Homosexualitatea nu e vazuta cu ochi buni in Rusia, bravo lor ca nu ii accepta pe cei cu caracter deviant de la normalitate, acest clip a fost facut de gay-uti
Religia iubirii nu reprezinta religia iubirii pacatului ci a pacatosului care se caieste
Http://i.imgur.com/D0T58DJ.png
Se pare că liderii ruşi încă nu s-au desprins pe deplin de mentalitatea comunistă şi au impresia, asemenea creştinismului, că au dreptul să dicteze până şi sentimentele şi orientările sexuale oamenilor.
Parcă ar fi o gloată de reduşi mintali şi sălbatici.
Legi bizare născocite de bizari...
O prietena are 2 frati mai mari, unul i-a zis sa se casatoreasca virgina, ca asa era sotia lui, celalalt i-a zis sa faca ce vrea, dar sa nu ii placa de cineva din cartierul x (cartier naspa). Sper ca intelegi ce e cu povestioara.
"Religia iubirii nu reprezinta religia iubirii pacatului ci a pacatosului care se caieste." e religia iubirii pentru ca Iisus indeamna la iubire, el a schimbat legea talionului cu legea iubirii, "iubeste-ti aproapele ca te tine insuti". Poti sa explici "ci a pacatosului care se caieste"?
Mda, mulţi oameni sunt nişte adevărate jeguri, psihopaţi la cel mai înalt nivel; mi se face greaţă când văd aşa ceva. Nu ştiu de ce oamenii nu-şi văd de treaba lor, de ce trebuie să judece pe alţii şi să le condamne alegerile personale, mai ales când nu-i afectează pe ei în mod direct cu absolut nimic. Eu nu am nimic cu cineva care crede într-o forţă superioră, dar nu ştiu de ce trebuie transformat acest lucru într-o religie sau un cult cu reguli stupide pe care să le urmeze o turmă întreagă, iar dacă nu faci parte din turmă, să fii atacat pentru asta. Citisem acum ceva vreme o ştire care m-a cutremurat, mi-a provocat un sentiment de scârbă cum rar am mai avut:
http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-25708024
Unii ajung să se şi mănânce între ei... E îngrozitor ceea ce se întâmplă.
Http://i.imgur.com/X2piCOB.png :))
O să fim nevoiţi să ne mutăm pe Lună (căci suntem felul principal în meniurile tuturor fanaticilor).;))
Nu violenţa e soluţia (oricum, majoritatea oamenilor din lume aparţin unei anumite religii, deci dacă ar fi ca mâine să dispară toţi ar mai rămâne doar o mână de oameni Plus că sunt mulţi oameni credincioşi care sunt buni la "suflet" (să nu se înţeleagă cuvântul suflet într-un mod religios), nu-i poţi băga pe toţi în aceeaşi oală, în niciun caz. Omul nu trebuie judacat după religia pe care o are, după orientarea sexuală, după starea financiară, după rasă sau naţionalitate etc, ci după felul de a fi). Soluţia tuturor problemelor e educaţia, mereu va fi aşa.
Ce ai patit? Nici nu stii cat avantaj ar aduce respectarea regulilor in ceea ce priveste educatie sexuala. ORICUM NU FORTAM PE NIMENi, DOAR Ca Religia crestina atrage atentia acestui fapt si ne arata limitele. Si chiar si indienii au ( sau cel putin aveau ) astfel de reguli. Vara de cel putin 3 ori si. sa ma documentez. Revin cu surse.
Sincer homosexualitatea nu mi se pare un lucru normal(si aici ma refer la natura structurii corpului)-e clar ca cei doi parteneri nu se potrivesc-cred ca intelegi la ce ma refer...
Totusi nu consider ca acesti oamenii ar trebui ucisi cu pietre sau ma rog ucisi sau pedepsiti in orice fel-si asta doar pentru ca nu au facut ceva grav(ilegal)
Un lucru ilegal: e crima, violul, furtul etc. si nici una din acestea NU ar trebui aplicata pedeapsa cu moartea sau prin schingiure
Oamenii ar trebui lasati sa fie liberi(in exprimare, alegeri...)-binenteles atat timp cat NU incalca LEGEA!
Totusi sti care este cea mai mare greseala a homosexualilor-parada gay
De ce?
Pt ca oamenii nu devin iritati pentru ca ei vad ce vad acolo(ma refer ce se petrece in cazul unuei parade de acest gen) ci uneori si copii/adolescentii care sunt foarte ''receptivi'' la mesaj(ca sa ma exprim asa)-si aici le dau dreptate-parada gay chiar este o mare prostie
Eu cred ca se pot gasi si alte mijloace de a atrage atentia-totusi intr-un mod mai rezonabil
Din pacate in multe tari africane canibalismul continua sa fie o "traditie". S-a intamplat in Liberia in timpul razboiului civil http://www.liberiapastandpresent.org/RitualKillingsCivilWar.htm si vedem ca se repeta si acum in Republica Central Africana.
"respect drepturile celui care mi le respecta"... dupa cum vad esti cam agresiva in propaganda ateista pe aici(sunt sigur ca in realitate nu esti o "leoaica" cum vrei sa pari pe aici ) si asta nu sugereaza ca respecti nimic din drepturile nimanui ba mai mult cei care jignesc pe aici sunt chiar ateii...de unde atata ura? si de ce?
Ziceam ca nu te duce mintea, si imi confirmi ca am dreptate, chiar daca ai luat din intrebare exact partea pe care as fi pus-o acum, n-ai inteles-o. "respect drepturile celui care mi le respecta" - nici nu trebuie sa spun de ce cu unii sunt agresiva sau pe altii ii "jignesc".
Da, cu parada nici eu nu sunt de acord, si nu toti sunt asa, oricum, ma gandesc ca fac ce fac pentru ca sunt discriminati.
Asa e-in lumea asta daca esti diferit sau gandesti diferit-esti automat aruncat la groapa de gunoi(si sa fie CLAR ca nu militez/sustin drepturile homosexualilor ci dreptul persoanelor DIFERITE-oameni care au curajul sa spuna NU alaturarii unei anumite turme la moda si oamenii care au ideologii noi si aleg sa gandeasca diferit...
E adevarat ca homosexualii incearca sa atraga atentia tocmai pentru ca sunt discriminati-dar greseala lor consta tocmai in modul in care fac acest lucru-asta creeand mai mult repulsie
Important este ca ei sa-si schimbe total modul de a se manifesta(pentru ca am spus si sustin-este o porcarie) iar oamenii sa incerce sa inteleaga-iar daca nu reusesc sa intelega si sa accepte(ceea ce nu-i chiar de condamnat) atunci macar sa ignore-in nici un caz o solutie specifica sec 21 nu este omorul sau aruncatul cu pietre-asfel de oameni ar trebui sa traiasca in secolele 1 si 2.
Daca tu nu meriti, bineinteles ca nici eu nu merit de la tine, sau sa formulez altfel, nu merit daca tu nu meriti, ca n-o sa-l primesti. Ce ofticosi sunt astia micii la creier, 22 de ani si sunt varza.
Ceva util n-ai de zis?
Nu sunt de acord cu manifestarile violente indiferent de natura acestora.
Problema este ca atat homosexualii cat si anti-homosexualii violenti(ca sa spun asa) -deci nici unii nici altii- nu se tem de Dumnezeu, si pacatele ambelor categorii de mai sus sunt de condamnat inaintea lui Dumnezeu.
Ambele categorii de oameni de mai sus sunt extremisti -fara nici o exceptie.
Va dau un exemplu. Sa zicem prin absurd ca nu ar fi existat cetatile Sodoma si Gomora. Dar daca se continua cu practica homosexualitatii, vom ajunge ca locuitorii acestor cetati. Stiti ce faceau acestia? Cum intra un om in cetate acesta era violat in public.
"Dar nu se culcasera inca, si oamenii din cetate, barbatii din Sodoma, tineri si batrani, au inconjurat casa; tot norodul a alergat din toate colturile.
Au chemat pe Lot si i-au zis: "Unde sunt oamenii care au intrat la tine in noaptea aceasta? Scoate-i afara la noi, ca sa ne impreunam cu ei."" (Geneza.19:4,5)
Ce, credeti ca nu se va ajunge la aceasta? Ce va faceti sa credeti ca nu se va intampla lucrul acesta? Va inselati si va mintiti singuri daca nu veti crede, deoarece sexualitatea este pacatul acestui veac si aceasta va domina evenimentele ce preced sfarsitul lumii.
Repet: sunt impotriva oricarei violente; dar si impotriva pacatului.
Totusi, datoria mea este sa ii avertizez pe oameni ca neascultarea este pedepsita de Dumnezeu. El nu poate sa nu ii pedepseasca pe aceia care nesocotesc Legea Sa. Dumnezeu Isi va retrage binecuvantarile Sale de la oameni -ca sa vada ca ei depind de El. Astfel se va abate asupra pamantului foamete, seceta si tot felul de plagi; si oamenii tot pe Dumnezeu vor da vina din pricina nenorocirilor care vor veni peste ei, caci asa este scris; si mai este scris ca la final pamantul va sfarsi in acelasi fel ca si cetatile de mai sus -si asta din pricina aceluiasi pacat.
Oameni buni, moralitatea ne spune ca nu este normal ca un barbat sa se culce cu alt barbat, si nici o femeie cu alta femeie. Moralitatea se pierde foarte subtil, atunci cand ingaduim in viata noastra un pacat mai mic decat acesta.
Si este cu neputinta ca Dumnezeu sa binecuvinteze la nesfarsit pe aceia care nu asculta de El!
Sunt atee si sunt de parere ca nu e normal, chiar daca vin unii cu ce spun altii ca homosexualitatea e normala, dar sunt oameni, cat timp iti respecta tie nu stiu ce drepturi, cred ca merita sa le fie respectate si lor. Scopul postarii e pentru a arata ca religia iubirii nu e chiar religia iubirii din cauza careia cei care nu sunt adeptii ei sunt acuzati de neiubire, inima de piatra, bla bla bla.
Nu cred ca o sa se ajunga ca pe vremea aceea, daca e adevarat ce se zice in biblie, oamenii au creat legi tocmai din cauza "neimplicarii" lui dumnezeu, si legile astea se aplica.
Lucrurile nu sunt asa cum par la prima vedere. Sunt multe de spus si nu cred ca o sa pot comprima Biblia in cateva randuri astfel ca sa o pot face si inteleasa.
Homosexualitatea este o atractie nesanatoasa, asemanatoare cu incestul, zooflia si sexul infantil.
Omul doreste sa Il de-a la o parte pe Dumnezeu tocmai pentru a fi "liber" in a-si implini orice pofta.
Omul nu stie cum sa traiasca, cum sa isi infraneze poftele nesfinte(da-mi voie sa le spun asa; cred ca sunt inteles). In alta parte am dat exemplu cu o masina care nu poate sa circule fara cartea tehnica. Tot asa si pentru om este nevoie de o carte ca sa stie cum sa "circule" in viata; si cartea aceasta este Biblia. Ea spune cum sa traiasca omul si cand/de la ce sa se infraneze. Ea ii spune ce este bine si ce nu; ce trebuie sa faca si ce nu.
De aceea apostolul Pavel striga in gura mare: "Nu puteti face tot ce voiti"! (Galateni.5:17) Omul pervers vrea sa faca multe lucruri. Ce s-ar intampla daca am face tot ce vrem fiecare dintre noi? Refuz sa ma gandesc la lucrul acesta.
In concluzie, nici cel mai inteligent om de pe pamant nu stie cum sa traiasca daca da la o parte Biblia.
O alta concluzie este ca lucrurile sunt inca tinute in frau, si omului nu-i este ingaduit in totul sa faca tot ce vrea, deoarece aici pe pamant inca mai sunt copii ascultatori ai Tatalui ceresc si care El le ofera protectia Sa deosebita; da, chiar daca in unele tari acestia sufera si isi pierd viata din pricina Numelui Sau.
Dumnezeu Se implica in viata oamenilor; dar El nu poate actiona impotrva vointei lor libere. Cand omul merge cu incapatanare pe caile lui, Dumnezeu nu Se poate impotrivi; si astfel omul va culege la final ceea ce a semanat.
Exista totusi si cazuri cand omul merge cu atata indrazneala si depaseste limitele granitelor neascultarii, si Dumnezeu este nevoit sa actioneze (avem exemplul Sodoma si Gomora, si calamitatile naturale, etc).
Ce va sfatuiesc este sa va luati timp sa cautati personal sa vedeti daca exista sau nu Dumnezeu. Trebuie sa rezolvati in mod individual aceasta problema. Este inca timp pentru mantuire. Mada, nu crezi ca o sa se ajunga ca pe vremea aceea? Iti spun ca va fi mai rau decat atat. Istoria ne arata ca moralitatea scade pe fiecare generatie. Copii nu mai asculta de parinti; oamenii sunt mai rai ca in trecut. Si toata inteligenta si descoperirile lor nu ii ajuta cu nimic. Biblia vorbeste ca va fi un guvern mondial, ca va fi o singura religie (in afara de aceia care pazesc poruncile lui Dumnezeu), ca va fi un moment de pace. Dar iata ce mai zice Biblia: "Cand vor zice: "Pace si liniste!", atunci o prapadenie neasteptata va veni peste ei, ca durerile nasterii peste femeia insarcinata; si nu va fi chip de scapare." (1Tesaloniceni.5:3) Tot in pace si liniste traiau si cetatile Sodoma si Gomora; tot in pace traiau si oamenii de pe timpul lui Noe; tot in pace vor trai si oamenii pe viitor. Dar nu va fi pacea si linistea aceea trainica, ci aceea dinaintea furtunii. Cand oamenii vor umple paharul nelegiurilor lor, acestia vor trebui sa il bea. Omul trebuie sa caute acum scapare si adapost la Dumnezeu cat inca se mai poate; dupa aceea nu va mai exista nimeni care sa le deplanga soarta.
Nu stiu cum sa fac; as striga cat pot de tare sa ma auda toti cei care intra pe internet: Nu va mai multi dupa preotii ortodocsi, nici dupa catolici, nici dupa altii! Cercetati voi insiva Biblia in asa fel ca sa cunoasteti adevarul. Nu o cititi ca pe un roman sau ca pe o revista, ci in asa fel ca sa cunoasteti adevarul!
"Mada, nu crezi ca o sa se ajunga ca pe vremea aceea? Iti spun ca va fi mai rau decat atat. Istoria ne arata ca moralitatea scade pe fiecare generatie. Copii nu mai asculta de parinti; oamenii sunt mai rai ca in trecut." - tin sa te contrazic; inainte oamenii erau mult mai rai, mult mai "desfranati", mult mai imorali, de asta au si fost create legile. In rest, fara biblie se poate trai minunat, doar ca e mai usor sa dai vina pe diavol, de fapt, prea multe rele s-au intamplat din cauza cartilor de genul, si o sa se intample.
Repet crestini in dumnezeu din interes atat, de fapt orice facem e doar din interes