| DominicSmiley a întrebat:

Cum sa ii spun preotului la spovedanie ca ma masturbez? Imi e rusine. Ar putea sa imi puna anumite inderdictii.

45 răspunsuri:
| kamykaze88 a răspuns:

Auzi mai "frumosule" cand injuri pe cineva de mama trebuie sa-l privesti in ochi plus daca esti tu un retard obosit nu impartasi sentimentele tale cu alti

| kamykaze88 a răspuns:

Eu cred ca tu esti un martor a lui iehova

| Mn0 a răspuns:

DominicSmileytonguearinte nu stiu cum sa ti zic imi este asa rusinesad
Preotu:Nu ai de ce sa-ti fie rusine fiule spune ce ai de zis
DominicSmileytonguearinte ma masturbez si mi e rusine cu astasad
Preotu:Fiule nu ai de ce sa ti fie rusine toti o facem

Răspuns utilizator avertizat
| SoniaRocs a răspuns (pentru fratiikaramazov):

Hey. am citit articolul tau insa sunt putin nedumerita. Daca spunem pacatul nu ne impartasim pana dupa un timp? Avand in vedere ca unora le e rusine fata de parinti, ce motiv o sa le spunem cand or sa vada ca nu ne impartasim?

| JustMeNck a răspuns:

Muult curaj!

| fratiikaramazov a răspuns (pentru SoniaRocs):

Buna. Nu este o regula ca nu te poti impartasi, asta depinde de preotul la care te spovedesti si de cat de strict este. In acelasi timp el tine cont si de tine, adica de cat de mult regreti ce ai facut si apoi ia o decizie. Intr-adevar se poate ca pentru o perioada sa nu-ti dea voie sa te impartasesti. Tu poti sa-i spui ca vrei sa te impartasesti dar sa-i spui si ca de aici incolo nu vrei sa mai repeti pacatul( si sa fii sincera) si poate iti da voie. De asemenea poti sa-i spui ca ti-e rusine de parintii tai. Iar lor le poti spune pur si simplu ca nu ti-a dat dezlegare la impartasanie parintele si daca te intreaba mai multe detalii zici ca ce ai vorbit cu el la spovedanie nu se poate spune. Tot pe site-ul pe care ai citit articolul sunt multe altele asemanatoare si folositoare, fa-ti timp si mai citeste cateva si poate vei afla mai multe raspunsuri. Succes :*:*:*

| aleksia1 a răspuns:

Asta e un pacat mai nou? serios? doamneee...iarta-ma..cred ca o sa ajung in iad -_-

| hate1t4ll a răspuns:

Da, interdictii... poate chiar o reteta. laughing

| kriystina19 a răspuns:

laughing Nu trebuie sa ii spui preotului asa ceva asta nu este un pacat.Ci doar o necesitate o omului. happy

| Danielcristian a răspuns:

Chiar e nevoie sa te masturbezi cu atata belsug de femei?

| MrAngelus a răspuns:

Nici nu este nevoie sa-i spui deoarece masturbarea nu este un pacat, asa cum nici a bea alcool nu este un pacat.

Biblia nu menţionează în mod specific masturbarea ca fiind sau nu un păcat. Totuşi faptul că Biblia nu face aceasta menţiune cu privire la masturbare nu înseamnă în mod necesar că este un lucru corect. Biblia ne spune să evităm orice fel de necurăţie şi imoralitate sexuală (Efeseni 5:3).

Eu zic ca nu este nevoie sa-i spui acest lucru deoarece sa te mastubrezi e ca si cum ai face sex, este o nevoie, scapi de stres.

Surse: http://www.seximus.ro/intrebari_sex/masturbare.php; http://www.gotquestions.org/romana/masturbarea-pacat.html

| Madysss a răspuns:

Poi. ii spui direct fara jena ce el nu s-a masturbat niciodata laughing ce ar putea sa iti faca laughing) doar nu te omoara Mult curaj