| Ion1989 a întrebat:

De ce uneori gandesc aiurea, exact invers? Ceva gen daca eu ma gandesc ca un lucru o sa se intampla exact cum m-am gandit eu se intampla exact aiurea, invers, se intampla cum nu ma asteptam, ca de exemplu: daca eu acasa numar niste bani si acasa mi-a iesit la numarat cati bani am nevoie, cand plec undeva si vreau sa cumpar ceva, mai numar inca odata banii si de fapt nu am bani destuli, acasa am numarat aiurea banii, daca fug de un caine si fug undeva intr-un colt eu cred ca nu ma ajunge cainele si de fapt a fugit dupa mine si ma ajuns, daca caut un loc de munca si in mesaj imi zice ca anuntul este valabil si ma duc acolo la firma aia cand ajung acolo imi zice ca nu mai este valabil, mi-e scarba cand am parte de astfel de ghinioane, uneori urasc lumea asta in care traim, mi se pare ca ziua e mica ca nici nu mai am timp, nu mai am timp nici sa ajung undeva, nici sa beau apa, nici sa mananc, nu mai am timp sa fac nimic din ce mi-am propus, ba e dimineata peste 2 ore e seara si daca ies pe drum ma intalnesc cu oameni si oamenii sunt aiuriti se invart pe drum ca... tot se uita la mine, mi-e si rusine sa ies pe drum tot trebuie sa stau cu capul in jos sa nu ma uit la ei, ma enerveaza ca ma intalnesc cu cine nici nu vreau sa ma intalnesc pe drum, in principal ma enerveaza ca daca fac un lucru nu imi iese si se intampla cum nu ma asteptam si daca zic ceva nimeni nu ma crede, nu imi face nimeni dreptate, mi-e foarte scarba cand mi se intampla asa ceva si unii oameni sunt asa de prosti ca iti vine sa ii omori, de ce este lumea asta in care traim asa de aiurea? Avem parte de ghinioane, dar vad mai mult ghinion decat noroc, probabil ca unii ca au ghinioane mult mai mari decat mine, ori au murit in accidente, ori s-au imbolnavit, deci nu ar trebui sa ma supar ca mi s-au intamplat din astea sunt doar lucruri minore, altii au fost omorati si pe strada

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca nu dai importanta si faci totul superficial, de aceea iti ies toate pe dos si faci greseli.
Ghinioanele ti le atragi singur, prin gandirea negativista si lenea care te domina.
In loc sa te duci pana acolo unde este anuntat acel job, de ce nu pui mana pe telefon sa-i suni sa vezi daca mai este inca anuntual ala valabil (ca-i posibil s afie de mulet zile anuntat si tu sa nu-l fi vazut pana atunci, ca atare sa fie deja ocupat.

Ca sa nu mai atragi ghinionul, fi numai pozitiv si vei vedea ca vei atrage lucruri bune si frumoase in viata ta.

7 răspunsuri:
| Ion1989 explică (pentru Violleta2022):

Atunci cum se face ca un anunt a fost bagat ieri si acolo zicea ca sunt 7 posturi disponibile am sunat la numar si mi-a zis sa vin ziua urmatoare pana acolo si cand
m-am dus mi-a zis ca nu mai este valabil, si anuntul inca este nu la sters

| gabicoo a răspuns:

Ești deocheat.

| angel6lust a răspuns:

Încearcă să nu mai fii așa buigat și poate nici ghinionist n-oi mai fi. Da` asta...mai greu, no.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pentru ca ai prea mult timp sa gandesti, desi vezi si tu ca nu esti bun la asta.
Ocupa-ti mai mult timp cu munca.

| anonimg a răspuns:

Caută să ai o relație bună cu Dumnezeu, și automat vei avea o relație bună și cu tine și cu ceilalți oameni.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ion1989):

Pai ai ajuns tarziu a doua zi, posturie fiind deja ocupate probabil de cei care si-au trimis si CV-urile online, aiai fiind eligibili.

Răspuns utilizator avertizat