| Luannah a întrebat:

Ce va face sa fiti atat de siguri pe voi? Ce va face sa fiti siguri ca dumnezeu exista? De ce nu poate fi un om care se droga si scria fantezii despre o viata viitoare a lui unde poate are puteri magice si este eroul lumii, cand el e un aurolac. Poate asta s-a intamplat! Ce va face sa credeti cu atata putere, iar daca spune cineva o teorie alternativa nu credeti niciun cuvant si niic nu vreti sa scultati altceva! De ce? Nu e religia intelegere? Ingaduinta si alte alea?

97 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Oricare ar fi sursa problemei tale,te lupti cu ceva ce nu poti nici identifica,nici întelege. Dintr-odată, dintru-un motiv pe care nu-l poti explica, esti nesatisfăcută. Depresia se instalează asupra ta ca un nor.Privesti la altii care par multumiti si îti pui întrebarea:Ce este gresit cu mine? De ce nu experimentez niciodată adevărata împlinire? Probabil reactia ta este următoarea:Câteva din aceste descrieri intr-adevăr mi se potrivesc.Să însemne oare că nu există nici o sperantă pentru mine? Trebuie să continui astfel tot restul vietii mele? Nu! Există sperantă pentru tine! Vei descoperi că Dumnezeu a prevăzut un remediu si pentru propia ta viată.

| Catalinnna a răspuns:

Care ar fi "teoria ta alternativa" bazata, evident, pe argumente logice si dovezi clare?

| cutremur a răspuns (pentru Wehrmacht):

Fiule! este o vorba din batrani!(Dumnezeu iti da dar nu-ti baga in traista)pe mine dumnezeu a existat intotdeauna si va exista! nu-mi critica persoana mea dupa poza de la avatar! in spatele nick-ului este cu totul o alta persoana! de partea cu notele si scoala sunt trecut! dar gandeste-te ca fara dummnezeu am fi pierduti! deja unii dintre voi sunteti! cum spuneam, la fine eu o sa stau si o sa joc poker cu ingeri iar voi o sa mituiti draci sa va mai aline din durerewinkingbafta!

| cutremur a răspuns (pentru negru30):

Fiule crezi ca daca site-ul nu corecteaza o sa ma implic eulaughing? las-o incet ca te infierbantihee hee

| cutremur a răspuns (pentru Luannah):

Pai daca ma enervezi ce vrei sa spui? orice om vorbeste urat, nu inseamna ca daca suntem crestini suntem si sfintii! dar credem in ceea ce ne ajuta in viata de zi cu zi!

| DD_4997 a răspuns:

Totul tine de credinta.analizeaza cuvantul, incearca sa intelegi.CREDinta.nu te pot covinge in cateva cuvinte. poate as reusio daca am fii face to face.DAR asa nu astepta ceva ce cu siguranta nu vei primi! nu exista argumente, daca tu nu iti doresti ceva cu adevarat, nu poti primi.

| GyeBaek a răspuns:

Existenta lui Dumnezeu poate fi dovedita prin faptul ca nu se poate dovedi ca nu exista.

| Sunnyツ a răspuns (pentru sinx):

Candva in viata, cand vei avea nevoie de ajutor si nimeni nu te ajuta sau ai avea nevoie de un miracol sa ti se intample ceva, te vei ruga. Chiar daca acum nu crezi, sau nu vrei sa crezi, asta nu inseamna ca D-zeu nu exista. Miracolele exita chiar si spiritele ( eu am vazut ). Nimeni nu te obliga sa crezi. Bine, sunt inculta, idioata, dar asta sunt eu. Nimeni nu-i perfect. Noi traim acum intr-o lume in care totul este normal, daca o femeie umbla goala pe strada e super cool. Totul e normal. ( nu cred ca ai nevoie de explicati, sper ca intelegi ) Exista lucruri mult mai rele decat credinta in D-zeu, sti si tu exemple. Eu prefer sa traiesc cu speranta, magie ( ca lucrururile se pot intampla fara motiv ) decat in stiinta. Nu are rost sa discutam pe tema asta pentru ca nu vom ajunge la nici un acord. ( am 15 ani si nu ma f*** cu nimeni, citesc doar multe romane de dragoste )

| KodrutZ a răspuns:

Nesiguranta in propriile puteri si incertitudinea zilei de miine ii face sa fie siguri pe existenta unei divinitati inexistente. Ce ma intreb eu e de ce iti pierzi timpul cu asemenea discutii care nu duc nicaieri, timp in care ai putea sa faci ceva util pentru tine. Eu intru pe sectiunea asta fiindca majoritatea site-urilor de bancuri contin bancuri expirate. Aici mereu e ceva nou. Uite citeva modalitati mai placute de a pierde timpul:
http://youtu.be/1OskvqSRJeM
http://youtu.be/BxEim1Li6ZY?hd=1
http://youtu.be/xrRi25jZRFY?hd=1
http://youtu.be/omx6xZkveJg

| EmaS a răspuns (pentru Luannah):

Draga mea, ei macar se straduiesc sa fie buni.Dar tu, ce faci? Tu trebuie sa te convingi singura ca Dumnezeu exista.Cauta si vei gasi.De ce sa iti petreci o vesnicie in iad?
http://www.youtube.com/watch?v=gDxZE6wCPU8

| sinx a răspuns (pentru GyeBaek):

Hai ca asta e cea mai tare care am auzit-o pana acum.
Citez ''Existenta lui Dumnezeu poate fi dovedita prin faptul ca nu se poate dovedi ca nu exista. ''
rolling on the floorrolling on the floor

In principiu, cand cineva emite o teorie ( exista lu` dumnezeu) trebuie sa aduca si dovezi. Nu intra in atributiile celorlalti sa demonstreze ca teoria e gresita.

Daca eu iti spun ca am afat ca la marginea galaxiei noastre exista o planet cu broaste vorbitoare, ce inseamna asta? Din moment ce nu poti demonstra contrariul inseamna ca ele exista nu?

Penibila gandire. Tipica cultului religios respectiv...

| sinx a răspuns (pentru Sunnyツ):

Cand o sa am nevoie de ajutor o sa am prieteni. Nu exista miracole ci doar oameni care le infaptuiesc. Eu nu astept sa mi se intample ceva... pun osul la munca si infaptuiesc ce vreau... nu astept sa pice din cer. Nu vreau sa cred, nu cred si nici dumnezeu nu exista. Daca tu spui ca ai vazut spirite, cred ca ai imaginatia prea bogata.

| axeldavid a răspuns (pentru cutremur):

Ceausescu si comunismul interziceau religia iar ea poate s creada c vrea dar nu suntem in evul mediu si ne temem d perchizitie

| axeldavid a răspuns:

Pai religia, dumnezeu si toate astea sunt facute pentru oameni creduli si incuiati care nu au incredere in ei si au nevoie de o aprobare sau iertare superioara deoarece nu sunt destul de inteligenti sasi asume relele facute sau destepti sa faca ce vor in loc sa se roage sa le dea dumnezeu.dar cei mai multi cred fiindca asa au fost invatati in famili.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu cine crezi ca a creeat toate astea? Dumnezeu!
Cine ti-a dat tie viata? Dumnezeu!
Cine iti duce grija(in afara de parinti si rude)? Dumnezeu!
Cine te ejuta sa iei note bune la scoala? Dumnezeu
Intr-adevar...el nu s-a aratat, dar nu trebuie sa faca asta doar pentru niste impertinenti care zic"D-zeu nu exista, pentru ca nu este nici-o dovada clara de acest lucru"! Recunosc ca nici eu nu cred in deplina parere ca D-zeu exista! crezi ca el te-a creeat doar ca sa pui niste intrebari stupide? Recunosc ca am pus si eu o intrebare ceva de genu"Credeti ca Dumnezeu exista?" dar am cercetat mai mult si mi-am dat seama ca in mare parte el este real! asa ca nu te trezi tu sa iti amintesti ca trebuie sa pui o intrebare pe TPU doar ca sa devii populara sau asa ceva! Daca pui o intrebare mai intai gandeste inainte sa faci ceva! si apropo... trebuie sa injuri oamenii credinciosi care au o speranta ca D-zeu exista si ca vor sa ajunga mai sus de cei "prosti"? asa ca mai bine pastreazati intrebarile pentru tine! Noi ne-am saturat de oameni de genul asta ca nu gandesc ceea ce fac

P.S. NU mai asculta toate prostiile pe care le auzi!(e doar un sfat)

| RollsRoyce a răspuns:

Long story short, nu exista happy

| GabiiHaș a răspuns (pentru Nucreeed):

Ce tampit esti

| impulls a răspuns:

Nu are rost sa va irositi timpul aici, pana la urma suntem toti liberi sa gandim ce vrem. Daca ea asta crede, e fix problema ei si al lui maicasa. Voi credeti ca ele sunt singurele care cred asta? Desi nu-i doresc asta, as vrea sa o vad in situatia cand parintii ei cad la pat, sa vedem cum reactioneaza. Probabil face ritualuri, inloc sa sa se roage la Dumnezeu.

| cristeasofia a răspuns:

In locul tau nu m`as indoi. Datorita Lui scrii acum pe TPU, datorita Lui esti sanatoasa. http://www.youtube.com/watch?v=1IAhDGYlpqY

| FartsMaker a răspuns (pentru Luannah):

Bine esti nebuna

| shadovv a răspuns:

Fara Dumnezeu nu avem sens. De fapt raspunsul metafizic la univers ar fi "de aia!".

| Liviucu a răspuns (pentru Luannah):

Nu e nevoie de nici o explicatie si nici de fragmente lungi cat China. Eu daca te intreb cine a creat tot ce vezi in jurul tau cat si cine l-a creat pe primul OM, indiferent ca a fost Adam, Vasile, Basescu... deja te-am inchis. Cineva a fost PRIMUL iar acel CINEVA este EL. Si de aici pleaca toate raspunsurile la toate intrebarile puse de unele persoane ca tine. happy

| Luannah explică:

Ok deja am primit prea multe raspunsurilaughing

| SăȘtiCăMereu a răspuns (pentru cutremur):

Eu unul sunt crestin adica PENTICOSTAL daca ati auzit asa ceva... Dumnezeu:nu poti sa il vezi in persoana fizica el e in tine si in mine! daca ai fi atinsa de mana lui Dumnezeu ai intelege e o senzatie inimaginabila parca ai plutii...dar sa nu deviem Dumnezeu ecsista si daca tu crezi ca ai avoluat din maimuta si ca bunicu-tu`i maimuta treaba ta!

| SăȘtiCăMereu a răspuns:

Lumea nu te chiaama la religie ci la Dumnezeu nici eu nu cred in popi in special in cei ortodoxi tie ti sila de ei si ti se face rusina caci ortodoxi si catolici se iau dupa traditi nu dupa Biblie du-te la o biserica penticostala sau adventista sau baptisti, crestini dupa Evanghelie si ti se va schimba viata!

| MUHYUL a răspuns (pentru Luannah):

Dumnezeu nu poate fi vazut de oricine, ci doar de acei oameni care au ajuns la un nivel de gandire si spiritual ridicat. Iar in cazul credintei, asta depinde de tine daca tu crezi in ceva iar asta este alegerea ta. Si apropo cred ca sti ce gen de om esti. Dar oricum...

| MUHYUL a răspuns (pentru cutremur):

Astfel de oameni nu ajung in rai, dar daca siar deschide ochi ar putea ajunge acolo.

| sabyrony a răspuns (pentru Luannah):

Tu chiar ai o problema!

| cotcodac4 a răspuns (pentru Luannah):

dublu sex vis iti dau o idee geniala pentru ca ai dreptate viata nu are rost, ia si aruncate in fata trenului sau vezi tu cum faci. daca nu stii o metoda te pot invata cu conditia sa imi dai webul cand o faci.ce zici batem palma.

| MUHYUL a răspuns (pentru Luannah):

Tu cum crezi ca s-a format lumea?
Raspunde sincer.