Stii ce mi se pare totusi bizar? Cum de e asa greu doar sa crezi si sa nu mai faci blasfemie...
Si daca nu exista un om neobisnuit numit Buda nu ar fi existat budismul asta nu inseamna ca era supranatural, ci doar un bun lider de cult.
In legatura cu 'mandrie si ignoranta' - asta e ultima data cand iti raspund pentru ca pe langa faptul ca esti total pe dinafara in legatura cu toate subiectele pe care le discuti (nu mai e nici macar amuzant) ma si jignesti, habar n-ai care e motivul pentru care eu nu cred in dumnezeu asa ca incepe cu presupuner idioate.
Si ce ai facut tu pana acum e argumentul ceasornicarului, care e o greseala logica.
"Stii ce mi se pare totusi bizar? Cum de e asa greu doar sa crezi si sa nu mai faci blasfemie..." - inainte de credinta e cunostinta. Aici intervine egoismul, mandria, ignoranta, prejudecata, dorinta de dominare, nemultumirea, nerecunostinta, lacomia, dispretul, nedreptatea, nerabdarea, ura si astfel credinta ( deductia logica si rationala ) nu mai apare ( nu mai are loc ). Satan, desi cunoaste adevarul, datorita mandriei si egoismului si nerecunostintei prefera minciuna sau eroarea. Mandria si egoismul anuleaza sau impiedica cunoasterea. Smerenia si dragostea e calea spre cunoastere. Astfel necredinta nu este o chestiune de ratiune sau logica CI de alegere si de preferinta personala bazata pe libertatea de alegere.
Bellaaa întreabă:
TrveHvnterGatherer întreabă: