Eu in viata mea nu mi-am batut joc de dumnezeu sau de orice este sfant si legat de el.
Fiecare om are credintele lui, fiecare om are argumente pro si contra existentei lui dumnezeu.
Sa stii ca sunt si crestini care fac misto de atei si ii privesc cu alti ochi, facandu-i sa se simta diferiti de ceilalti.
Ar trebui sa ne acceptam toti asa cum suntem si sa nu fie vesnic un razboi intre atei si crestini. Eu de exemplu nu am nimic impotriva crestinilor. Ei cred ce vor si eu nu ii condamn pentru asta. Si de aceea nu mi-am batut joc de ei.
Uite de exepmlu un prieten nu ma mai baga in seama pentru ca i-am zis ca sunt atee. Acum ma considera de-a lui satana. Nu stii cat de ciudat ma simt in legatura cu asta.
Fiecare om are orientarile sale religioase si nu trebuia sa ii condamnam pentru asta. Sa fim toti uniti si sa nu lasam religia sa fie principalul motiv de a judeca o persoana.
Apropo sa stii ca prin intrebarea ta reiese ca judeci intr-un fel ateii. Nu toti sunt asa sa stii.
Eu iti inteleg problema dar chiar ar trebui sa analizezi mai bine anumite persoane... Si sunt de acord cu tine: unii chiar isi bat joc de ceva (ce zicem noi) ca nu exista. Este absurd si total ciudat. Nu inteleg nici eu de ce.
Ma bucur ca am putut sa iti spun asta...Acum vreau si eu parerea ta in legatura cu ce ti-am zis eu si daca esti de acord?
Ba tu esti ateu degeaba. Tu cum indraznesti sa vii aici si sa ii jignesti pe crestini? Du-te naibi. Si eu sunt atee dar respect credinta fiecaruia si daca unul crede in dumnezeu eu il respect, daca altul crede in mos craciun il respect, daca altul crede in vrajitoriile wicca atunci il respect. Si mie mi se pare ciudat ca ei cred intr-o fiinta a carei existenta mi se pare total ilogica, dar nu vreau sa jignesc pe nimeni. Fiecare crede in ce vrea sau in nimic. Nu cred ca te-ai simti bine daca cineva te-ar privi ciudat si te-ar insulta doar pentru ca etsi ateu. Crede-m am trecut prin asa ceva si pentru asta nu ma apuc sa injur toti crestinii si tot ce este legat de credinta lor. Asa ca termina si nalizeaza mai bine ce ai scris tu aici.
Ai dreptate @lollosaurus este ateu...dar cum a zis cineva mai sus un ateu needucat si fara bun simt! Si nu chiar toti ateii isi bat joc. Acei atei nu suporta oamenii care cred in ceva ce ei nu cred si de aceea recurg la injurii si vorbe urate. Ce vor sa demonstreze cu asta? Nu stiu!
Moamma ce e aicea bar cu negri?=))
@ateilor Nu va mai raciti gura degeaba ca nu aveti cu cine!
@credinciosiilor fiecare om are dreptul de a alege! Cum fiecare credincios spune ca religia lui e adevarata si numai a lui asa spun si ateii.
@PeaceInHeaven Nimeni nu s.a luat de tine personal. Dar cand vezi cata prostie e in tara asta iti vine sa te dai cu capu de pereti. de ex :
http://www.youtube.com/watch?v=bkm_WwrhFUA
http://www.youtube.com/watch?v=cQxh_odUd6k
Turbati...
cat de prost sa fi sa nu crezi in D-Zeu, sa iti bati joc de cuvantul lui.cat de prost sa fii sa alegi raul in locul celui care a creat pamantul si pe tine