| boboscuta a întrebat:

Cu ce anume rugaciuni pot scapa de blesteme daca au fost facute asupra mea?

14 răspunsuri:
| morningstar a răspuns:

Cu o rugaciune sincera facuta din toata inima inaintea lui Dumnezeu. Roaga-te fiind constient(a) ca El e chiar langa tine si iti asculta cu atentie orice cuvant. Dumnezeu nu asteapta sa ii spunem poezii pe care le repetam fara nici macar sa le intelegem bine, el iubeste sinceritatea inimii tale.

| Infernia a răspuns:

Nu exista blesteme frate.

| OmletteDuFromage a răspuns:

Aoleu ala cu blestemele ei. nu exista asa ceva! intelege-ti odata. si nu exista nici:
-fantome
-vrajitorie
-etc...chestii de'astea.

| ostea a răspuns:

Daca tu crezi in blestem, a tunci o sa fii afectata; Nu exista blestem, doar energii rele care sunt intentionate spre tine.

De ce crezi ca ai fost blestemata?

Ce sa zic, roaga-te la Dumnezeu sa iti lumineze mintea, sufletul, deciziile care le iei si nu in ultimul rand DRUMUL pe care il parcurgi.

Numai bine.

Cumpara-ti o lumanare alba, inainte sa o apinzi tine-o strans in mana si spune Tatal nostru ( Apoi spune ' Aprind aceasta lumanare, pentru indepartatea tuturor negativitatilor din casa mea, din mintea mea, din Sufletul meu, din ceea ce EU SUNT. ) poti sa mai adaugi ce afirmatii vrei tu;
O sa simti cum pacea te invaluie, cum iubirea te managaie si o sa simti protectie.

Numai bine.
Tu alegi ce sa faci cu viata ta!

| ankahra4m a răspuns:

Lasa-te de fumat joint, apoi lasa si rugaciunile ca nu te ajuta cu nimic, sunt doar niste cuvint bolborosite fara rost. In pusca lui Hector, suntem in sec 21 sau in sec 2?

| Cristianne a răspuns:

Hai frate, tu crezi în blesteme? Shit.Crezi tu că niște vorbe aruncate la nimereală îți pot face rău?laughingSunt vorbe,e ca și când... nu îmi vine pe moment, e dimineață, iar eu mă duc la școală la 1.

| Cristianne a răspuns:

Care dă frate nefolositor și stupid? Mi-am spus părerea, keep calm.

| heyromania a răspuns:

Citeste acastistul Sf. Ciprian si du-te la preot sa te dezlege.

| heyromania a răspuns:

Citeste acatistul Sf.Ciprian si du-te la preot sa te dezlege.

| SamSon a răspuns:

Blestemele nu exista! probabil ca cineva sau mai mult persoane ti-au bagat in cap prostia asta si acum ti-e frica de blesteme si de urmarile lor! cel mai bine e sa nu mai pui suflet la toate,, nimicurile''+ ca suntem in sec.21. adica te rog frumos! cred ca am trecut de multe de epoca de piatra! Succes!

| florina200 a răspuns:

Da intr-adevar ar trebui sa te duci la un preot.

| Sonny1994 a răspuns:

Daca au fost facute blesteme asupra ta trebuie sa mergi la preot sa te dezlege de acestea.(o slujba de dezlegare).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai blestemele parintilor pe proprii copii au efect in timp. celelalte nu sant decat vorbe goale.nu trebuie sa le crezi si nici sa te temi. Dumnezeu are grija de copii lui.ingerul care-l ai langa tine de cand te-ai nascut tocmai de asta te fereste.de blesteme, de duhuri necurate, si de tot raul nevazut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa mergi la preot sa-ti citeasca rugaciuni de dezlegare.

Întrebări similare