Nu este dar... sunt mari diferente intre cele 2 religii si este greu pentru amandoi(asta in cazul casatoriei)
Nu este, doar ca daca relati va ajunge mai departe cu ganduri de casatorie, atunci va fi mai complicat pentru ca unul din cei doi va trebui sa renunte la religia lui in favoarea religiei celuilalt.
De când asta? Dacă nu te converteşti ce se întâmplă?
Daca nici unul nici altul nu a citit Biblia este OK.
Diferenta dintre adventisti si ortodocsi este mare. De curiozitate du-te la o slujba ortodoxa si la una adventista si vei vedea diferenta.
In primul rand siua de odihna: sambata sau duminica.
ortodocsii tin traditia, pomeni, slujbe, moaste, etc.
adventistii tin traditia lui Ellen White, tot cam problema.
Ca o concluzie nici unul din ei nu respecta doar Biblia.
In ce priveste casatoria, daca vor ajunge acolo, cred ca nu au inteles nimic.
Nu exista reguli in iubire decat prejudecati.Deci nu e interzis sa iubesti pe cineva de o alta religie.
Da este, pentru cine ascultă de Biserică, pentru cine n-ascultă nu-s reguli decît cele dictate de mintea proprie, de instinct, și bine ar fi de conștiință, însă conștiința dacă suntem creștini, ne îndeamnă să ascultăm de preoții Bisericii(ortodoxe), dacă o acultăm!
Nu...nu este nici o problema dar sti e de preferat ca unul dintre voi sa isi schimbe religia...si matusa mea este ortodoxa iar unchiul meu era adventist(dar a devenit ortodox
). fundita? pls:*:*:*:*:*
Nu exista reguli sau legi, exista doar sfaturi chiar si in Biblie in conditiile in care unul din cei doi este necredincios(2Corinteni 6:14. Nu vă înjugaţi la un jug nepotrivit cu cei necredincioşi. Căci ce legătură este între neprihănire şi fărădelege? Sau cum poate sta împreună lumina cu întunericul?)...,cel necredincios poate fi oricare, fie adventist, fie ortodox,relatia se zideste pe temelia numita dragoste si acceptare si in conditiile acestea timpul va rezolva orice diferenta avindu-L intotdeauna pe Dumnezeu ca sfatuitor si sustinator (Biblia, asa cum scrie in ea, cind apar diferentele), altfel nu se poate...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: