| Geo353 a întrebat:

Fostul meu prieten mi-a dat aseara la inviere o lumanare alba, iar in cap jos rosie. Ce naiba ar trebui sa insemne asta? straight face Nu a zis de ce si poate are cineva vreo idee.

6 răspunsuri:
| Dorugar a răspuns:

Faptul ca ti-a dat o lumanare si nu altceva mai valoros, inseamna ca te crede cam intunecata la minte si vrea sa te lumineze pentru ca te iubeste, din cauza asta la baza lumanarea era rosie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este ritul coborârii în iad! Ai timp 6 zile să duci 7 lumânări albe pe 7 morminte diferite după lăsarea apusului.

| rocket1204 a răspuns:

Buna! Poate fi o simpla coincidenta. Ti-a dat ce lumanare a avut la el. Cu siguranta nu a facut el ceara ca sa ii puna colorantul respectiv. Probabil asa a fost cumparata si daca vrei neaparat o semnificatie ar putea simboliza lumina alba a dumnezeirii si sangele lui Hristos, ori trupul Mantuitorului care lasa sa curga sangele pentru omenire. Mai repede as crede ca a fost un design pur estetic.

| Geo353 explică (pentru rocket1204):

Mi se pare ca a zis ceva de intrarea in salem sau ierusalim nu stiu, ce legatura are?

| rocket1204 a răspuns (pentru Geo353):

Nu vad nicio legatura. Floriile au trecut si nu au ca simbolistica ceva alb cu rosu.

| rocket1204 a răspuns (pentru Geo353):

Fa-ti curaj si intreaba-l pe el. Este cel mai bine.