anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cei care nu cred ne someaza sa demonstram existenta lui Dumnezeu. Nu oricum, ci folosind legi fizice pentru o realitate care depaseste granitele fizice. Curios si absurd, nu-i asa? Mai devreme am pus o intrebare simpla. Raspunsurile sunt, cum ma asteptam, sub orice critica. De ce credeti ca nimeni nu a venit cu "dovezi", din moment ce noi suntem acuzati ca nu ne sustinem punctul de vedere in acest mod?
Batalia asta surda intre "atei si crestini" sau credinciosi ar trebui sa inceteze. Admini, mutati va rog discutiile la categoriile potrivite. E absurd sa ne plangem ca suntem bombardati cu discutii religioase daca discutam (in mod stiintific si nu prea) la categoria Religie.

61 răspunsuri:
| a3e6u9 a răspuns:

Ce încerci să zici?

Afirmațiile fără dovezi pot fi respinse fără dovezi. Nu mai știu cine zicea asta.

| DanielEne21 a răspuns:

Nu exista niciun razboi cum il numesti tu intre atei si crestini..nu stiu daca sa ma numesc ateu..nu fac parte din nicio secta sau mai stiu eu ce.pur si simplu nu cred nici in existenta lui dumnezeu nici in existenta satanei nici in vrajitorie nici in alte chestii de genu. dupa raspuns poate unii o sa ma catalogheze la ateu..bine sa zicem ca asa e ..fiecare are dreptu la o parere..doar ca crestinii mereu ii pun la zid pe atei. daca spui ca esti ateu automat esti etichetat drept satanist sau posedat sau indracit etc. daca eu unul nu cred..pt ca nu am nicio dovada palpabila ca asa s-au intamplat lucrurile cum imi spune mamaie sau popa. dupa intrebare imi dau seama ca esti credincios.te intreb pe tine ..Ai fost acolo sa vezi tu cu ochii tai tot ce se insinueaza ca s-a intamplat? sau de unde esti sigur ca lucrurile stau asa cum spune biblia sau popa sau cine mai sustine asta. Tare mi-as dori sa aud parerea unui popa..preot sa nu vorbesc urat ( dupa parerea unora ) despre ce am spus eu aici ..sa vad argumente.

| M25M a răspuns:

Cred ca nu este neaparat vorba de dovezi ci mai mult de presupuneri(sau teorii). Voi presupuneti ca exista Dumnezeu pentru ca... iar noi presupunem ca nu exista pentru ca... Fiecare categorie au unele argumente care le intaresc presupunerea spre o posibilitate care poate fi mai probabila decat varianta opusa. Eu nu cred in Dumnezeu pentru ca unele fenomene care se creadeau a fi provocate de acesta au fost explicate, ceea ce au exclus forta divina, iar tu crezi in Dumnezeu pentru ca nu toate au fost explicate, iar o forta divina poate fi cauza tuturor cauzelor chiar si a celor explicate.

| M25M a răspuns:

Intr-un fel la prima parte are dreptate intr-o oarecare masura fiindca nici ateii nici crestini nu stiu raspunsul, exista sau nu un Dumnezeu si fiecare cer dovezi pe de-o parte si pe alta. In ceea ce priveste partea cu somarea nu sunt de acord.

Răspuns utilizator avertizat
| martzian a răspuns (pentru a3e6u9):

Stiu, va scapa...

| martzian a răspuns (pentru M25M):

"In ceea ce priveste partea cu somarea nu sunt de acord." - Somatia e in prima parte si se refera la solicitarea mecanica de "dovezi". Daca te referi la cererea catre admini, cred ca e conforma cu regulamentul si ar rezolva problemele de aici. Pana la urma vor ramane sa discute doar 2-3 frustrati vs 2-3 analfabeti, pentru ca, dupa cum vezi, oamenii normali se inghesuie tot mai rar. Pana la urma putem discuta si prin alte locuri, daca nu se respecta regulile aici.

| martzian a răspuns:

Propozitia iti apartine. Tu trebuie sa raspunzi la intrebare. Te rog sa nu imi pui cuvinte in gura.

| Kaleo a răspuns:

Martziene, lipsesc si eu doua zile si va gasesc pe topoare? Pai tu te pui la mintea creata a astora de te aprinzi asa? Sunt doar 2-3 pusti cocliti, infierbantati de manele si etnobotanice, doua pensionare si unu in halat care face pe omu' de stiinta. Daca nu ar vorbi nu ar sti lumea ca sunt prosti. Corect?

| martzian a răspuns (pentru Kaleo):

Nu sunt de acord cu abordarea asta - stii deja, cred.

| M25M a răspuns (pentru martzian):

Mai, din ce vad eu nu sunt doar 2 sau 3 sunt ceva utilizatori si pe aceasta categorie ca si pe celelalte. Si cred ca majoritatea care utilizeaza acest site, nu doar aceasta categorie, o fac sa mai omoare timpul.

| martzian a răspuns (pentru M25M):

Sunt ceva mai multi, cel putin la o prima privire.E drept ca uneori si eu am impresia ca unii folosesc multiple conturi.

| martzian a răspuns:

Bine.

| martzian a răspuns:

Ok

| martzian a răspuns:

Sigur. bine ca vine in ton.

| martzian a răspuns:

Poate ne spui si cand ai patentat boala asta. Prietene, scuteste-ne cu vrajeala! La comentarii si raspunsui de asemenea factura nu poti raspunde cu seriozitate... happy

| martzian a răspuns:

Ti-ai facut un cont special pentru asta? Apropo de patologic... Nu te astepta la raspunsuri serioase daca ai astfel de abordari, idioate si insultatoare - in plus si la postari la care nu ti se adreseaza. Ideea e tocmai ca nu am timp si energie pentru copilarii. Te rog, inca o data, sa ma scutesti. Ai facut asta si sub un alt nickname. Iar daca asta visezi (ultimult cuvant) scrie "cuvant" si mergi la culcare. NU mai continuam pe linia asta - eu refuz.

| martzian a răspuns:

Raspund de cate ori vreau eu. Pana te potolesti si iti vezi de drum. Si tu poti sa-ti faci conturi toata viata, vor lua toate ignore. Penibil este ca nu te-ai prins ca vorbeam despre tine - tu ai vorbit despre O PROPOZITIE mai intai, daca te uiti. Dar na, nu trebuie decat sa demonstrezi ca tu esti mintea creata, ai mai facut asta inainte, sub alt nick - remember? laughing

| martzian a răspuns:

Raspuns.

| martzian a răspuns:

Viata bate filmul. Apropo de penibil... laughing

| martzian a răspuns (pentru martzian):

Vai vai, vai, inferno, cata dreptate ai! E multi! laughing

| martzian a răspuns:

@poimarti 13-18: Eu nu ma pot pune la mintea ta, sa imi fac 1000 de conturi doar ca sa am ultimul cuvant. Totusi, nu poti obtine mereu in viata tot ce iti doresti...

Mark Twain spunea: "Niciodata nu te certa cu oamenii prosti. Te vor trage in jos la nivelul lor si te vor bate cu experienta".

Avea dreptate bietul om. Adios.

| martzian a răspuns:

Repet, nu e prima oara cand faci asta. Nu esti buricul pamantului, meriti o lectie...

| martzian a răspuns:

Nu e nevoie sa te plangi. happy

| martzian a răspuns:

Ce?

| martzian a răspuns:

Sunt convins ca puteai si mai mult de atat... happy

| martzian a răspuns:

"We have no words for speaking of wisdom to the stupid. He who understands the wise is wise already." (G.C. Lichtenberg) happy

| poimarti1001 a răspuns (pentru martzian):

Nu mai bate campii in citate cand coerenta ta fata de un eventual dialog e de retardat mintal, da? Penibil ordinar.

| martzian a răspuns (pentru poimarti1001):

Ai ajuns la 1001? Sau ai nevoie de traducere? happy

| martzian a răspuns (pentru poimarti1001):

Tu vorbesti de dialog? Nu-ti permit, nesimtitule, sa mi te adresezi astfel! Fa pasi, te rog...