| lifeForJesus a întrebat:

Crezi ca te-ai născut la întâmplare sau ca Dumnezeu are un plan cu tine?
Fii sincer! happy
Fara mișto! pls.

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Pentru ca fiecare suntem unici si speciali Dumnezeu a pus in ADN-ul tatalui si al mamei tale, ceea ce era necesar ca sa te nasti tu exact asa cum esti. Dumnezeu ne-a creat trupul (vedem psalmul 139)cum Dumnezeu ne-a tesut o broderie aleasa formata din muschi, tesuturi si vene.El ne-a creat si personalitatea.Fiecare avem un rol in aceasta viata, un scop.Scopul meu este sa traiesc in asa fel, ca sa-i slujesc de lauda slavei Lui.Si cea mai mare chemare a fiecarui credincios, este sa spunem si altora vestea cea buna a Evangheliei.
http://www.youtube.com/watch?v=7X8CsA9xxAU

39 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Directivele mele:
-accelerator de frumusete(cei care stau langa mine par mai frumosi instant)
-sa resping eu unele persoane, ca sa fie atrase de ceilalti
-manta de vreme rea(doar sa fiu de ajutor cand trebuie si cand depresia pleaca, sa primesc si eu un sut in fund de la acea persoana)

Poftim planul meu, sa nu uit de cea mai importanta replica care-mi domina creierul, "
‎"It's very admirable to be idealistic. I want people to think -- but I'm not trying to think I can save the world. You know, maybe the world doesn't deserve to be saved. Maybe they only deserve to be entertained before they're all destroyed.", I am here to entertain.

| FucktheSystem a răspuns (pentru EmaS):

Adică dacă lui Dumnezeu îi arde poate să înlocuiască în structura ADN-ului și să pună în locul Timinei Uracil că să nu mai fei complementaritate? Poate să facă 3 punți de Hidrogen între Timina și Adenină?
Doar de curiozitate, că dacă nu poate și lasă decât complementaritatea să-și facă treaba nu-mi dau seama unde e acțiunea lui de fapt.

| Bia_8599 a răspuns:

¨Domnul a facut toate pentru o tinta¨ Proverbe 16:4

C.S. Lewis a spus: „Sunt două feluri de oameni: unii care spun lui Dumnezeu ‘Fă Tu ce vrei cu mine’ şi acei la care Dumnezeu le spune ‘E în ordine, atunci ia-ţi soarta în mâini’. Tragic, mulţi oameni vor îndura eternitatea fără Dumnezeu pentru că au decis să trăiască fără El aici pe pământ.

http://www.scribd.com/doc/55242436/2/Tu-nu-e%C5%9Fti-la-intamplare

| EmaS a răspuns (pentru Bia_8599):

Am citit cartea,, Viata condusa de scopuri,, de Rick Warren.Ea a avut o mare influenta in viata mea.Am inteles scopul pentru care am fost creata.Acolo am citit despre modul in care ne-a creat Dumnezeu.

| Bia_8599 a răspuns (pentru EmaS):

Da, merita citita, e o carte foarte buna.

| FucktheSystem a răspuns:

Mai visează omule.

| Deny1333 a răspuns:

Sincer, eu tot cred că li s-a rupt prezervativul alor mei.

| emy a răspuns:

Eu cred ca Dumnezeu are un plan cu noi toti. Toti venim in lume cu o menire si avem un destin.

| zozolex_1317 a răspuns:

Dumnezeu are planuri pentru fiecare, El ne-a ales pentru a spune si celorlalti despre Dumnezeu, sau la unii chiar le-A dat diferite daruri: de a vindeca, sau de a fi un exemplu pentru ceilalti prin diferite intamplari. Sper ca ti-am fost de folos happy

Întrebări similare