| AbrahamLincoln4 a întrebat:

Ce vad ateii daca nu-l vad pe Hristos?

Răspuns Câştigător
| AlexeHellsing a răspuns:

Foarte simplu...Nimic. Dumnezeu a creat totul și Harul său este în toate. Dacă nu-l văd pe cel ce a creat totul și care-și ține încă sămânța în tot, ei nu pot vedea nimic. Acest lucru desigur, metaforic. Ei văd, au ochi, dar tot sunt orbi. Lumina le străpunge ochii, dar ochii lor sunt lipsiți de lumină. Sunt oameni realiști lipsiți de rațiune. În paza poruncilor și credinței lui Dumnezeu omul înfăptuiește mai multe virtuți care definesc omul rațional. Dacă ateul nu-L vede pe Dumnezeu, atunci n-are ce păzi, iar dacă n-are ce păzi atunci nu are virtuțiile ce sălășluiesc în cel ce slăvește Sfânta Treime. Astfel ateul nici vedere n-are, nici rațiune, auz n-are, că auzul nu-i definit de verbul,, a auzi,, cât e definit de verbul,, a asculta,,. Ateul este o carcasă goală. N-are ce are un om mai prețios în el. Omul își permite să piardă orice, averea, fii, mama, sănătatea, trupul, dar nu-și permite să-și piardă sufletul. Un ateu este exact pe invers, singurul lucru pe care și-l permite să-l piardă este sufletul, pierzându-l mai repede decât trebuia să-l dea.Acesta e ateul, un orb, de altfel cum am mai spus-o de multe ori.

63 răspunsuri:
| ImmaDucK a răspuns:

Eu il vad... ca pe o gluma

| Maxim96 a răspuns:

Se vad pe ei dumnezei si fii maimuteilaughing
Ce prostie mare e ateismul!

| Inferno a răspuns:

Daca-l vezi pe Hristos trebuie sa consulti un psihiatru.

| dragos38 a răspuns:

Vad realitatea pt.ca Joshua este o fata morgana

| BlackSulphur a răspuns (pentru Maxim96):

Si crestinii se vad pui de zei care sunt pe pamant din cauza unui sarpe vorbitor ce a ispitit niste nudisti retarzi fara discernamant sa manance dintr-un pom fermecat. Apoi, pe pamant au avut parte de O TONA de minuni, pana in momentul in care omul a descoperit pana si cea mai primitiva metoda de a le "inregistra".
In plus mai sunt si inculti si ignoranti. Da, sigur ateismul este o prostie!

| IoanieCriminalul a răspuns (pentru Maxim96):

Documenteaza-te inainte sa spui ceva!

| infectieacuta a răspuns:

Pranzul.

| Polonic1 a răspuns:

Realitatea.

| Hombre a răspuns:

Capre.

| Maxim96 a răspuns (pentru IoanieCriminalul):

Hai mai spune si tu cevalaughing

| dragos38 a răspuns:

Isus a fost un om care a infintat o religie si nimic mai mult si pe deasupra el se ruga la zeii (zeul eli )

| Hombre a răspuns (pentru Maxim96):

Sigur ca "Dumnezeu" pe pamant este OMUL pentru ca nu are adversar, insa nu inteleg cum o parte dintre oameni sunt mai prosti ca maimutele, se inchina si supune imaginarului.

| Maxim96 a răspuns (pentru Hombre):

Nu inteleg de ce unii nu inteleg!
Dumnezeu este Dumnezeu si El ni S-a relevat noua!

| dragos38 a răspuns:

Eli eli lama sabactani (eli, adonai, sabaot, iahve)zeii preferati ai lui isus/sa zicem ca ar fi zis dumnezeul meu de ce mai parasit adica cu alte cuvinte dupa ce ca el si-a dat viata pentru totii pacatosii pentru toate jeguriile pamantului. ups a simtit ca divinitatea la lasat la greu deci cu alte cuvinte noi intelegem de aici ca dumnezeu este las la parasit la greu/hm, ce ridicol. dar de fapt el il striga pe zeul lui preferat care se pare ca nu ia raspuns. nasol

| Lizzu a răspuns:

Pe Abraham Lincolnbatting eyelashes

| Mădălllinna a răspuns:

Atata timp cat sunt atei... cred doar in ei!

| Lizzu a răspuns (pentru Hombre):

laughing

| ioanaAn a răspuns:

Ceea ce vezi si tu in momentul asta din pozitia de credincios.
Vezi, nu e nicio diferenta

| dragos38 a răspuns (pentru Maxim96):

Divinitatea nu ni se poate revela pentru ca nu este asa cum il descrie biblia/ biblia face confuzie intre zeii salbatici si d-zeu

| usuk a răspuns:

Nimic; ateismul nu este o religie; nu sustine divinul si nu are in componenta sa falsa existenta a minunilor/ sfintilor/ lucrurilor fara inteles logic; deci, e absolut clar ca duce lipsa de o entitate divina de orice fel
[pentru atei, daca vrei tu, poti cel mult spune ca vad "natura", nimic mai mult...[si prostia omeneasca-da*n, ca nu m-am putut abtine.lol]]

| dragos38 a răspuns:

Deci Abraham Lincon4, vad ca bati campii la greu cu un personaj care nu avea treaba cu viata inconjuratoare nu avea informati despre cum functioneaza legiile naturi el se inchina la zeii si nici nu stia cum functioneza sistemul nostru solar in schimb egiptenii invatatii contemporani cu el cunostea stiau ca mai exista si alte planete egiptenii foloseau electricitatea pe timpul lui. el daca ar fi fost fiu de d-zeu iar fi ajutat si pe evrei sa persevereze si material dar si spiritual insa nu a fost in stare pentru ca nu avea cunostinte.degeaba stau pe saitul acesta sa vb cu unii ignoranti care cuvant cu cuvant ce scrie in biblie/ma mut pe un sait unde sunt persoane cu picioarele pe pamant si nu bat campii asa cum o fac unii de pe aici. puteti citi biblia zi lumina tot no sa o intelegeti pentru ca sunteti ignorantii la unele adevaruri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine il vede pe Hristos?

| FIFA14 a răspuns:

Cunosti crestini care-l vad pe Hristos?
Esti unul dintre ei?

| AlexeHellsing a răspuns (pentru dragos38):

Mai nasol este că tu ești un om fără viziune. Accepți prezența unui citat biblic dar nu accepți restul Sfintei Scripturi. Prin,, Eli Eli lama sabactani,, calr Dumnezeul meu de mai părăsit se înțelege prezența umanității corpului în care s-a pogorât Hristos. În nici un caz 3 zei pe care sincer, n-am auzit și nu mă interesează tocmai pentru că n-au nici o legătură cu Sfânta Scriptură. Și subliniez din nou faptul că tu luat la ghici citatul biblic fără să iei și restul căci Hristos a predicat în numele Dumnezeului prezent și în Vechiul Testament, Adevăratul Dumnezeu. Și Răspunsul la,, Eli eli, lama sabactani,, a venit, deși Hristos știa și atunci că Dumnezeu era cu El, singurul lucru care a dus la aceste vorbe este, cum am spus mai sus, firea omenească, iar dovada a venit la Sfânta Înviere a Domnului. Valsează tu așa de la un capitol la altul fără să faci legătura și niciodată nu-ți vei face o idee clară, nici măcar pentru tine.

| AlexeHellsing a răspuns (pentru FIFA14):

Toți creștinii îl văd pe Hristos, dar într-un fel în care un ateu n-ar înțelege.

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Pe ei in ipostaza de mari filosofi. Unii pe buna dreptate, atii ar trebuie trimisi la oftalmolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei vad copacii.dar nu vad padurea, din cauza copacilor.ma mir cum de nu-si dau seama.ei vad si totusi sant orbi.se dau destepti, dar nu pot intelege si vedea ceva atat de clar.eu nu spun ca nu sant destepti si inteligenti in felul lumii.dar daca un ateu reuseste sa treaca de invelisul acesta lumesc si mearga spre induhovnicire, va fi desavarsit fara sa-si faca probleme ca cineva il va numi prost ori retrograd cand el va vedea ca se inalta mult deaspra acelora, cu mintea si intelegerea fara sa fie orgolios si mandru in fata lor, ci intelegator si sa le zambeasca ingaduitor.ca in timp Duhul lucreaza.si lucreaza doar binele.iar stiinta nu e ceva rau de vreme ce slujeste tuturor oamenilor.

| Mădă0611 a răspuns:

laughing)

| Mădă0611 a răspuns:

Crestini care il vad si nu vor sa mearga la psihiatru.