| Moisie a întrebat:

Daca ar veni la voi un vagabond certat cu munca, despre care stiti ca golaneste toata ziua cu gasca lui de betivi, in loc sa-si caute de munca, si ar spune ca este "Fiul lui Dumnezeu" ...cum l-ati primi?
1- L-ati neglija pentru ca stiti ca este un terchea berchea si nu un Dumnezeu
2- Ati arunca cu pietre in el asa cum au facut si contemporanii lui Isus care stiau ca este un vagabond si nu un Dumnezeu?
3- L-ati accepta ca pe un Dumnezeu si l-ati slavi ca pe un adevarat mantuitor motiv pentru care v-ati vinde tot ce aveti, chiar casa si pamantul ca sa le dati lui, caci asa scrie in Biblie?

Răspuns Câştigător
| Dreamer a răspuns:

I-as zice,, da-i drumu' boschetarule la munca...sau fi Fiul lui Dumnezeu si golaneste in continuare toata ziua cu gasca ta de betivi. Esti un adevarat exemplu pentru milioanele de credinciosi.''

19 răspunsuri:
| Awesom a răspuns:

Daca imi arata ca poate invia si vindeca, cum facea Rastignitu in timpul vietii lui, l-as crede. Daca nu, e doar un fals care se crede nu stiu cine.

| Inferno a răspuns:

3.

| Dreamer a răspuns (pentru Inferno):

Raspuns corect!
Divine Blessing - Ai acumulat -25 % pacate/8 ore.

| MiruD a răspuns:

3

| milan9 a răspuns:

Aceeasi poveste trista... Daca NU ESTI CRESTIN, ci adept fidel al altei religii, de ce persecuti crestinismul?
In afara de tine nu mai are nimeni dreptul sa respire?

| MiyakoSaki a răspuns:

Sau 4) ignore laughing)

| Chuchk a răspuns (pentru milan9):

Era o întrebare dragă, dacă tu crezi că noi atei vă persecutăm pe voi creștinii cred că vă înșelați, voi ne spune-ți nouă că, suntem eretici și că nu o să avem îndurare din partea prietenului vostru imaginar. Dacă erai cu adevarat inteligent/ă nu băgai în seamă aceasta întrebare.

| Moisie explică (pentru Awesom):

Pai de vindecat te vindeca mai bine doctorii care sunt capabili sa faca operatii pe creier, ceea ce rastignitu nu facea.
In plus de asta chiar contemporanii lui il acuzau ca lucreaza cu puterile lui Belzebuth, fara sa mai mentionez ca insusi Tatal Ceresc cere in Deuteronom 13.1 sa fie ucisi toti aceia care fac minuni ca sa fie crezuti drept Dumnezeu!
Asa ca stiind acum acestea, pe unde iti mai scoti camasa cu rastignitu tau?

| Moisie explică (pentru milan9):

Am interzis eu cumva cuiva sa respire?
Sau te referi nu la posibilitatea de a respira ci la posibilitatea de a excroca oamenii?

| Moisie explică (pentru Inferno):

Frumos!
Dar din pacate asta este frumos doar in teorie, pentru ca in viata practica de toate zilele, nu este apreciat de loc acel om care ia totul de la gura familiei si vinde tot ce a agonisit ca sa dea totul unui vagabond betiv, cu atat mai mult cu cat are OBLIGATII materiale si RESPONSABILITATI fata de familia sa, responsabilitati asumate prin casatorie!

| Moisie explică (pentru Chuchk):

Cred ca ai vrust sa zici ca daca era un adevarat crestin, trebuia sa-mi intoarca si obrazul celalalt ca sa le mai dau inca o palma crestinilor!

| Moisie explică (pentru MiruD):

Pentru tine este valabil raspunsul pe care l-am dat si lui Inferno

| Moisie explică (pentru Dreamer):

Vezi raspunsul corect in raspunsul pe care i l-am dat lui Inferno

| Awesom a răspuns (pentru Moisie):

Bai Moisie, ce treaba ai tu? Pe mine ma doare in cot de parerea ta.Sunt boli de care nu poti fi vindecat de doctori, HIV/SIDA.S-a ridicat lupul moralist Moisie si a deschis gura si din gura lui a curs niste ratiune in forma de cacat.Nu inteleg de ce esti asa radical ma baiete.Te-au persecutat popii sa le dai bani? Te-au numit satanist? Ti-au facut ceva ortodocsii?

| Inferno a răspuns (pentru Dreamer):

Corect,nu? Asa spuneam si eu. Adica e logic sa faci asa.
Cand vezi un betiv pe strada care e primul gand ce-ti trece prin minte? Sa-l iei si sa-l cnstesti ca pe un zeu, evident.

| Moisie explică (pentru Awesom):

VGorbesti prostii, pentru HIV exista tratamente, iar religia nu a fost capabila sa vindece niciodata nimic, si ai dovada in faptul ca mortalitatea cea mai mare in intreaga istorie a omenirii a fost in perioada cand religia era mai puternica decat Stiinta.
Evident ca sunt radical cu o religie care nu a adus oamenilorv decat crima, prostia si sarlatania, eu militez pentru interzicerea acestei biserici criminale care a comis in 2000 de ani numai crime si care a adus omenirii mizeria, saracia si moartea cu zile!
Te asigur ca niciun popa nu are curajul sa ma persecute, pentru ca cunoscand adevarul cand ma pogor cu gura asupra lui, ii dovedesc ca el este mai satanist chiar decat Satana care este falsul Christos, adica un "christos" care NU a fost UNS ca sa devina Christos

| Moisie explică (pentru Inferno):

Daca-mi dai adresa, iti fac placerea si iti trimit toti betivii pe care-i intalnesc.

| PedoBarbie a răspuns:

4.

| AndraRox a răspuns (pentru Chuchk):

Spre deosebire de tine, cred ca da dovada de mai multa inteligenta. Da, era o intrebare la care trebuie sa raspundem noi, nu tot el. Variantele de raspuns se presupune ca ar cere interes pentru opiniile altora dar vazand raspunsul ales castigator, este doar o pierdere de timp din partea celor care incearca sa raspunda cu seriozitate si o bataie de joc tot la adresa lor.