| Oxymorone a întrebat:

Geneza
Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc pe pământ şi tot pământul!"
*Cum adica "după asemănarea Noastră"?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tatal,Fiul si Duhul sfant. Duhul lui dumnezeu se plimba pe deasupra apelor, si cuvantul era cu Dumnezeu, si cuvantul era Dumnezeu.deci santem facuti din tarana, suflet si duh.toate santem noi, si santem fiinte spirituale si materiale animate de duhul sfant cel de viata facatorul.pricepi? si santem de mai multe feluri si culori fiindca asa prevad conditiile de clima si fiindca bunului dumnezeu i-a bineplacut diversitatea.

65 răspunsuri:
| Oxymorone explică (pentru TrăieşteClipa):

As fi fost mult mai multumita daca mi-ai fi scris tu insuti. happy

| TrăieşteClipa a răspuns:

Abia am venit de la munca, si imi este lene.
Dar promit ca o sa-ti raspund.

| minrest a răspuns (pentru minrest):

Minrest, nu te supara, dar mare idiot esti; desemenea, esti iresponsabil. In primul rand, raspunsul corect: Este pluralul maiestatii; Dumnezeu suveran folosete pluralul maiestatii cand vorbeste despre El. Mai sunt multe explicatii, dar aceasta este cea mai scurta si mai simpla. Acum, ce e cu distinctia asta intre fiinta si persoana? Persoana este doar un termen pentru o fiinta superioara, calul este fiinta, iar omul, persoana. Apoi, dupa conceptia crestina, treimea s-a revelat in Noul Testament. De ce ar fi revelat-o Domnul inainte de vreme? Iar in ultimul rand, chiar daca nu esti crestin propriu-zis, nu strica sa te feresti de idolatrie. Credinta in treime, cat o fi ea de impartasita de peste un miliard de oameni, este idolatrie; neaga unicitatea lui Dumnezeu, cu tot trucul tau fiinta/persoana.

| minrest a răspuns (pentru mentholinks):

Tu ai fost cel mai bun user pe categoria religie; de cand ai renuntat la TPU, categoria a murit. Iti simt lipsa, sa stii.