| SaveTheNature a întrebat:

Dragii mei ATEI. Vreti o explicatie? De ce unii credinciosi se infurie, sau in fine reactioneaza mai altfel decat vreti voi? Iata de ce:
Multi credinciosi il Iubesc pe Dumnezeu pe Isus, Iubes tot ce este sfant si tot ce are legatura cu Dumnezeu.(la fel cum va iubiti voi mama, tatal sau iubitul sau iubita)
Acum ca sa integeti
Ganditiva ca aici pe TPU ar fi o sesctiune cu MAMA voastra. O sesctiune in care lumea isi da cu parerea despre cea ce v-a dat viata. si pe care o iubiti.mama voastra.
Unii vin si discuta despre ea. Dar sa zicem ca unii vin si o iau in ras, si fac misto, si isi bat joc de mama vostra si de tot ce este legat de ea.De lucrurile ei, de familia ei de tot.
Si voi va suparati si va simtiti jigniti pentru ca o ioubiti si e mama voastra!
De ce nu intelegeti ca credinciosii Il iubesc pe Dumnezeu.Si stiu ce El exista! Si voi va bateti joc?
De ce,? va simtiti bine cand cineva se supara si ii raniti sentimentele?
Pentru ca asta faceti-raniti sentimente!
Si stiu ca veti spune ca Dumnezeu nu exista, si alte si alte argumente(ok nici o problema) Dar totusi sa luati in ras cele sfinte, si asta presupunand ca stiti religie,
Chiar nu vedeti ca simtiti sentimente?
Ok nu eexista, nu exista, De ce continuati bataia de joc, pe o tema inexisteanta?
Cum ar fi daca aici ar fi sesctiunea
Mama lui Soimos
Mama lui lozzila
Mama lui raymusic?
Eu as spune ca v-au dat viata! si sa le iubit(desi nu le cunosc) si nici nu le-am vazut! Dar stiu ca ele exista! Dar nu imi bat joc de ele! Pentru ca stiu ca le iubiti!
Ma intelegeti?

Răspuns Câştigător
| Jadis a răspuns:

Eu in viata mea nu mi-am batut joc de dumnezeu sau de orice este sfant si legat de el.

Fiecare om are credintele lui, fiecare om are argumente pro si contra existentei lui dumnezeu.

Sa stii ca sunt si crestini care fac misto de atei si ii privesc cu alti ochi, facandu-i sa se simta diferiti de ceilalti.

Ar trebui sa ne acceptam toti asa cum suntem si sa nu fie vesnic un razboi intre atei si crestini. Eu de exemplu nu am nimic impotriva crestinilor. Ei cred ce vor si eu nu ii condamn pentru asta. Si de aceea nu mi-am batut joc de ei.

Uite de exepmlu un prieten nu ma mai baga in seama pentru ca i-am zis ca sunt atee. Acum ma considera de-a lui satana. Nu stii cat de ciudat ma simt in legatura cu asta.

Fiecare om are orientarile sale religioase si nu trebuia sa ii condamnam pentru asta. Sa fim toti uniti si sa nu lasam religia sa fie principalul motiv de a judeca o persoana.

Apropo sa stii ca prin intrebarea ta reiese ca judeci intr-un fel ateii. Nu toti sunt asa sa stii.

Eu iti inteleg problema dar chiar ar trebui sa analizezi mai bine anumite persoane... Si sunt de acord cu tine: unii chiar isi bat joc de ceva (ce zicem noi) ca nu exista. Este absurd si total ciudat. Nu inteleg nici eu de ce.

Ma bucur ca am putut sa iti spun asta...Acum vreau si eu parerea ta in legatura cu ce ti-am zis eu si daca esti de acord?

39 răspunsuri:
| Jadis a răspuns (pentru PinkPanther):

Total de acord cu tine!

| Jadis a răspuns (pentru sinx):

Nu a zis nimeni ca nu ai ce cauta la sectiunea religie. Daca el crede asta atunci discrimineaza ateii si revin din nou la raspunsul ce l-am dat lui @ivancea2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru lolosaurus):

Ba tu esti ateu degeaba. Tu cum indraznesti sa vii aici si sa ii jignesti pe crestini? Du-te naibi. Si eu sunt atee dar respect credinta fiecaruia si daca unul crede in dumnezeu eu il respect, daca altul crede in mos craciun il respect, daca altul crede in vrajitoriile wicca atunci il respect. Si mie mi se pare ciudat ca ei cred intr-o fiinta a carei existenta mi se pare total ilogica, dar nu vreau sa jignesc pe nimeni. Fiecare crede in ce vrea sau in nimic. Nu cred ca te-ai simti bine daca cineva te-ar privi ciudat si te-ar insulta doar pentru ca etsi ateu. Crede-m am trecut prin asa ceva si pentru asta nu ma apuc sa injur toti crestinii si tot ce este legat de credinta lor. Asa ca termina si nalizeaza mai bine ce ai scris tu aici.

| Jadis a răspuns (pentru SaveTheNature):

Ai dreptate @lollosaurus este ateu...dar cum a zis cineva mai sus un ateu needucat si fara bun simt! Si nu chiar toti ateii isi bat joc. Acei atei nu suporta oamenii care cred in ceva ce ei nu cred si de aceea recurg la injurii si vorbe urate. Ce vor sa demonstreze cu asta? Nu stiu!

Răspuns utilizator avertizat
| justde3a a răspuns:

Moamma ce e aicea bar cu negri?=))
@ateilor Nu va mai raciti gura degeaba ca nu aveti cu cine!
@credinciosiilor fiecare om are dreptul de a alege! Cum fiecare credincios spune ca religia lui e adevarata si numai a lui asa spun si ateii.
@PeaceInHeaven Nimeni nu s.a luat de tine personal. Dar cand vezi cata prostie e in tara asta iti vine sa te dai cu capu de pereti. de ex :
http://www.youtube.com/watch?v=bkm_WwrhFUA
http://www.youtube.com/watch?v=cQxh_odUd6k

| swagMeOutBitch a răspuns:

Turbati...
cat de prost sa fi sa nu crezi in D-Zeu, sa iti bati joc de cuvantul lui.cat de prost sa fii sa alegi raul in locul celui care a creat pamantul si pe tine