anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cum decide Dumnezeu ce copila sa ajunga la pedofili cand copila nu vrea pedofil?

8 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Pedofilul decide, la fel cum noi decidem cu cine vorbim urat, pe cine barfim, la cine nu ne tinem de cuvant, de cine divortam sau orice alte fapte prin care ne ranim semenii.

| Fatamuntilor a răspuns:

Hai sa nu dam vina pe Dumnezeu pentru asta!
Si in cazul asta e vinovat! omul decide sa faca rau.

| dany1988 a răspuns:

Crestinii o dau cu ''Liber arbitru'', dar habar nu au ce inseamna.

| WisdomInTheDark a răspuns:

Deja m-am convins ca nu esti decat un troll. Te-am luat in serios pana acum, dar intrebarea asta e cireasa de pe tort. Nu ai cum sa nu fi troll.

| halogen001 a răspuns:

Dumnezeu e un personaj fictiv de poveste fantezista, puerila, primitiva si absurda scrisa pentru prostirea naivilor creduli si nestiutori. Daca exista un Dumnezeu, atunci puterea si iubirea lui erau contrazise de situatiile de genul celei mentionate mai sus in intrebare.

| Yuoia a răspuns:

Iata inca o dovada ca Dumnezeu nu e cel bun, cel corect, cel iubitor de oameni.

| apoIIo a răspuns:

Nu Dumnezeu este cel care contribuie la aceste fapte, ci educatia primita, studiile facute, locul unde te nasti, cultura din care faci parte, religia la care te inchini, credintele tale, colectivul din care faci parte, pasiunile pe care le ai, idolii, influentele, cunostintele pe care le-ai acumulat, sau doar cateva din cele mentionate de mai sus iti structureaza gandirea si personalitatea diferentiandu-te de alte persoane, pentru ca de-asta suntem diferiti. Fiecare persoana gandeste diferit si percepe lumea si ceea ce vede/simte intr-un mod diferit. In 8 miliarde de oameni care traiesc, si in zecile de miliarde care au trait nu puteau fi toti la fel, cineva trebuie sa gandeasca diferit si sa ii fie influentata gandirea diferit din cauza diferitelor conjuncturi. Totul consta in educatia primita, nu in alegerea gresita a cuiva din antichitate (Ma refer la greseala teoretica a lui Adam iar de acolo ar fi plecat raul), o era a interpretarilor si a gandirii morbide. Acea persoana care a ajuns in mainile pedofilului pur si simplu a fost ghinionist. A fost la locul nepotrivit, la timpul nepotrivit. A avut ghinionul sa fie pe raza acelui indivit, sa fie remarcata. Daca nu era ea ar fi fost alta. Este de datoria noastra ca oameni inteligenti sa ne facem dreptate si sa gasim o solutie. Nimeni nu ne va intinde o mana de ajutor divina. De.asta orice problema exista pe Pamant are ca solutii posibile doar elemente reale, ce se vad sau simt.

| AndrElle a răspuns:

Din inconștiență.