Nu stiu bre, eu am trecut pe electronica
Ca un ortodox care trece la Martorii lui Iehova. Acelasi rau, aceeasi iluzie...doar ca mai lenta! Sau mai rapida, nu stiu...inca nu au testat tigara electronica in totalitate.
Te doare mintea, ce comparatii faci!
Si pe mine! O fi de la abur.
Daca nu compari religia cu heroina, tot degeaba.
la felul cum evolueaza lucrurile, stai linistit ca nu apuci disparitia religiei dar nici mult nu mai are.
Si ce ai de gand sa faci? Sa iesi singur in strada si sa strigi de nebun cu o plancarda in mana si nimeni sa nu te bage in seama, cum nimeni nu te baga in seama nici acuma? Nu iti place, exista, inghiti si taci daca oricum nu ai ce face. Simplu si la obiect.
Nu spera la disparitia a ceva ce oricum nu o sa dispara, dar tu o sa dispari dorinduti ca lucrurile ce nu pot disparea sa dispara.
La sfarsitul lumii va fi o singura religie, acesta va fi unul dintre cele mai mari semne ca se apropie sfarsitul
Electronica e mai nociva decat cea standard? pai eu in reclame am vazut invers, vrei sa spui ca mint aia din reclame?!
nu, acuma serios...chiar nu stiu care din astea doua sunt mai nocive, dupa mine as zice ca cea electronica e doar un abur aromat
Nici eu nu cred ca cea electronica este mai nociva, dar unii asa spun. Nu stiu ce teste s-au facut prin Franta.
Dar pe tine cat te mai suport? Esti chiar asa de orb? Tu crezi ca ii doare pe cineva in cur de religie? Cei mai multi oameni care merg la Biserica sunt batrani. Mai bine te-ai ingrijora despre prostia care se afla in tara asta. Mass-media vorbeste doar de Oana Roman,Bianca Slav,pardon, Dragusanu, Maruta si alti oligofreni. Tu chiar crezi ca la "Un show pacatos" sau la alte bullshit-uri de-astea se vorbeste despre religie?
Ai habar cata contrabanda se face in tara asta? Ai habar cate tone de pachetet de tigari sau droguri intra ilegal in tara asta? De ce nu te exprimi atat de vehement si in legatura cu chestia asta? Doar afecteaza finantele tarii. Bine, si Catedrala Mantuirii Neamului afecteaza finantele tarii, dar eu nu sunt un aparator al religiei, asa e, cu banii aia se puteau face investitii pentru oamenii care nu au loc de munca. Dar ma mir de cat de bine sti sa vezi problemele din tara asta.
Fata de 16 ani si-o trage cu sase deodata si problema este religia, asa-i?
Daca mergea la Biserica, macar stia ca nu e bine sa faca sex la 16 ani si automat era mai fericita.Cunosc o fata care in clasa a 6-a a ramas insarcinata cu un tigan. Nici neyloane nu avea ala in geam ala.A mai stat cu ala cativa ani, timp in care a mai facut vreo 2 puradei,apoi s-a carat intr-o alta satra. Deci,a cui e vina? Mai nou,pe tiganu ala il vad cu alta,o romanca. Si aia,saraca,cu un bebe in carut. Chiar ma intreb cata minte ai sa te lasi sedusa de unu ce traieste intr-un bloc pe jumatatae daramat,fara apa si curent electric. Stau impreuna,isi plimba bebele. Deci, cine e vinovat? Tu crezi ca prostia din tara asta se datoreaza religiei? In ce tara traiesti? Din toti colegii mei, cei mai multi au fost ultima data la Biserica atunci cand s-au botezat. Deci, despre ce vorbin? Te rog nu ma lua cu istoria sa-mi spui cate crime a facut religia. Razboaie si crime au existat din tot timpul, doar ca sub alte stindarde.
Toti oamenii mor. Doar ca fumatul accelereaza chestia asta.
Guvernele fac o tona de bani din taxele pe tigari si aproape nimic din taxele pe dispozitivele electronice deci e normal sa sune la sclavii din presa sa bage repede un studiu care arata clar si fara nici o indoiala ca e mai bine sa fumezi 4000 de substante cancerigene decit nici una. S-a prins si guvernul ca lumea a oboist sa mai miroasa a fum de tigara si sa fie tratata ca ultima zdreanta numai ca fumeaza in schimb drogatii si homosexuali sint aplaudati toata ziua si lumea se lasa de tigari dar e greu deci se reprofileaza pe din astea electronice. Secretul este sa ai vreo 3 pentru ca se descarca repede si sa incepi cu dispozitivele cele mai concentrate in nicotina si pe urma incepi sa scazi doza. Vei fuma mai mult ca o tigara-tigara dureaza vreo 7-8 minute dar asta electronica o sa pipezi vreo 15 minute deodata dar te vei simti liber, nealergat de societate, iti va dispare tusea aia enervanta, vei lua si vreo citeva kilograme dar e ok ca asa ai motiv sa mergi in parc fara sa obosesti si sa suflii ca un bosorog. Care fumezi, trecei pe electronice, este usor, ieftin si simti sutul in git de nicotina cam ca la o tigara. Socul este ca nu poti sa ti tigara electronica in gura ca este mai grea ca cea de hirtie dar in afara de asta renunattul la fumat este super-usor. Oh, am uitat, nu cunmparati "doar un pachet sa fie acolo" si nu tineti tigari in buzunare ori portbagajul la masina ca ispita e mare si omul e slab. Nu vei cumpara sa fumezi dar vei fuma daca prinzi ceva deci ai grije sa nu ai ce sa prinzi. Succes tuturor.
Fata aia daca mergea la biserica nu si-o punea cu 6 ci si-o punea cu popa, de 6 oei. Pacala, oamenii asteapta sa vina dumnezeu sa ii ajute, de-aia Romania e de doi lei, ca este foarte credinciosa. Fimiu daca nu il pun sa isi faca temele nu si le face, cica uita, si asa e si cu religia: le spune la oameni ca exista dreptate dincolo sau ca dumnezeu vegheaza cind de fapt ei insis ar trebui sa faca dreptate aici acum si sa lase caii verzi pe pereti de la dumnezei ori profeti ori carti sfinte samd. Aici este problema cu religia, te prosteste, te moleseste, te pacaleste si cind iti dai seama ca si-au batut joc de tine e prea tirziu, esti batrin, nu iti mai pasa. Si in sfirsit hai sa vorbim si de tigan: numai biserica il vede suflet egal cu al tau si al meu. Intr-o tara fara religie tiganu ori se comporta ori il invata aia sa inoate prin fintini dar la noi, la credinciosi, tiganu trebuie inteles ca doar a murit isus si pentru el, nu? Nu vezi ca religia acorda support moral celor mai nenorociti dintre oameni? De ce este mai jalnica o persoana de ce vin toti sa ii zica ca dumnezeu o iarta daca se pocaieste e cind fara religie care misca prost, misca mort, si gata crime, gata superficialitate, gata promovarea non-valoriilor, gata cu egalitatea dintre oameni si viermi. Nu mai intereseaza cit si ce face biserica cu banii, ma intereseaza dezastrul moral pe care il fac zilnic, cu concursul politicieniilor si a mass-mediei. Nu e de mirare ca un politician, constantin, i-a facut religie de stat.
Religiile sunt diferite, credinta in Dumnezeu este una. Religiile false sunt "Babilonul cel mare" despre care se pomeneste in Biblie.