| Superior a întrebat:

Daca ateii se iau atat de mult de cei care cred in Dumnezeu,de ce nu se iau la fel de mult si de aia care cred in reincarnare,Buda,ca ne-a creat extraterestrii si alte teorii cu privire la aparitia noastra,la viata si la moarte? De ce fix de cei creduli in Dumnezeu? Pentru ca-s mai raspanditi fata de cei care cred in alte lucruri? Si cand zic Dumnezeu,aici nu ma refer la cel crestin,ci la un Dumnezeu care nu are legatura cu crestinismul si musulmanismul.
NISTE COMENTARII POSTATE LA UN VIDEO ATEU
"X : I belive in god,i dont care about what others say.
Z,F,G,G... and more : you suck,idiot,retard you belive in santa claus,sucker of Jesus's cheese
X : wow, i just said what i think..can you just stop? lets dont talk about this anymore
M,G,H,S... and more : haha that pussy cant hang on anymore,hahaha,what a fool, looooool"

96 răspunsuri:
| Superior explică (pentru anonim_4396):

Stii ce mi se pare totusi bizar? Cum de e asa greu doar sa crezi si sa nu mai faci blasfemie...

| drutzix a răspuns (pentru anonim_4396):

Si daca nu exista un om neobisnuit numit Buda nu ar fi existat budismul asta nu inseamna ca era supranatural, ci doar un bun lider de cult.
In legatura cu 'mandrie si ignoranta' - asta e ultima data cand iti raspund pentru ca pe langa faptul ca esti total pe dinafara in legatura cu toate subiectele pe care le discuti (nu mai e nici macar amuzant) ma si jignesti, habar n-ai care e motivul pentru care eu nu cred in dumnezeu asa ca incepe cu presupuner idioate.
Si ce ai facut tu pana acum e argumentul ceasornicarului, care e o greseala logica.

| drutzix a răspuns (pentru Superior):

Si tu faci blasfemie de cate ori mananci o friptura de vaca asa ca nu mai face pe victima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

"Stii ce mi se pare totusi bizar? Cum de e asa greu doar sa crezi si sa nu mai faci blasfemie..." - inainte de credinta e cunostinta. Aici intervine egoismul, mandria, ignoranta, prejudecata, dorinta de dominare, nemultumirea, nerecunostinta, lacomia, dispretul, nedreptatea, nerabdarea, ura si astfel credinta ( deductia logica si rationala ) nu mai apare ( nu mai are loc ). Satan, desi cunoaste adevarul, datorita mandriei si egoismului si nerecunostintei prefera minciuna sau eroarea. Mandria si egoismul anuleaza sau impiedica cunoasterea. Smerenia si dragostea e calea spre cunoastere. Astfel necredinta nu este o chestiune de ratiune sau logica CI de alegere si de preferinta personala bazata pe libertatea de alegere.

| Elide a răspuns (pentru Speed99):

Nu crezi..treaba ta atunci de ce te contrazici peste tot cu unii creștini pe ei nu îi poți face sa nu mai creadă și nici pe tine sa te facă să crezi...ce.i cu toată filozofia asta...

| Speed99 a răspuns (pentru Elide):

Mda, probabil tu ai cel mai mult dreptate. Fiecare crede in ce vrea.