAY a răspuns:

Se uita faptul ca evul mediu a durat o mie de ani, a fost raiul pe pământ?

http://ro.wikipedia.org/wiki/Evul_Mediu

| RAY a răspuns:

Un om care nu are credinta in ceea ce nu cunoaste si doar se minte nu trebuie numit cumva pur simplu nu cred simplu, poate fii numit agnostic = nu afirma ca stie ca nu exista dumnezeu, poate fii numit ateu pentru ca nu are credinta, in orice caz atei sutem cu toti, doar ca uni dintre noi are cu un zeu in plus fata de alti, crestini nu cred in multi zeii, in fapt crestini sunt impartiti in 6000 de religi, secte, culte care se contrazic intre ei, fiecare dintre astea se considera ca fiind singura care te trimite in rai, biblia se contrazice singura de multe ori, credinta in dumnezeu este ramasista copilariei noastre

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Cele mai religioase țări

Thailanda este cea mai religioasă țară, aproape întreaga populație (98%) declarându-se religioasă. Alături de Thailanda, țările care se remarcă ca fiind cele mai religioase sunt Nigeria (97%), Kosovo, India, Ghana, Coasta de Fildeș, Papua Noua Guinee (toate cu 94%), Fiji (92%), Armenia (92%) și Filipine (90%). România ocupă și ea un loc fruntaș în top, 89% dintre români spunând că sunt religioși.

Țările cu cei mai mulți atei

China este țara cel mai puțin religioasă - 7 din 10 chinezi spun că sunt atei (67%), de peste două ori procentul găsit în orice altă țară. 23% dintre chinezi se definesc ca non-religioși și doar 9% dintre aceștia se declară persoane religioase. După China, printre țările cel mai puțin religioase regăsim Suedia, Cehia și Regatul Unit cu 7 din 10 persoane care au declarat că sunt atei sau non-religioși (18% și 55% în Suedia, 25% și 47% în Cehia, 11 % Și 58% în Regatul Unit). În România doar 3% dintre cetățeni se declară atei, în timp ce 6% au răspuns că nu sunt religioși.

| ania a răspuns (pentru Holiday):

Eu L=am căutat și L=am găsit.Am fost agnostico=atee câțiva ani, perioadă în care am citit Coranul, scrieri hinduse, autori atei, new age etc și la sugestia cuiva L=am probocat pe Creator dacă există să mă contacteze cumva și răspunsul Lui m=a determinat să îmbrățișez creștinismul.Am scris mai pe larg despre acest proces la întrebările mele.