anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 6 luni de cand am pus prima intrebare aici tot astept ca dumnezeu sa-mi arate ca exista si sunt dezamagit nimic nu mi-a aratat din contra cand vad ce lume e in jurul meu nu vad un creator care lasa totul asa cum este, multi vor sa ma convinga prin videoclipuri de pe net, vereste din biblie, daca dumnezeu exista de ce nu mi se arata? ca doar m-a creat asa se spune de ce ii este frica de mine? nu vreau versete, video nu cred in oameni, as vrea sa cred in dumnezeu de ce nu se arata?

67 răspunsuri:
| anonim4565 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da... e pacat calcu Tv-ul dar depinded cum si cat le folosesti
caci pe acest calculator poti si sa te uiti la porcari dar poti si sa citesti Biblia
sau sa asculti muzica, etc la Tv intr-adevar mai putin te poti folosii de el constructiv
sunt cateva posturi crestine dar el in general prezinta doar oameni care fac lucruri rele care se lauda cu pacatul
acel om sarac de care vorbea victor bine e de el ca nu are nici una nici alta caci Biblia o poti citi si cartea nu numa in mod electronic
dar cum spuneam depinde cum si cat folosesti

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim4565):

Eu nu cred in oamenii o repet din nou

| Kitty20 a răspuns (pentru anonim4565):

Da

| justsomeone08 a răspuns:

Dumnezeu ne lasa libertatea sa alegem daca vrem sa facemm lucruri bune sau nu.Si ne ajuta in toate, chiar daca nu ne dam seama.El nu se arata, trebuie sa il simti cu inima.In plus, vezi toata creatia Lui.Priveste la minunatele flori,animale, percepe frumusetea sufletelor celor buni, milosi si umili.Ti se va umple sufletul de bucurie si iti vei da seama ca Dumnezeu exista!

| justsomeone08 a răspuns (pentru alexandra2859):

Nu exista nicio dovada. Exista atatea dovezi ale existentei Lui pe care nu vrem sa le vedem.Sa nu mai intoarcem orice lucru bun intr-unul rau si sa Il rugam sa ne ajute inimile sa nu mai fie impietrite.

| alexandra2859 a răspuns (pentru justsomeone08):

Pai spune-mi una daca tot exista atatea.

| justsomeone08 a răspuns (pentru alexandra2859):

Oriunde te uiti, frumusetea naturii, oameni care fac fapte bune, care sunt blanzi, etc? Cum se putea ca ceva atat de frumos si complex ca lumea sa se fi creat printr-o explozie sau din greseala..de la sine... Daca lasi tot ce e necesar pentru o pizza pe masa nu se va face singura. Si oamenii? Cu toata complexitatea lor fizica si spirituala? Sa privim la lucrurile frumoase care ni se intampla si nici nu ne dam seama ca sunt de la El. Daca am vedea totul cu ochii sufletului, sa vedem cu adevarat frumusetea naturii si sa privim partea buna din toate...