Pai uite, pe bune acum... Daca Dumnezeu chiar e iubire cum zici, n-are logica sa-ti arunci sufletul la gunoi doar pentru ca iubesti altfel. Dar na, oamenii-s altceva - vad ipocrizia aia cu barbatii casatoriti si imi vine sa rad sau sa plang, habar n-am. Tu macar esti sincer in fata Lui, nu-ti fie frica sa fii cine esti. Pune intrebari mai bune, nu te mai chinui cu raspunsuri de la prosti.
Dacă vreodată vei vrea sa înțelegi cauzele pentru care simti asa ai putea sa te programezi la consiliere la Fundatia crestina Elpis Romania. Aceste caize pot fi faptul ca mama si-a dorit cand a fost insarcinta sa fi fost băiat si atunci simti încă din uter ca esti de sex gresit, sau o relație proastă sau inexistenta cu tata si atunci ramame un minus de dragoste paterna necesară pe care la adolescenta incerci sa il recuperezi tot cu dragostea unui barbat, dragoste ce poate ajunge sa se sexualizeze etc.
Si eu in adolescenta simțeam ca ar fi trebuit sa fiu băiat (pentru ca mama si-ar fi dorit foarte mult sa fi fost băiat si apoi m-a tratat inconstient ca pe băiețelul pe care si l-ar fi dorit) spre consternarea părinților. Am fost la consiliere crestina consiliere, acolo m-au incurajat sa o iert pe mama, sa accept adevărul ca sexul cuiva e dat de organele genitale cu care s-a născut sa-i multumesc ca El a decis si celebrează feminitarea mea chiar daca mama nu s-a bucurat. Am plâns mai mult de o jumătate de ora și experimentat o vindecare completă si definitiva. Acum ma gândesc cu groaza ca daca ma incuraja cineva in aceea direcție as fi putut rata familia fericita pe care o am, bucuria sufleteasca si fizica fara mustrari de constiinta a iubirii sotului meu.
Dumnezeu a inventat sexul ca sa fie practicat numai intre un bărbat si o femeie in cadrul casatoriei hetero. A face altfel inseamna a rata tinta pentru care sexil a fost creat, adica a pacatui. Greseli banale si frecvente legate de idolatrizarea unor dorințe legate de sexul copilului, greseli de educație, abandon, abuz sexual etc derermina unele persoane sa se simra atrase sexual de cineva de aceladi sex dar sunt totdeauna dezaprobate de constiinta. De aceea 40%din persoanele trans se sinucid. Sexul cuiva e inscris datorita cromizomilor sexuali in fiecare celula a corpului. Bărbații sunt atrasi vizual, femeile prin atingere, barbatii tanjesc mai mult dupa respect, femeile dupa afecțiune. Suntem total diferiti in aborda realitatea. Convingerea mea e ca oricine s-ar putea vindeca daca ar vrea sa fie deschis la idee.
Dumnezeu ii iartabpe toti cei care isi cer iertare si renunta la modul de viata contrar prescripțiilor Lui:
Nu va inselati in privinta aceasta nici curvarii(cei ce fac sex fara casatorie) nici adulterii nici malahii(partea pasivă a acului homosexual) nici homosexialii, nici hotii nici lacomii nici bețivii. nu vor mosteni imparatia lui Dumbezeu "1 Corinteni 6-9
Eu cred ca Dumnezeu ti-a salvat viața ca sa iti mai dea o samsa sa te pocaiesti de toate pacatele." Daca ne marturisim pacatele (Lui in primul rand) EL este creduncios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de ORICE NELEGIUIRE '1 Ioan 1 - 9
Nu trebuia să pui întrebarea asta aici. Toți te vor face pe tine vinovat că ești ce ești. Ăștia sunt marii credincioși
Păcatele sunt și ele pe categorii în funcție de gravitatea lor.
Omul nu trebuie să renunțe la păcat doar de frica morții sau a suferinței (ex. un fumător nu trebuie să renunțe la fumat pentru că a fost salvat de cancer în gât sau de plămâni, ci pentru că iubește pe Dumnezeu).
Un om care trăiește în păcat nu iubește pe Dumnezeu, fie că păcatul lui este vizibil, fie că este ascuns.
Creștinul trebuie să aibă credința lui Isus, acea credință pe care a avut-o El în Tatăl, și nu doar credința în Isus. Altfel nu va fi mântuit.
Dumnezeu a spus păcatului pe nume, pentru ca păcătosul să renunțe la păcat. El nu ucide pe păcătos, ci îi dă timp o viață să se lase de păcat -fie că viața este mai lungă sau mai scurtă (asta este treaba lui Dumnezeu și nu a noastră; de aceea și cei răi trăiesc mai mult).
Păcatul este plăcut -și parcă de dorit a "deschide" mintea, așa cum menționează Biblia atunci când Eva stătea în fața pomului interzis. Diavolul se folosește de plăcerea omului ca să îl atragă în păcat. Plăcerea dată de Dumnezeu ajunge să fie pervertită dacă este folosită altfel decât a dat-o Dumnezeu; și astfel plăcerea, binecuvântarea devine păcat, blestem pentru om. Când omul este ispitit omul nu a păcătuit; ci doar dacă omul dă curs ispitei, atunci el păcătuiește. Că și Domnul Isus a fost ispitit, dar nu a păcătuit.
Sunt oameni care Îl pierd pe Dumnezeu și viața veșnică pentru păcate mai mici. Multe dintre ele ei nu le consideră păcate (cum ar fi fumatul și alte obiceiuri nesănătoase).
Toți oamenii sunt obligați să lupte cu propriile lor defecte de caracter, cu slabiciunile lor. Toți cei care vor fi mântuiți vor fi aceia care au luptat în privința aceasta. Au căzut de multe ori și s-au rănit; au luptat cu Dumnezeu ca să le dea biruință, au luptat cu ei înșiși o viață întreagă; s-au ridicat de fiecare dată, fie mai greu, fie mai ușor; plini de răni și însângerați, nu s-au dat bătuți. Ei au luptat cu ei înșiși, au luptat cu Dumnezeu în rugăciune ca să le dea biruință, au luptat cu oamenii care îi amăgeau, și au fost biruitori.
Când omul iubește pe Dumnezeu, va iubi și Biblia.
Incalci 2 dintre cele mai importante porunci date de Dumnezeu!
1- iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti, chiar si pe dusmanii tai de moarte! Nu exista porunca mai mare decat asta in afara de: Sa-L iubesti pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta, din tot cugetul tau, cu toata fiinta ta!
Deci tu daca iubesti numai animalele e ca si cum nu ai face nimic placut in fata lui Dumnezeu ba dinpotriva, pacatuiesti si cu asta ca iubesti animalele mai mult ca oamenii... Domnul a zis: fiecare animal, vietate de pe pamant sa te slujeasca! Si nu invers!
Tot ce este impotriva planurilor lui Dumnezeu este pacat!
2- Sa nu faci fapte necurate! Asta inseamna ca ori de cate ori faci sex sau m-a s t u r b a r e pacatuiesti indiferent daca cu barbat sau femeie, nu se mentioneaza asta, dar dupa casatorie nu mai este pacat pentru perechi dar pentru cei ca tine va fi pacat mereu, pentru ca Dumnezeu a creat din fiecare fiinta una masculina iar alta feminina, toate astea cu scopul sa ne reproducem, cum cei ca tine nu pot sa se reproduca incalca planul Lui!
Concluzie: pacatul tau este mai mare decat al unei perechi necasatorite!
Si DA Isus nu vrea moartea nimanui, mai ales a celor mai mari pacatosi pentru ca spera si asteapta sa se intoarca pe calea ce buna!
Dumnezeu iartă doar dacă te oprești din a păcătui. Hai să luam un exemplu. Să zicem ca sunt un hoț cleptoman. Adica simt compulsiv nevoia de fura și tot fac. După pun întrebarea "oare mă iartă Dumnezeu că sunt hoț?" Depinde. Dacă mă opresc din furat, da. Dar dacă refuz să mă opresc din a fura atunci nu mă iartă, pentru că asta nu-i pocăință reală.
Sunt de acord cu tine. Si ai dreptate. Dar ce pacat e ca IUBESC un băiat, pana la urma? Adică iubesc.Din perspectiva lui e o uraciune! Dar daca m-a lasat asa, plus ca cu femeile nu am penisul in erectie, nu as putea face nimic!
Poti sa fii heterosexual si sa iubesti un baiat, asta se numește prietenie. N-ai mai auzit pana acum de prietenie? E un concept străin pentru tine?
Madalina343 întreabă: